Boka bana
Bli medlem

Junior

Välkommen till GBC juniorverksamhet!

Junior är man upp till och med det år man fyller 20. Vi har juniorverksamhet för åldrarna 3-20 år, där man i olika åldrar tränar på lite olika sätt. För juniorer upp till 15 år ingår också föräldrars delaktighet i klubbens verksamhet som en nyckel för att kunna samordna roliga och utvecklande aktiviteter för våra barn och unga.

Göteborg Beachvolley Club har en bred och allt växande verksamhet för barn och ungdom i alla åldrar. Vi har över 160 aktiva juniorer i träningsverksamheten och närmare 40 schemalagda träningspass per vecka för våra olika grupper.  Vi arbetar ständigt med att utveckla vår juniorverksamhet, stöttar och utbildar våra juniortränare  och försöker engagera föräldrar för att ge våra barn och ungdomar möjlighet att både utvecklas i sporten och stortrivas. GBC samarbetar med flera skolor i Östra Göteborg och erbjuder både skolverksamhet och lovverksamhet. GBC har även påbörjat ett samarbete med IM Göteborg för ensamkommande flyktingbarn.

Om du vill läsa mer om våra aktiviteter för barn och ungdomar, klicka dig vidare i vänstra kolumnen.

Juniorutskott
Under styrelsen finns ett utskott vars uppgift är att tillsammans med junioransvarig styrelsemedlem vara med och driva verksamheten framåt. I denna grupp finns plats för dig som är GBC medlem och på ett positivt sätt vill vara med och påverka, förändra och även arrangera olika event för våra juniorer som läger, turneringar och utbildningar. Läs mer om Juniorutskottet:

 >>> Till Juniorutskottet


VÄLKOMNA till GBC:s Juniorverksamhet!

Vi har plats för fler barn och ungdomar och vill gärna sprida världens absolut roligaste sport. Om du har frågor kring beachvolley för juniorer  eller har förslag på förändring och förbättring kan du kontakta: info@gbcbeach.com