Boka bana
Bli medlem

Sommarskola Nybörjare -24

Letar du efter en rolig aktivitet på sommarlovet? Är du nyfiken på att prova på beachvolleyboll? Har du kanske redan testat någon gång och vill lära dig mer? Vi erbjuder en kostnadsfri sommarskola för barn födda mellan 2009-2014, som ännu inte är medlemmar i GBC. Du väljer mellan en vecka i början eller slutet av sommarlovet; v.26 (tis-fre), eller v.32 (tis-fre).

Sommarskolan är ett samarbete med Göteborgs stad och gratis!

Välkommen till bästa starten/avslutningen på sommarlovet!

 

Praktisk information

Lägret är på Beach Center i Kviberg.
Träning från 10.00 till 14.00, med paus för frukt, lite vila och teoriosnack. Vi bjuder på frukt samt en t-shirt.

– Vi spelar barfota så det behövs inga skor, bara lämpliga kläder att träna i – shorts eller tights, och linne eller t-shirt, samt även någon överdragströja om det blir kyligt.
– Vi är utomhus så länge det inte regnar mycket.
– Ta med en vattenflaska då det kommer behövas mycket vatten under dagen.
– Tänk också på att ta med solkräm och keps (och solglasögon) om det är fint väder då vi är ute i solen i flera timmar.
Vi rekommenderar att du packar med något att äta då du behöver lite mer än frukt under dagen (observera att det inte finns tillgång till mikrougn eller kylskåp).
Omklädningsrum och dusch finns här.

Tider
Vi kör två olika veckor, båda med start kl.10.00 och slut 14.00.

Vecka 26: tisdag 25/6 – fredag 28/6
Vecka 32: tisdag 6/8 – fredag 9/8

Anmälan

Anmäl ditt/dina barn genom att fylla i formuläret i länken. Vill du anmäla flera barn så fyller du i ett formulär per barn.

Lägret görs i samarbete med Göteborgs stad och är kostnadsfritt. Vi har plats för 50 barn/vecka så det är först till kvarn som gäller.
Företräde lämnas till barn som inte tidigare varit med på vårt läger. Har du varit med innan kan du anmäla dig och stå på reservlistan, vi kontaktar dig i så fall om det finns plats kvar.

Det är först till kvarn på platserna. Om det är fullt så hamnar man på reservplats.
Vi informerar om detta löpande och så snart vi kan.

OBS! – v.32

Kansliet har semesterstängt v.29-31. Detta innebär att ni som anmäler er till sommarskolan under dessa veckor inte kommer få besked om ev. reservplats förrän på måndag 5/8. Utgå ifrån att alla får plats. Om platserna fylls upp v.32 kommer alltså ni som är hamnar på reservlista få reda på detta dagen innan sommarskolan startar.

Kom ihåg att kontakta oss om du INTE vill ha den plats du bokat, i god tid, så vi hinner informera de på reservlistan att de fått en plats!

Till anmälan

(Anmälan öppnas i ett nytt fönster)