Boka bana
Bli medlem

Turneringar

Det som är unikt med beachvolley är att alla, oavsett nivå, kan tävla. För seniorer finns det fyra nivåer av tävlingar i Sverige och flera tävlingsklasser för juniorer. För dig som är senior och inte har spelat så mycket eller alls är SBT 1* rätt tävlingsnivå, det är första steget in i tävlingssammanhang. För SBT 1* får man max ha ett visst antal rankingpoäng för att delta (maxgränsen anges för varje tävling separat). Nästa tävlingssteg är SBT 2*, denna klass är öppen för alla och det är först till kvarn som gäller för anmälan oavsett rankingpoäng. Nästa steg är SBT 3* och här är det de högst rankade lagen som kommer med. SBT 4* och 5* är Elitnivån i Sverige och det finns även SBT 6* (Tourfinal och SM).

Tävlingslicensen ingår i medlemskapet och behövs för att spela rankinggrundande turneringar. För att aktivera din tävlingslicens fyller du i licensformuläret och när du fått svar att licensen är aktiverad kan du anmäla dig till turneringar.

På sidan Turneringar – så här gör du kan du läsa mer om hur olika tävlingsklasser och hur man anmäler sig till turneringar!

Länkar
Turneringar – så här gör du
Tävlingsledning
Tävlingslicens - formulär
Wildcard – formulär
Tävlingsregler och bestämmelser
SVBF-rankinglista
Partner sökes