Boka bana
Bli medlem

Beachvolley 65+ HT24

Beachvolley 65+ är en träningsgrupp för dig som är 65 år eller äldre som vill hålla igång med en rolig sport. Det blir en timma lättsam träning i sanden, på din nivå. Mixade dam- och herrgrupper. Både nybörjare och de med volleybollvana är varmt välkomna!

Vi bjuder på kaffe/te före träningen och det går även att passa på att äta prisvärd dagens lunch på Beach Cuisine efter träningen.

På Beach Center är det sommar och sol året runt, oavsett väder på utsidan. Med fötterna i sanden, utsikt över palmer och hav, och under ledning av våra goa tränare kan man inte annat än må toppen! Vi är ju alla barn inombords och det är även som vuxen fortfarande löjligt roligt att få kasta boll i en sandlåda och träffa nya kompisar!

Fakta Beachvolley 65+

 • Period: 7/9 – 18/12
 • Träningsdag: onsdag
 • Nivå: nybörjare-volleybollvana
 • Pris: 400 kr (1 timme, 15 tillfällen) + medlemskap
 • Sista anmälan: Söndag 25/8
  Vi välkomnar även nya deltagare löpande under terminen, maila till info@gbcbeach.com för anmälan.

Viktigt att du läser igenom nedanstående information innan anmälan.

Har du frågor som inte besvaras av nedanstående information är du varmt välkommen att höra av dig till oss på info@gbcbeach.com eller på 031-47 52 82 (knappval 3) (dagtid vardagar). Vi besvarar dina frågor så fort vi kan.

Upplägg

 • Före träningen bjuder vi på kaffe/te.
 • 12.00-13.00 kör vi ett träningspass så var ombytt och klar till dess.
 • Efter träningen kan du äta en god dagens lunch i restaurangen Beach Cuisine på Beach Centers 2:a våning. Det finns alltid en kött, fisk eller vegetarisk rätt att välja på. Salladsbuffé, bubbelvatten och kaffe på maten ingår. Du kan sitta kvar i restaurangen och prata med de andra deltagarna till 14.30 då den stänger. Som medlem i GBC får du dessutom medlemspris på lunchen!

Fritt spel vardagar
Du som är 65+ och som tränar i träningsgrupp med GBC under terminen spelar gratis på vardagar fram till kl. 17.00 (vid drop-in). Prata med receptionen vid ankomst och fråga vilken bana ni kan använda.

Klädsel

Då vi är i sanden behövs inga skor, vi kör barfota.
Vill du går det bra att ha strumpor på, eller badskor om du vill. Det finns även ”sandsocks” att köpa på Beach Center.

Ingen utrustning eller avancerade kläder – ta på något du kan röra dig, och bli varm i.

Du kommer antingen ombytt eller byter om på plats i våra omklädningsrum, där du även kan duscha efteråt.

Ta med en vattenflaska då det kan behövas fyllas på med lite vatten.

Hitta hit!

Beach Center ligger i Kviberg, strax bakom Kvibergs Kaserner bredvid Prioritet Serneke Arena och konstgräsplanerna.

Adress:
Beach Center
Krutvägen 6
415 27 Göteborg

GPS:
Krutbacken

KOLLEKTIVTRAFIK
Hållplatserna Kviberg (spårvagn 6, 7 & 11) och Kvibergsskolan (buss 510) är en liten promenad från hallen. (Busshållplatsen är närmare än spårvagnen.)

PARKERING
Kör du bil så finns det betalparkeringar både vid fotbollsplanerna och vid sidan om Serneke Arena. Det är betalning genom appen ”Parkering Göteborg” och zonen heter 4589 Kviberg Park (fotbollsplanerna) och 4677 Kviberg Kasernområde (längs med Marketenterivägen, vid arenan.)
Cyklar du finns det cykelställ precis utanför Beach Centers entré.

 

Priser & förmåner

Pris Beachvolley 65+: 400 kr (1 timme, 15 tillfällen) + medlemskap

Medlemskap
För att vara med i träningsgrupp behöver du också ett medlemskap i GBC. Medlemsavgiften per år är 250 kr för 65+ (halva priset för dig som ansluter efter halva året passerat). Medlemskapet gäller hela året.

Läs mer om vad som ingår i medlemskapet HÄR.

Gymbidrag
Om du tecknar gymkort på Beach Fitness ger GBC tillbaka 600 kr på din totala träningsavgift för denna terminen. Förutsättningen för att få rabatten är att du tecknar kort för minst 6 månader. Tecknar du 12 månader får du 600 kr rabatt även på nästa termins träningskostnad (HT/VT). När grupperna är spikade och du tecknat kort på gymmet hör du av dig till oss på info@gbcbeach.com. Ange ditt namn, personnummer samt bankuppgifter (bank, kontonummer inkl. clearingnummer och kontoinnehavare) så ordnar vi återbetalningen av de 600 kr. Om du tecknat helårskort mejlar du igen när grupperna är klara för nästa termin så får du tillbaka 600 kr till.

Mer information om Beach Fitness hittar du HÄR.

Anmälan

För att anmäla dig till en träningsgrupp behöver du ett giltigt medlemskap i GBC. Det skaffar du HÄR.

Viktig information inför anmälan:

 • Anmälan och betalning ska vara genomförd innan sista anmälningsdatum.
 • Tänk på att din anmälan inte registreras förrän betalningen med kort är genomförd.

Vill du informera oss om något som rör din anmälan så kan du skriva in detta i sista steget, innan du klickar på ”Slutför och Bekräfta”, då fyller du i detta i rutan för Meddelande. Skriv gärna in om du är nybörjare eller om du har volleybollvana.

(För att kunna anmäla dig behöver du skapa ett konto. Detta gör du automatiskt när du klickar dig igenom anmälan och kommer till personuppgifter.)

Undrar du något eller behöver hjälp med anmälan?
Tveka inte att kontakta oss på kansliet:
telefon: 031-47 52 82 (knappval 3)
mail: info@gbcbeach.com

Till anmälan

(Anmälan öppnas i ett nytt fönster)