Boka bana
Bli medlem

Elit VT24/ST24

Anmälan stängd

Vill du träna och spela med de bästa spelarna i klubben?

HT23 var startskottet för vårt nya upplägg för GBC Elit som innebar en del förändringar jämfört med tidigare år, läs mer nedan.

Grupper

Grupper Herr

 • Elit Herr VT24
  Onsdag 17.30-19.30
  Lördag 09.00-11.00
  Deltagare:
  Alexander Annerstedt
  Alexander Herrmann
  Anton Björklund
  Jakob Tegenrot
  Olle Ernevad
  Rasmus Boström
  Simon Bohman
  Stefan Andreasson
 • Elit Junior Herr VT24
  Måndag 18.00-19.30
  Onsdag 19.30-21.00
  Lördag 11.00-13.00
  Deltagare:
  Elias Järnström
  Felix Törnfeldt
  Noah Grankvist
  Oscar Cassel
  Samuel Grankvist
  Samuel Lindén
  Valdemar Orrbeck
  Winston Seal

Grupper Dam

 • Elit Dam
  Onsdag 19.30-21.30
  Lördag 11.00-13.00
  Deltagare:
  Anna Mierzejewska
  Anna Rydenberg
  Hulda Rudberg
  Juste Derkintyte
  Kaisa Wallin
  Klara Ribom
  Louise Månesköld
  Malin Bergholm
  Sara Malmström
  Victoria Sahlberg

Läs mer om nya GBC Elit

Det vi som klubb alltid strävar efter är att kunna ge våra spelare med hög nivå och ambition rätt förutsättningar att nå sin fulla potential. Vi har de senaste åren haft en verksamhet som har skördat fina framgångar men där vi nu också tror att vi kan utveckla det ytterligare. Därför kommer Elitspåret delvis att göras om inför 2023/2024. Vi kommer bland annat att minska antalet grupper och spelare som ingår i GBC Elit signifikant. Beroende på underlaget av ansökningar kommer vi att ha maximalt två seniorgupper samt en juniorgrupp. Detta gör vi för att höja nivån överlag i våra elitgrupper men också inte minst för att kunna stötta spelarna ännu mer effektivt. Vi kommer fortsatt att ha Utmanargrupper och andra träningsgrupper men dessa kommer inte längre att ligga under GBC Elit.

Vi tycker att de bästa spelarna i klubben ska träna tillsammans. Därför ska dörren till GBC Elit vara öppen både för de som satsar hårt för att nå nationella och internationella framgångar samt de som kan vara närmare slutet av sina karriärer men som fortsatt håller en hög spelmässig nivå. I uttagningen kommer vi att ta hänsyn till många olika parametrar med utgångspunkt i att helheten ska bli så bra som möjligt.

GBC Elit (senior) kan i grundutformningen komma att likna tidigare WT- och Elitgrupp men vi vill med denna förändring också göra det lättare att kunna ha utbyte mellan grupperna. Mer flexibilitet för både tränare och spelare, allt för att maximera förutsättningar för framgång.

Elit Junior kommer att prioriteras högre än tidigare vid t.ex. tränartillsättning samt få utökad hjälp kring boll- och fysisk träning.

Nytt för i år är också att det kan tillkomma uttagningsdagar med exempelvis fysiska tester, boll-/provträningar och individuella samtal. Till uttagningen kallas primärt nya spelare i elitsatsningen samt spelare från annan ort. Uttagningen kommer att göras av ansvarig/-a tränare i samråd med elitansvarig i styrelsen.

Sammanfattningsvis kommer det tidigare Elitspåret att ändras om en del med färre platser och hårdare konkurrens med det främsta syftet att kunna ge våra bästa och mest ambitiösa spelare ännu bättre förutsättningar i framtiden. Vi planerar att återkomma med mer detaljer inom kort.

Nedan hittar du en förenklad schematisk överblick över GBC Elit 2023/2024.

Vid eventuella frågor kring uttagning och andra sportsliga delar är du välkommen att kontakta Elvir eller Simon.

Elvir Rakovic: elvir@gbcbeach.com, 0707-15 90 09
Simon Bohman: simon.bohman@gbcbeach.com, 0702-83 29 87

Fakta Elit VT24

 • Period: 15/1 – 9/6
 • Träningsuppehåll:
  • 29/3 – 4/4 (p.g.a. Easter Cup)
  • Torsdag 9/5 (p.g.a. Klubbmästerskapen)
 • Nivå: Elitspelare och elitsatsande spelare
 • Pris Elit 1 & 2 (helår): 60 tränartimmar eller 13 900 kr
 • Pris Elit Junior (vårtermin): 3750 kr

 

Har du frågor som inte besvaras av nedanstående information eller under Träningsregler på hemsidan är du varmt välkommen att höra av dig till oss på info@gbcbeach.com eller på 0733-281900 (dagtid vardagar). Vi besvarar dina frågor så fort vi kan.

Träningsregler

Alla träningsgrupper ska avsätta de sista 5 minuterna till banvård. Banan ska krattas och bollarna ska samlas ihop i bollkorgen.

En gång per termin ska 15 minuter istället för 5 minuter avsättas för banvård i medlemshallen. Ett grävschema finns uppsatt upp på informationstavlan i Ipanema.

När du anmäler dig till en träningsgrupp och/eller seriespel förbinder du dig till att följa våra TRÄNINGSREGLER och SERIESPELSREGLER

Priser, förmåner och anmälan

PRISER

Medlemskap
För att vara med i träningsgrupp behöver du också ett medlemskap i GBC. Medlemsavgiften per år är 500 kr för seniorer och 250 kr för juniorer (halva priset för dig som ansluter efter halva året passerat). Medlemskapet gäller hela året. Läs mer om vad som ingår i medlemskapet HÄR.

Träningsavgift
Pris Elit 1 & 2
(helår): 60 tränartimmar eller 13 900 kr

Som spelare i Elit 1 & 2 kan du välja om du vill betala din träning genom att vara tränare i klubben motsvarande din träningskostnad (mest fördelaktigt) eller om du vill betala hela eller delar av den. Skicka dina tränarönskemål till info@gbcbeach.com. Mer information om förmåner, åtaganden m.m. skickas direkt till uttagna spelare.

Pris Elit Junior (vårtermin): 3750 kr (seriespel ingår inte, du måste alltså anmäla dig till seriespel också om du ska spela).

Priset för ovanstående två grupper kan ev. komma att justeras något beroende på GBC Elits utformning. Du som blir uttagen till dessa grupper kommer att få en faktura på avgiften nedan efter att uttagningen är klar. Om du hellre vill vara tränare istället för att betala, kontakta info@gbcbeach.com så löser vi detta. Om du hellre vill betala med autogiro om du blir uttagen, fyll i detta formulär.

 

FÖRMÅNER
Du som spelare i GBC Elit får gratis gymkort på Beach Fitness. Du får också spela gratis på helgfria vardagar innan 17.00 och på alla tider och banor som det är dagspris för medlemmar i Beach Center. Se vilka tider och banor som gäller HÄR. Även om du inte ska betala måste du alltid uppge ditt namn i receptionen innan du går in till banan så att personalen kan bocka av dig på förmånslistan. Vi hoppas även kunna erbjuda fler förmåner under resans gång.

Kontrakterade spelare över ett år har också ytterligare förmåner som t.ex. möjlighet till elitbidrag ur elitbudgeten.

 

ANMÄLAN
Anmälan till GBC Elit görs på höstterminen. Ev. justeringar som behövs göras inför vårterminen initieras av tränaren till Elitgrupperna.

Anmälan stängd