Boka bana
Bli medlem

Utmanare HT24

Håller du en extra hög spel- och ambitionsnivå?

Utmanargrupp riktar sig till dig som är på en högre nivå och på sikt vill utmana om en plats i GBC Elit. I dessa grupper tränar flera duktiga och ambitiösa spelare i klubben, både seniorer och juniorer. Våra Utmanargrupper kommer att prioriteras vid tillsättningen av tränare.

Seniorgruppen tränar två dagar i veckan och Juniorgruppen tre dagar i veckan och vi rekommenderar även seriespel som ett tillägg för att få till matchträning. Om du väljer till seriespel får du rabatt på på anmälan (rabatt: 500 kr seniorer och 1100 kr juniorer).


Fakta Utmanare

 • Period: 7/9 – 21/12
 • Träningsuppehåll: 2-3/11 (p.g.a. Halloween Cup)
 • Nivå: Spelare med en hög spel- och ambitionsnivå
 • Pris Utmanare Senior: 3300 kr (2 träningar i veckan) + medlemskap
 • Pris Utmanare Junior: 3200 kr (3 träningar i veckan) + medlemskap
 • Sista anmälningsdatum: Söndag 18/8
  OBS! Sista anmälan är samma datum som för övriga träningsgrupper. Om du vill försäkra dig om att få träna i höst bör du anmäla dig till vanlig motions/junior-träning också, ifall du inte kommer med i Utmanargrupp. 

Uttagningen till dessa grupper görs inför varje ny termin. Uttagning baseras på nivå, potential och ambition. Spelare som tas ut till Utmanare kommer att licensieras för GBC och kommer att spela för GBC under året. 

Viktigt att du läser igenom nedanstående information innan anmälan.

Har du frågor som inte besvaras av nedanstående information eller under Träningsregler på hemsidan är du varmt välkommen att höra av dig till oss på info@gbcbeach.com eller på 0733-281900 (dagtid vardagar). Vi besvarar dina frågor så fort vi kan.

Träningsupplägg

Utmanare Senior

 • ca. 8 spelare
 • 2 beachpass/vecka
  • lördag fm / onsdag
 • Rekommendation att även delta i vårt seriespel för att få matchträning och spelvana (500 kr rabatt för seniorer)


Utmanare Junior

 • ca. 8-10 spelare
 • 3 beachpass/vecka
  • lördag fm / måndag (pojkar) el. tisdag (flickor) / onsdag (trolig tid vardagar 16.30-18.00)
 • Rekommendation att även delta i vårt seriespel för att få matchträning och spelvana (1100 kr rabatt för juniorer)

Träningsregler

Alla träningsgrupper ska avsätta de sista 5 minuterna till banvård. Banan ska krattas och bollarna ska samlas ihop i bollkorgen.

En gång per termin ska 15 minuter istället för 5 minuter avsättas för banvård i medlemshallen. Ett grävschema finns uppsatt upp på informationstavlan i Ipanema.

När du anmäler dig till en träningsgrupp och/eller seriespel förbinder du dig till att följa våra TRÄNINGSREGLER och SERIESPELSREGLER

Priser, förmåner och anmälan

PRISER

Medlemskap
För att vara med i träningsgrupp behöver du också ett medlemskap i GBC. Medlemsavgiften per år är 500 kr för seniorer och 250 kr för juniorer (halva priset för dig som ansluter efter halva året passerat). Medlemskapet gäller hela året.

Läs mer om vad som ingår i medlemskapet HÄR.


Träningsavgift

Du som blir uttagen till Utmanare (senior/junior) kommer att få en faktura på avgiften nedan efter att uttagningen är klar. Om du hellre vill betala med autogiro om du blir uttagen, fyll i detta formulär.

Pris Utmanare Senior: 3300 kr (2 träningar i veckan) + medlemskap
Pris Utmanare Junior: 3200 kr (3 träningar i veckan) + medlemskap

Seriespel
Du som blir uttagen till Utmanargrupp får rabatt på seriespelsanmälan (rabatt: 500 kr senior, 1100 kr junior). Mejla din anmälan till info@gbcbeach.com.


FÖRMÅNER

Fritt spel vardagar Junior
Juniorer som tränar i träningsgrupp med GBC under terminen spelar gratis på vardagar fram till kl. 17.00 (vid drop-in). Prata med receptionen vid ankomst och fråga vilken bana ni kan använda.

 

ANMÄLAN
Anmälan görs genom att fylla i formuläret via anmälningsknappen nedan.
OBS! Anmälan är bindande, vilket innebär att du kan bli betalningsskyldig vid avhopp efter sista anmälan.

Anmälan ska vara gjord senast söndag 18/8. Uttagningen av grupperna kommer att ske omedelbart efter sista anmälan, så se till att anmäla dig i tid!

Till anmälan

(Anmälan öppnas i ett nytt fönster)