Boka bana
Bli medlem

Motionsträning ST24

Vill du se hur bra du kan bli, fila på tekniken eller bara träna för att hålla igång?

Motionsträningen riktar sig till dig som just nu spelar beachvolley på motionsnivå. Du kanske redan är en rutinerad spelare men vill fortsätta att utvecklas eller är relativt ny och vill ta dig vidare från nybörjarnivå?

Våra duktiga coacher kommer att ge dig verktygen för att bli en bättre beachvolleyspelare anpassat efter den nivå du själv är på.

Som motionsspelare kan du välja att träna tisdagar (dam/herr), torsdagar (dam/herr) och/eller måndagar (mixed). Vilken dag väljer du vid anmälan. Liksom förra sommaren kan du kan välja att träna 5 eller 10 veckor.

FAKTA MOTIONSTRÄNING

 • Period 1 (10 veckor): v. 24-34 (10 juni – 22 augusti 2024)
 • Period 2 (5 veckor): v. 24-28 (10 juni – 11 juli 2024)
 • Period 3 (5 veckor): v. 29-34 (15 juli – 22 augusti 2024)
 • Träningsuppehåll/dagbyte:
  • Träning onsdag 19/6 istället för torsdag 20/6 – p.g.a. midsommar
  • Träningsuppehåll v. 31 (29/7-4/8) – p.g.a. SM-veckan
 • Träningsdag (dam/herr): tisdag och/eller torsdag
 • Träningsdag (mixed): måndag
 • Nivå: motionär-elit, OBS! Ej nybörjare
 • Pris (10 veckor): 1300 kr/träningsgrupp (1,5 h/v, 10 tillfällen) + medlemskap
 • Pris (5 veckor, v. 24-28): 900 kr/träningsgrupp (1,5 h/v, 5 tillfällen) + medlemskap
 • Pris (5 veckor, v. 29-34): 700 kr/träningsgrupp (1,5 h/v, 5 tillfällen) + medlemskap
 • Sista anmälningsdatum: Söndag 26/5.

 

Har du frågor som inte besvaras av nedanstående information är du varmt välkommen att höra av dig till oss på info@gbcbeach.com eller på 031-47 52 82 (dagtid vardagar). Vi besvarar dina frågor så fort vi kan.

Viktigt att du läser igenom nedanstående information innan anmälan.

Tider & Gruppindelning

Träningarna pågår i 5-10 veckor under sommaren. Träningstiderna är 18.00-19.30 alt. 19.30-21.00. Schemat spikas efter att vi har fått in alla anmälningar och gjort klart grupperna.

Gruppindelning
Indelning av grupperna sker främst med hjälp av GBC-ranking, som baseras på seriespelsranking. I vissa fall, då det står och väger mellan två spelare, tar vi även med tränarutlåtanden och tidigare meriter. Vi vill understryka betydelsen av att spela vårt seriespel för att möjliggöra en mer rättvis indelning av grupperna. Om du inte har tränat hos oss de senaste åren eller alls är vi tacksamma om du kan beskriva dina meriter kortfattat i kommentarsfältet i din anmälan.

Läs mer om hur gruppindelningen går till under TRÄNINGSREGLER.

Var tydlig med dina önskemål vid anmälan
Var noga med att skilja på ”måsten” och önskemål i din anmälan. Uppger du ”måsten” i din anmälan som vi inte kan uppfylla är det troligt att du inte kommer med i träningsgruppen. När vi väl gjort gruppindelningarna är det svårt att ändra så var därför noga med att skilja på vad som är just önskemål och vad som är ett måste i kommentaren. Vi strävar alltid efter att få grupperna så jämna som möjligt nivåmässigt. Att önska någon kompis som är på samma nivå är okej, men MAX tre kompisar. Ju fler önskemål du har, desto svårare blir det för oss att tillgodose dem, rangordna i så fall önskemålen.

Praktisk info

Sommarens träningar utövas framförallt på Rivieran, Beach Centers grymma utomhusbanor med närhet till omklädningsrum, restaurang, kiosk m.m. Om vi får in riktigt många anmälningar till sommarens träningar kan de lägre träningsgrupperna flyttas in till medlemshallen ett antal träningar under sommaren. Detta kommer i så fall att ske på ett rullande schema med minimalt antal inomhusträningar under sommarens gång. Skulle det vara riktigt dåligt väder kan tränaren välja att flytta in även andra grupper om så önskas. Detta naturligtvis i mån av plats i hallen.

Träningsregler

Alla träningsgrupper ska avsätta de sista 5 minuterna till banvård. Banan ska krattas och bollarna ska samlas ihop i bollkorgen och om ni är sista träningsgruppen så ska bollarna tas in. OBS! Glöm inte bollar som ev. flugit utanför staketet.

När du anmäler dig till en träningsgrupp förbinder du dig till att följa våra TRÄNINGSREGLER.

Anmälan och betalning

För att anmäla dig till en träningsgrupp behöver du ett giltigt medlemskap i GBC. Det skaffar du HÄR.

Viktigt information inför anmälan:

 • Anmälan och betalning ska vara genomförd innan sista anmälningsdatum. Platserna är begränsade och skulle det bli fullt så är det de som anmält sig sist som stryks från träningen.
 • Tänk på att din anmälan inte registreras förrän betalningen med kort eller värdekort är genomförd.
 • Skilj på ”måsten” och önskemål i din anmälan. Uppger du ”måsten” i din anmälan som vi inte kan uppfylla är det troligt att du inte kommer med i träningsgruppen. Var därför noga med att skilja på vad som är just önskemål och vad som är ett måste i kommentaren.
 • Vid anmälan efter anmälningstiden gått ut tillkommer en administrativ avgift om 200 kr.
Till anmälan

(Anmälan öppnas i ett nytt fönster)