Boka bana
Bli medlem

Nybörjarträning ST24

Har du aldrig spelat beachvolley tidigare? Ja, då är det dags!

Oavsett ålder och tidigare idrottslig bakgrund är beachvolleyn en sport som riktar sig till de allra flesta. Det är en enkel sport på det sättet att spelet är lätt att förstå och det enda materialet som behövs inför en träning är en vattenflaska, shorts och t-shirt. Enkelheten är helt klart en del av den charm sporten erbjuder och också troligtvis en av orsakerna att den tilltalar så många. Men största anledningen att så många förälskat sig i vår sport är ju att det är så roligt att spela!

I nybörjarträningen kommer du få hjälp av någon av våra duktiga coacher som kommer lära dig beachvolley på en grundläggande nivå och ge dig verktygen till att fortsätta utvecklas.

Oavsett om du har spelat på skoj tidigare eller är ute efter att hitta en ny sport och träningsform att utöva så kan vi nästan lova att du kommer bli hooked!

Du kan välja att träna 5 eller 10 veckor.

FAKTA NYBÖRJARTRÄNING

 • Period 1 (10 veckor): v. 24-34 (10 juni – 19 augusti 2024, OBS! Träningsuppehåll v. 31, 29/7-4/8)
 • Period 2 (5 veckor): v. 24-28 (10 juni – 8 juli 2024)
 • Träningsdag: Måndag
 • Nivå: Nybörjare, från 18 år
 • Pris (5 veckor): 900 kr
 • Pris (10 veckor): 1300 kr
 • Sista anmälningsdatum: Söndag 26/5.

 

Har du frågor som inte besvaras av nedanstående information är du varmt välkommen att höra av dig till oss på info@gbcbeach.com eller på 031-47 52 82 (dagtid vardagar). Vi besvarar dina frågor så fort vi kan.

Viktigt att du läser igenom nedanstående information innan anmälan.

Tider & Gruppindelning

Träningarna pågår i 5-10 veckor under sommaren. Träningstiderna är 18.00-19.30 alt. 19.30-21.00. Schemat spikas efter att vi har fått in alla anmälningar.

Gruppindelning
Nybörjargrupperna delas i grunden in i mixade träningsgrupper. Om du har ett starkt önskemål om en ren dam/herr-grupp måste detta framgå i anmälan. Skriv gärna några korta rader i anmälan om dina eventuellt tidigare idrottsliga meriter samt om det är någon eller några personer du önskar att träna tillsammans med.

Praktisk info

Sommarens träningar utövas framförallt på Rivieran, Beach Centers grymma utomhusbanor med närhet till omklädningsrum, restaurang, kiosk m.m. Om vi får in riktigt många anmälningar till sommarens träningar kan några träningsgrupper flyttas in till medlemshallen ett antal träningar under sommaren. Detta kommer i så fall att ske på ett rullande schema med minimalt antal inomhusträningar under sommarens gång. Skulle det vara riktigt dåligt väder kan tränaren välja att flytta in även andra grupper om så önskas. Detta naturligtvis i mån av plats i hallen.

Träningsregler

Alla träningsgrupper ska avsätta de sista 5 minuterna till banvård. Banan ska krattas och bollarna ska samlas ihop i bollkorgen och om ni är sista träningsgruppen så ska bollarna tas in. OBS! Glöm inte bollar som ev. flugit utanför staketet.

När du anmäler dig till en träningsgrupp förbinder du dig att följa våra TRÄNINGSREGLER.

Prova-på innan sista anmälan

Vi kommer att ha Prova-på innan anmälan för sommarens träningar stänger, både för seniorer och juniorer. Välkommen hit om du är ny och vill testa lite innan du anmäler dig till sommarens Nybörjarträning/Juniorträning. Generell åldersgräns för passen nedan är från 13 år, men ett av passen på söndagen är tillägnat 6-12-åringar.

Datum för prova-på:
Onsdag 15/5: 18.00-19.00
Söndag 19/5: 12.00-13.00
Söndag 19/5: 13.00-14.00 (detta pass är tillägnat 6-12-åringar)
Måndag 20/5: 17.00-18.00

Läs mer och anmäl dig här

Anmälan och betalning

För att anmäla dig till en träningsgrupp behöver du ett giltigt medlemskap i GBC. Det skaffar du HÄR.

Viktig information inför anmälan:

 • Anmälan och betalning ska vara genomförd innan sista anmälningsdatum. Platserna är begränsade och eventuella efteranmälningar tas in i mån av plats.
 • Tänk på att din anmälan inte registreras förrän betalningen med kort eller värdekort är genomförd.
 • Ange eventuella önskemål i anmälan, t.ex. träningstid eller träningskompis. Om det är någon tid du måste ha för att kunna medverka, skriv detta tydligt så att vi vet detta när vi ska dela in grupperna.
 • Om du inte kan tänka dig att spela i mixad grupp ska detta framgå vid anmälan.
Till anmälan

(Anmälan öppnas i ett nytt fönster)