Boka bana
Bli medlem

Elit HT24

Är du en av de bästa spelarna i klubben?

Vi som klubb strävar efter är att kunna ge våra spelare med hög nivå och ambition rätt förutsättningar att nå sin fulla potential. Vi tycker att de bästa spelarna i klubben ska träna tillsammans. Därför ska dörren till GBC Elit vara öppen både för de som satsar hårt för att nå nationella och internationella framgångar samt de som kan vara närmare slutet av sina karriärer men som fortsatt håller en hög spelmässig nivå. I uttagningen kommer vi att ta hänsyn till många olika parametrar med utgångspunkt i att helheten ska bli så bra som möjligt.

Det kan tillkomma uttagningsdagar med exempelvis fysiska tester, boll-/provträningar och individuella samtal. Till uttagningen kallas primärt nya spelare i elitsatsningen samt spelare från annan ort. Uttagningen kommer att göras av ansvarig/-a tränare i samråd med elitansvarig i styrelsen.

Fakta Elit

  • Period: Junior: 16/9-21/12, Senior 1/10 – 21/12
  • Träningsuppehåll: 2-3/11 (Halloween Cup)
  • Nivå: Elitspelare och elitsatsande spelare
  • Pris Elit 1 (helår): 55 tränartimmar (kontrakteras 2024/2025)
  • Pris Elit 2 (HT24/VT25): 56 tränartimmar (kontrakteras 2024/2025, ST25 valfritt tillägg)
  • Pris Elit Junior (HT): 3200 kr
  • Sista anmälningsdatum: Måndag 5/8
  • Preliminära datum för ev. uttagningar: 7-8/8


Viktigt att du läser igenom nedanstående information innan anmälan.

Har du frågor som inte besvaras av nedanstående information eller under Träningsregler på hemsidan är du varmt välkommen att höra av dig till oss på info@gbcbeach.com eller på 0733-281900 (dagtid vardagar). Vi besvarar dina frågor så fort vi kan.

Övrsikt GBC Elit

Vill du få en snabb översikt över GBC Elit 2024/2025? LÄS MER HÄR

Träningsregler

Alla träningsgrupper ska avsätta de sista 5 minuterna till banvård. Banan ska krattas och bollarna ska samlas ihop i bollkorgen.

En gång per termin ska 15 minuter istället för 5 minuter avsättas för banvård i medlemshallen. Ett grävschema finns uppsatt upp på informationstavlan i Ipanema.

När du anmäler dig till en träningsgrupp och/eller seriespel förbinder du dig till att följa våra TRÄNINGSREGLER och SERIESPELSREGLER

Priser, förmåner och anmälan

PRISER

Medlemskap
För att vara med i träningsgrupp behöver du också ett medlemskap i GBC. Medlemsavgiften per år är 500 kr för seniorer och 250 kr för juniorer (halva priset för dig som ansluter efter halva året passerat). Medlemskapet gäller hela året. Läs mer om vad som ingår i medlemskapet HÄR.

Träningsavgift
Pris Elit 1
(helår): 55 tränartimmar

Som spelare i Elit 1 betalar du i grunden din träning genom att vara tränare i klubben (eller stötta klubben i andra uppdrag enligt ök med GBC Kansli) motsvarande din träningskostnad för året. Skicka dina tränarönskemål till info@gbcbeach.com. Du kan välja att reducera dina tränartimmar (max 1/3) genom att betala av delar av ditt uppdrag (detta alternativ blir lite dyrare). Kontakta GBC Kansli för att lägga upp en plan för året. Spelare i Elit 1 kontrakteras 2024/2025.


Pris Elit 2
(HT24/VT25): 56 tränartimmar

Som spelare i Elit 2 betalar du i grunden din träning genom att vara tränare i klubben motsvarande din träningskostnad för året. Skicka dina tränarönskemål till info@gbcbeach.com. Du kan reducera dina tränartimmar genom att betala av hela eller delar av ditt uppdrag (detta alternativ blir lite dyrare). Kontakta GBC Kansli för att lägga upp en plan för året. Spelare i Elit 2 kontrakteras 2024/2025.

Pris Elit Junior (hösttermin): 3200 kr

Du som blir uttagen till Elit Junior kommer att få en faktura på avgiften efter att uttagningen är klar. Om du hellre vill vara tränare istället för att betala, kontakta info@gbcbeach.com så löser vi självklart detta och då slipper du fakturan. Om du hellre vill betala med autogiro om du blir uttagen, fyll i detta formulär.

 

FÖRMÅNER
Du som spelare i GBC Elit får gratis gymkort på Beach Fitness. Du får också spela gratis på helgfria vardagar innan 17.00 (notera att  du även om du inte ska betala måste du alltid uppge ditt namn i receptionen innan du går in till banan så att personalen kan bocka av dig på förmånslistan). Spelare i GBC Elit har också 500 kr rabatt på seriespelsanmälan.

Kontrakterade spelare i Elit 1 har också ytterligare förmåner som t.ex. möjlighet till elitbidrag ur elitbudgeten, internationell licens

 

ANMÄLAN
Anmälan till GBC Elit görs genom formuläret via anmälningsknappen nedan.

Anmälan ska vara gjord senast måndag 5/8. Uttagningen av grupperna kommer att ske omedelbart efter sista anmälan, så se till att anmäla dig i tid!

Till anmälan

(Anmälan öppnas i ett nytt fönster)