Boka bana
Bli medlem

Träningar

Oavsett om du är nybörjare eller elitspelare, ung eller gammal, så är beachvolley en sport som passar alla. För dig som tycker att det är kul att tävla har GBC ett klubbinternt seriespel. Vi arrangerar även turneringar för spelare på alla nivåer året runt – både inomhus och utomhus.

Hur börjar man träna? Det är enkelt, följ bara dessa steg!

1) Bestäm vilken grupp du vill träna i. Du ser till vänster under ”kommande” vilka grupper som är aktuella för kommande termin.

2) Klicka på en grupp du vill anmäla dig till och läs texten om gruppen.

3) Klicka på knappen ”Till anmälan”.

4) För att kunna anmäla dig skall du skapa ett eget konto om du inte redan har ett. Följ instruktionerna som visas när du har tryckt på ”Till anmälan” och se till så att anmälan är betald innan du stänger ner sidan, annars kommer inte anmälan att registreras.

5) För att vara med i träningsgrupp måste du också vara medlem. När du genomfört anmälan så går du tillbaka upp i ”hamburgermenyn” (de tre strecken uppe till vänster på sidan) och klickar på ”Medlemskap”. Välj anläggning ”Göteborg Beachvolley Club”, lägg till rätt medlemskap och betala med kort.

6) När du har anmält dig och betalat anmälnings- och medlemsavgiften får du efter sista anmälningsdag besked om vilken grupp du kommit med i. Alla anmälda får ett mejl med information när alla grupperna är klara.

Länkar
Logga in / Skapa konto
Träningar – så här anmäler du dig
SCHEMA TRÄNINGAR VT24 (uppdat. 2024-01-15)
Träningsregler
Seriespelsregler
Autogiroanmälan Träningsgrupper
Autogiroanmälan Medlemskap
Boka Beach-PT
GBC coachtips Youtube