Boka bana
Bli medlem

Juniorträning HT24

GBC har en stor juniorverksamhet med juniorer från 6 till 20 år (+ Volleybompa 3-5 år). Hos oss kan man träna både om man är nybörjare eller har spelat tidigare. Vår juniorverksamhet fokuserar på glädjen i sporten framför prestationen och för oss är det viktigast att man som junior tycker det är roligt att komma till sin träning. För de äldre juniorer som har ambition och vilja att utvecklas vidare finns det möjlighet att söka sig till någon av våra satsande grupper i Utmanare Junior eller Elit Junior.

Fakta Juniorträning

 • Period: 9/9 – 19/12
 • Träningsuppehåll:
  • 2-3/11 (p.g.a. Halloween Cup)
 • Träningsdag (Mixed 6-12 år & Pojkar från 13 år): Måndagar och/eller Onsdagar
 • Träningsdag (Flickor från 13 år): Tisdagar och/eller Torsdagar
 • Pris måndag eller torsdag (1 h/v): 400 kr + medlemskap
 • Pris tisdag eller onsdag (1,5 h/v): 600 kr + medlemskap
 • Nivå: alla juniorer 6-20 år
 • Sista anmälningsdatum: Söndag 18/8

 

Prova på innan sista anmälan
Vi kommer att erbjuda några prova-på-tillfällen innan sista anmälan, ifall du vill testa en träning innan du anmäler dig. Dessa tillfällen hittar du under kommande träningar, Prova på inför HT24.


Viktigt att du läser igenom nedanstående information innan anmälan.

Har du frågor som inte besvaras av nedanstående information eller under Träningsregler på hemsidan är du varmt välkommen att höra av dig till oss på info@gbcbeach.com eller på 031-47 52 82 (knappval 3) (dagtid vardagar). Vi besvarar dina frågor så fort vi kan.

Träningstider

Träningstider

Juniorträningen pågår i 15 veckor (höst) och 20 veckor (vår) med undantag för en eller ett par träningsuppehåll under terminen (se snabböversikten för datum).

Man kan välja att träna en eller två dagar i veckan.

Junior Flickor (från ca. 13 år)
Tisdag 16.30-18.00
Torsdag 17.00-18.00

Junior Pojkar (från ca. 13 år)
Måndag 17.00-18.00
Onsdag 16.30-18.00

Junior Mixed (upp till ca 12 år)
Måndag 17.00-18.00
Onsdag 16.30-18.00

 

Ev. möjlighet till extraträning helg
Det finns ev. möjlighet att träna extra på helg för dig som vill träna ytterligare något pass  eller för dig som inte kan träna på vardagar. Förutsättningen är att ni är minst 6 personer i en egen kombinerad grupp. Vid intresse hör av er till info@gbcbeach.com, så ska vi se om vi kan få ihop något bra.

Gruppindelning

Grupperna delas in utifrån ålder och nivå, med ca 10-12 deltagare i varje grupp. De yngre grupperna kan ibland vara något fler.

Barn upp till och med 12 år tränar i huvudsak i mixade grupper och ungdomar från 13 år och uppåt tränar i huvudsak flick- och pojkgrupper (undantag förekommer beroende på antal anmälda barn och ungdomar). Barn under 13 år som tränat länge kan även komma att placeras i flick- och pojkgrupper. Eftersom barn och ungdomar utvecklas olika fort och det är svårt att veta nivån på nya flickor och pojkar kommer vi i början av terminen att se över grupperna. Detta kan innebära att vi också kommer att flytta personer mellan grupperna för att göra de så bra och jämna som möjligt.

Träningsregler

Alla träningsgrupper ska avsätta de sista 5 minuterna till banvård. Banan ska krattas och bollarna ska samlas ihop i bollkorgen.

När du anmäler dig till en träningsgrupp förbinder du dig till att följa våra TRÄNINGSREGLER.

Åtaganden som junior och förälder

Junior
I GBC behöver man inte sälja lotter, kakor eller annat som är vanligt förekommande i andra idrottsföreningar. Däremot förväntas du som junior i åldern 13-20 år att ställa upp som funktionär på de elittävlingar, både nationella och internationella, som klubben arrangerar under året. Att hjälpa till som funktionär är dels en hjälp för klubben men också en gemensam aktivitet för att få bättre sammanhållning mellan juniorerna i klubben. Under hösten brukar detta infalla på halloween, under våren på påsk och under sommaren i början av sommarlovet. Mer information kommer när det blir aktuellt.

Förälder
För juniorer upp till 15 år ingår också föräldrars delaktighet i klubbens verksamhet som en nyckel för att kunna samordna roliga och utvecklande aktiviteter för våra barn och unga. En förutsättning för att våra aktiviteter ska fungera är att samtliga föräldrar till dessa juniorer hjälper till vid något evenemang per termin. Vi ser också mer än gärna att man som förälder engagerar sig i vårt juniorutskott som är med och planerar och genomför många av våra juniorevent (kontakta gärna info@gbcbeach.com för mer info). Mer information om föräldrarnas roll kommer att delges i början av terminen, antingen på ett föräldramöte eller via ett utskick.

Priser och förmåner

Pris Juniorträning 1 h/v i 15 veckor: 400 kr + medlemskap
Pris Juniorträning 1,5 h/v i 15 veckor: 600 kr + medlemskap

Medlemskap
För att vara med i träningsgrupp behöver du/ditt barn också vara medlem i GBC. Juniormedlemsavgiften per år är 250 kr (halva priset för dig som ansluter efter halva året passerat). Medlemskapet gäller hela året.

Läs mer om vad som ingår i medlemskapet HÄR.

Fritt spel vardagar
Juniorer som tränar i träningsgrupp med GBC under terminen spelar gratis på vardagar fram till kl. 17.00 (vid drop-in). Prata med receptionen vid ankomst och fråga vilken bana ni kan använda.

Gymbidrag (för dig som är 16 år eller äldre) 
Om du tecknar gymkort på Beach Fitness ger GBC tillbaka 600 kr på din totala träningsavgift för denna terminen. Förutsättningen för att få rabatten är att du tecknar kort för minst 6 månader. Tecknar du 12 månader får du 600 kr rabatt även på nästa termins träningskostnad (HT/VT). När grupperna är spikade och du tecknat kort på gymmet hör du av dig till oss på info@gbcbeach.com. Ange ditt namn, personnummer samt bankuppgifter (bank, kontonummer inkl. clearingnummer och kontoinnehavare) så ordnar vi återbetalningen av de 600 kr. Om du tecknat helårskort mejlar du igen när grupperna är klara för nästa termin så får du tillbaka 600 kr till. Mer information om Beach Fitness finns på beachcenter.se under Gym i menyn.

Anmälan och betalning

För att anmäla dig till en träningsgrupp behöver du/ditt barn ett giltigt medlemskap i GBC. Det skaffar du HÄR.

Skapa medlemskonto
Om du som förälder ska anmäla ditt barn ska du skapa ett medlemskonto i barnets namn (med barnets personnummer) men sedan använder du dina egna kontaktuppgifter. Notera att en mejladress endast kan finnas på ett konto i systemet (eftersom mejladressen är användarnamnet). Om du inte har en alternativ mejladress kan du göra så här:

> Ta din egen mejladress och skriv in.
> Innan ”@-tecknet” skriver du +barnets namn
> Sedan fullföljer du adressen med @…
> Ex. info@gbcbeach.com skulle bli: info+pelle@gbcbeach.com
> Alla mejl som skickas till ditt barn kommer då att hamna i din inkorg. OBS! Vissa större företag med egna domäner kan ha e-postregler som gör att detta inte funkar, men de flesta domäner funkar.

Viktig information inför anmälan:

 • Anmälan och betalning ska vara genomförd innan sista anmälningsdatum. Platserna är begränsade och eventuella efteranmälningar tas in i mån av plats. Om du inte skulle få en plats så kommer du att bli meddelad detta.
 • Tänk på att din anmälan inte registreras förrän betalningen med kort eller värdekort är genomförd.
 • Önskar du/ditt barn träna ihop med någon kompis, ange detta när du gör anmälan.
 • Vid anmälan väljer du produkt Juniorträning samt den dag ditt barn önskar träna
 • Anmälan görs på nytt inför varje ny termin (höst, vår, sommar)

 

Betalningsmetoder

Det finns två betalningsmetoder för träningsavgiften, se nedan.

1. BETALKORT
Betalning sker med betalkorten Visa eller Mastercard.

2. VÄRDEKORT
Värdekort = Klubbpoäng. Värdekortsnumret ser du under Medlemskap när du är inloggad på ditt konto på anmälningssidan. Använd detta nummer som betalningsreferens. OBS! Du måste ha täckning för hela summan med poäng för att kunna använda detta betalningsalternativ.

Till anmälan

(Anmälan öppnas i ett nytt fönster)