Boka bana
Bli medlem

Juniorträning ST24

GBC har en stor juniorverksamhet med juniorer från 3 till 20 år. Hos oss kan man träna både om man är nybörjare eller har spelat tidigare. Vår juniorverksamhet fokuserar på glädjen i sporten framför prestationen och för oss är det viktigast att man som junior tycker det är roligt att komma till sin träning. För de äldre juniorer som har ambition och vilja att utvecklas vidare finns det möjlighet att söka sig till någon av våra satsande grupper, läs mer här Utmanare ST24 och/eller kontakta junioransvarig i styrelsen för mer information, Haiko haiko.steitzer@gbcbeach.com.

FAKTA SOMMARTRÄNING JUNIOR

 • Period: 11 juni – 22 augusti 2024
 • Avvikande träningstider:
  – Träning onsdag 19/6 istället för torsdag 20/6 p.g.a. midsommar
  – Träningsuppehåll 29/7-4/8 (v.31) p.g.a. SM-veckan
 • Träningsdag: Tisdag och/eller Torsdag
 • Nivå: alla juniorer 6-20 år
 • Pris tisdag (1 h/v):  350 kr + medlemskap
 • Pris torsdag (1,5 h/v): 525 kr + medlemskap
 • Sista anmälningsdatum: Söndag 26/5

 

Har du frågor som inte besvaras av nedanstående information eller under Träningsregler på hemsidan är du varmt välkommen att höra av dig till oss på info@gbcbeach.com eller på 031 475282 (dagtid vardagar). Vi besvarar dina frågor så fort vi kan.

Viktigt att du läser igenom nedanstående information innan anmälan.

Gruppindelning, upplägg & tider

Juniorträning Sommar är en träningsgrupp för dig som är mellan 6 och 20 år. Alla som anmält sig kommer att delas in i olika grupper sorterade på ålder och nivå. Har du (eller ditt barn) t.ex. spelat volleyboll innan så ska du ange detta i anmälan. Du kan naturligtvis anmäla dig även om du inte har spelat beachvolley eller volleyboll tidigare. Du behöver heller inte ha en spelpartner för att vara med i en träningsgrupp, men om du vill träna med någon särskild måste detta framgå i anmälan.

Äldre juniorer delas i regel in i flickor eller pojkar. Yngre juniorer tränar i mixade grupper.
Träningarna pågår i 10 veckor, med följande träningstider:

Tisdagar 17.00-18.00
Torsdagar 16.30-18.00

Praktisk info

Sommarens träningar utövas framförallt på Rivieran, Beach Centers grymma utomhusbanor med närhet till omklädningsrum, restaurang, kiosk m.m. Om vi får in riktigt många anmälningar till sommarens träningar kan träningsgrupperna flyttas in till medlemshallen ett antal träningar under sommaren. Detta kommer i så fall att ske på ett rullande schema med minimalt antal inomhusträningar under sommarens gång. Skulle det vara riktigt dåligt väder kan tränaren välja att flytta in även andra grupper om så önskas. Detta naturligtvis i mån av plats i hallen.

Träningsregler

Alla träningsgrupper ska avsätta de sista 5 minuterna till banvård. Banan ska krattas och bollarna ska samlas ihop i bollkorgen och om ni är sista träningsgruppen så ska bollarna tas in. OBS! Glöm inte bollar som ev. flugit utanför staketet.

När du anmäler dig till en träningsgrupp förbinder du dig till att följa våra TRÄNINGSREGLER.

Prova-på innan sista anmälan

Vi kommer att ha Prova-på innan anmälan för sommarens träningar stänger, både för seniorer och juniorer. Välkommen hit om du är ny och vill testa lite innan du anmäler dig till sommarens Nybörjarträning/Juniorträning. Generell åldersgräns för passen nedan är från 13 år, men ett av passen på söndagen är tillägnat 6-12-åringar.

Datum för prova-på:
Onsdag 15/5: 18.00-19.00
Söndag 19/5: 12.00-13.00
Söndag 19/5: 13.00-14.00 (detta pass är tillägnat 6-12-åringar)
Måndag 20/5: 17.00-18.00

Läs mer och anmäl dig här

Anmälan och betalning

För att anmäla dig till en träningsgrupp behöver du/ditt barn ett giltigt medlemskap i GBC. Det skaffar du HÄR.

Skapa medlemskonto
Om du som förälder ska anmäla ditt barn ska du skapa ett medlemskonto i barnets namn (med barnets personnummer) men sedan använder du dina egna kontaktuppgifter. Notera att en mejladress endast kan finnas på ett konto i systemet (eftersom mejladressen är användarnamnet). Om du inte har en alternativ mejladress kan du göra så här:

> Ta din egen mejladress och skriv in.
> Innan ”@-tecknet” skriver du +barnets namn
> Sedan fullföljer du adressen med @…
> Ex. info@gbcbeach.com skulle bli: info+pelle@gbcbeach.com
> Alla mejl som skickas till ditt barn kommer då att hamna i din inkorg. OBS! Vissa större företag med egna domäner kan ha e-postregler som gör att detta inte funkar, men de flesta domäner funkar.

Viktig information inför anmälan:

 • Anmälan och betalning ska vara genomförd innan sista anmälningsdatum. Platserna är begränsade och eventuella efteranmälningar tas in i mån av plats.
 • Tänk på att din anmälan inte registreras förrän betalningen med kort eller värdekort är genomförd.
 • Önskar du/ditt barn träna ihop med någon kompis, ange detta när du gör anmälan.
 • Vid anmälan väljer du produkt Juniorträning samt den dag ditt barn önskar träna
 • Anmälan görs på nytt inför varje ny termin (höst, vår, sommar)
Till anmälan

(Anmälan öppnas i ett nytt fönster)