Boka bana
Bli medlem

Nyheter

Fixardagen – nytt datum: 15/4

Då var vintern här igen 😆

Eftersom våren har valt att vänta på sig lite till så skjuter vi fram Fixardagen två veckor. Nytt datum blir därför LÖRDAG 15/4! Vi hoppas att detta ska bli en solig och lite varmare och goare dag att spendera på vår fina Riviera för att fixa banorna för utesäsongen. Vi vill självklart att alla grupper av våra medlemmar ska vara representerade en sån här dag så att vi kan mötas, prata och fixa tillsammans. Sedan förra sommaren har vi ju dessutom ytterligare fyra banor att fixa – alltså tolv stycken, så vi behöver ett gott gäng för att det här ska gå smidigt.

Vi bjuder på vegburgare till de som anmält sig och är med och fixar. Anmälan behöver göras senast 12/4 för att vi ska kunna förbereda burgare till alla.

>> Läs mer och anmäl dig här

Seriespelet är uppdaterat!

Nu är det dags för den tredje perioden av seriespelet VT23, med start idag. Serierna är nu uppdaterade på hemsidan.

Info inför sista 5-veckorsperioden
Från och med nästa period (period 4, sista perioden VT23) spelar serierna Elit-3 utomhus och några av serierna inomhus kommer att ändra tid och ytterligare några kommer att ändra bana. Alla de nya tider är uppdaterade på sidan Seriespelstider VT med röd text.

Lycka till allihop!

Beach Royals – vinnarna har korats!

Nu är Beach Royals över för den här gången och vi vill rikta ett stort tack till alla er som kom hit i fredags och förgyllde detta event; såväl spelare och funktionärer som personal och inte minst speaker! Alla har ni en viktig funktion i detta event och utan er hade det inte blivit detsamma!

(mer …)

Månadens profil – Jakob Wijk Tegenrot

Denna månads profil är Jakob Wijk Tegenrot, en ganska ny spelare i klubben men för all del inte en nybörjare. Jakob värvades till GBC i början av 2022 och han är en del av vår elitsatsning i klubben. Han är just nu högaktuell då han på fredag 10/3 ska spela Beach Royals, en elituppvisningsturnering i King of the Court-stuk, tillsammans med sin partner in crime Linus Tholse.

Foto: Robert Boman

(mer …)

Beach Royals – fredag 10/3 smäller det!

Nu är det snart dags för Beach Royals igen! Fredag 10/3 kl. 18.00 smäller det!

Beach Royals är en uppvisningsturnering av våra bästa spelare och inbjudna lag i spelformen ”King of the Court” eller kanske mer känt som ”Herren på täppan” / “Paradise” här i klubben. Förutom underhållning i form av spännande spel på Center Court finns DJ och speaker på plats, go mat och dryck i baren, utlottningar och publiktävlingar.

För att hålla dig uppdaterad om evenemanget och vad som händer, håll koll på Facebook-eventet.

>> Till Beach Royals

Om du själv också är sugen på att spela samma kväll så arrangerar vi en After Beach Mini 17.00-19.00 samma kväll. Läs mer och anmäl dig nedan.

>> Till After Beach Mini

Elittränare sökes

Vi söker nu dig som vill jobba som beachvolleytränare inom vårt Elitspår oh primärt med de bästa och mest ambitiösa spelarna i klubben.

Klicka på bilden för att läsa annonsen på svenska (click  HERE for an english version).


Tränings- och seriespelsuppehåll VT23

Nu är även det andra träningsuppehållet för våren spikat. Det blir v. 23, vilket är den sista veckan VT23 (5-11/6). Med andra ord kommer vårterminen att sluta 4/6 istället för 11/6. Se sammanfattning nedan.

Vårterminen 2023
Första träningen: 9/1
Sista träningen: 4/6
Sista lördagsträningen: 29/4
Träningsuppehåll:

  • 7-13/4 – p.g.a. Easter Cup
  • 18/5 p.g.a. Klubbmästerskapen

 

/GBC Kansli

Månadens profil – Johanna Sjöström

Denna månads profil är Johanna Sjöström, en färgstark profil i klubben som nu jobbat sin sista dag på GBC Kansli. Johanna har varit medlem i GBC sedan 2014 och har jobbat med klubbens verksamhet sedan 2016, men nu är det alltså dags för henne att gå vidare med nya utmaningar, så vi passade på att ställa några frågor till henne.

(mer …)