Boka bana
Bli medlem

Motionsträning HT24

Vill du se hur bra du kan bli, fila på tekniken eller bara träna för att hålla igång?

Motionsträningen riktar sig till dig som just nu spelar beachvolley på skaran mellan motionär- och elitnivå. Du kanske redan är en rutinerad spelare men vill fortsätta att utvecklas eller är relativt ny och vill ta dig vidare från fortsättningsnivå?

Våra duktiga coacher kommer att ge dig verktygen för att bli en bättre beachvolleyspelare anpassat efter den nivå du själv är på.

Som motionsspelare kan du välja att träna torsdagar (dam/herr), lördagar (dam/herr) och/eller onsdagar (Mixed). På onsdagar skiljer sig träningsupplägget åt något mot övriga träningsgrupper. Räkna med högre tempo, fler repetitioner och mindre feedback. Vilken dag väljer du vid anmälan. Vi rekommenderar varmt att kombinera detta med seriespel för att få ut så mycket som möjligt av din träning.

Fakta Motionsträning

 • Period: 7/9 – 21/12
 • Träningsuppehåll:
  • 2-3/11 (p.g.a. Halloween Cup)
 • Träningsdag (dam/herr): torsdag och/eller lördag
 • Träningsdag (mixed): onsdag
 • Nivå: motionär-elit, OBS! Ej nybörjare/fortsättning
 • Pris torsdagar (dam/herr): 2200 kr (1,5 timme, 15 tillfällen) + medlemskap
 • Pris lördagar (dam/herr): 2550 kr (2 timmar, 15 tillfällen) + medlemskap
 • Pris onsdag (mixed): 1900 kr (1,5 timme, 15 tillfällen) + medlemskap
 • Sista anmälningsdatum: Söndag 18/8

 

Viktigt att du läser igenom nedanstående information innan anmälan.

Har du frågor som inte besvaras av nedanstående information eller under Träningsregler på hemsidan är du varmt välkommen att höra av dig till oss på info@gbcbeach.com eller på 031-47 52 82 (knappval 3) (dagtid vardagar). Vi besvarar dina frågor så fort vi kan.

Träningstider och gruppindelning

Träningstider
Tiden du tränar beror på vilken grupp du hamnar i, du bör vara beredd på att få vilken tid som helst av nedanstående.

Torsdagar: 18.00-19.30, 19.30-21.00 eller 21.00-22.30. De lägst rankade grupperna tränar på den senaste träningstiden (21.00-22.30).

Lördagar: 09.00-11.00 eller 11.00-13.00.

Onsdagar: 16.30-18.00 eller 21.00-22.30.

Gruppindelning
Grupperna kommer i regel att innehålla i snitt 10 spelare, men i de högre grupperna siktar vi på ett något lägre antal.

Indelning av grupperna sker främst med hjälp av GBC-ranking, som baseras på seriespelsranking. I vissa fall, då det står och väger mellan två spelare, tar vi även med tränarutlåtanden och tidigare meriter. Vi vill understryka betydelsen av att spela vårt seriespel för att möjliggöra en mer rättvis indelning av grupperna. Du som är anmäld till seriespel prioriteras i indelningen av träningsgrupperna. Om du inte har tränat hos oss de senaste åren eller alls är vi tacksamma om du kan beskriva dina meriter kortfattat i kommentarsfältet i din anmälan.

Läs mer om hur gruppindelningen går till under TRÄNINGSREGLER.

Var tydlig med dina önskemål vid anmälan
Var noga med att skilja på måsten och önskemål i din anmälan. Uppger du måsten i din anmälan som vi inte kan uppfylla är det troligt att du inte kommer med i träningsgruppen. När vi väl gjort gruppindelningarna är det svårt att ändra så var därför noga med att skilja på vad som är just önskemål och vad som är ett måste i kommentaren. Vi strävar alltid efter att få grupperna så jämna som möjligt nivåmässigt. Att önska någon kompis som är på samma nivå är okej, men MAX tre kompisar. Ju fler önskemål du har, desto svårare blir det för oss att tillgodose dem, rangordna i så fall önskemålen.

Vi som tar ut grupperna kommer aldrig att kunna göra en exakt rättvis fördelning då det är många faktorer som ska tas hänsyn till som inte alltid går att likställa. När terminen är igång kan därför tränarna göra korrigeringar i grupperna mellan sig. Man måste alltså vara beredd på att byta grupp, framförallt i början av terminen, om tränarna anser detta vara lämpligt.

Träningsregler

Alla träningsgrupper ska avsätta de sista 5 minuterna till banvård. Banan ska krattas och bollarna ska samlas ihop i bollkorgen.

En gång per termin ska 15 minuter istället för 5 minuter avsättas för banvård i medlemshallen. Ett grävschema finns uppsatt upp på informationstavlan i medlemshallen.

När du anmäler dig till en träningsgrupp förbinder du dig till att följa våra TRÄNINGSREGLER.

Extraträning dagtid

Det finns möjlighet att träna extra dagtid. Förutsättningen är att ni är minst 6 personer i en egen kombinerad grupp och att ni själva hittar en tränare som kan ha er den valda tiden. Vid intresse hör av er till info@gbcbeach.com.

Priser och förmåner

Pris Torsdagsträning (dam/herr): 2200 kr (1,5 timme, 15 tillfällen) + medlemskap
Pris Lördagsträning (dam/herr): 2550 kr (2 timmar, 15 tillfällen) + medlemskap
Pris Onsdagsträning (Mixed): 1900 kr (1,5 timme, 15 tillfällen) + medlemskap

Medlemskap
För att vara med i träningsgrupp behöver du också ett medlemskap i GBC. Medlemsavgiften per år är 500 kr för seniorer och 250 kr för juniorer/65+ (halva priset för dig som ansluter efter halva året passerat). Medlemskapet gäller hela året.

Läs mer om vad som ingår i medlemskapet HÄR.

Gymbidrag
Om du tecknar gymkort på Beach Fitness ger GBC tillbaka 600 kr på din totala träningsavgift för denna terminen. Förutsättningen för att få rabatten är att du tecknar kort för minst 6 månader. Tecknar du 12 månader får du 600 kr rabatt även på nästa termins träningskostnad (HT/VT). När grupperna är spikade och du tecknat kort på gymmet hör du av dig till oss på info@gbcbeach.com. Ange ditt namn, personnummer samt bankuppgifter (bank, kontonummer inkl. clearingnummer och kontoinnehavare) så ordnar vi återbetalningen av de 600 kr. Om du tecknat helårskort mejlar du igen när grupperna är klara för nästa termin så får du tillbaka 600 kr till.

Mer information om Beach Fitness hittar du HÄR.

Anmälan och betalning

För att anmäla dig till en träningsgrupp behöver du ett giltigt medlemskap i GBC. Det skaffar du HÄR.

Viktig information inför anmälan:

 • Anmälan och betalning ska vara genomförd innan sista anmälningsdatum. Platserna är begränsade och skulle det bli fullt så kommer vi göra vårt bästa för att hitta alternativ för att slippa stryka någon från träningen.
 • Tänk på att din anmälan inte registreras förrän betalningen med kort eller värdekort är genomförd.
 • Skilj på måsten och önskemål i din anmälan. Uppger du måsten i din anmälan som vi inte kan uppfylla är det troligt att du inte kommer med i träningsgruppen. Var därför noga med att skilja på vad som är just önskemål och vad som är ett måste i kommentaren.
 • Vi kommer inte ta in några efteranmälningar i första läget utan har man inte anmält sig inom anmälningsperioden hänvisar vi istället till seriespelet som har öppet anmälan längre. Om vi efter att alla grupper är satta har platser kvar kommer en administrativ avgift om 200 kr att läggas till på fakturan för efteranmälan.

Betalningsmetoder

Det finns tre betalningsmetoder för träningsavgiften, se nedan.

1. BETALKORT
Betalning sker med betalkorten Visa eller Mastercard.

2. VÄRDEKORT
Värdekort = Klubbpoäng. Värdekortsnumret ser du under Medlemskap när du är inloggad på ditt konto på anmälningssidan. Använd detta nummer som betalningsreferens. OBS! Du måste ha täckning för hela summan med poäng för att kunna använda detta betalningsalternativ.

3. AUTOGIRO
Med autogiro har du möjlighet att dela upp träningsavgiften på 4 tillfällen (HT) eller 5 tillfällen (VT). Första dragningen sker i sker början av första månaden (september/januari) och sedan resterande dragningar i slutet av månaderna september till och med november (HT) och januari till och med april (VT). Notera att det kommer att ske två dragningar i september/januari månad. Om du vill betala träningsavgiften via autogiro ska du fylla i formuläret Autogiroanmälan Träningsgrupper. Med detta betalningsalternativ kan du inte anmäla dig via anmälningssidan, utan vi kommer att lägga till dig manuellt och svara dig när detta är klart. Det är därför extra viktigt att detta görs i god tid och att eventuellt viktiga kommentarer så som partner skrivs med under Övrigt i formuläret.

Till anmälan

(Anmälan öppnas i ett nytt fönster)