Boka bana
Bli medlem

Nyheter

Månadens profil: Erik Ljunggren

Denna månads profil är verkligen är sugen på att spela Klubbmästerskapen (KM) i år, han och partnern var nämligen först ut med anmälan. Vi anar en viss revanschlusta då denna medlem placerade sig på tredje plats i KM förra året och dessutom med samma partner som han nu ska spela med i år. Medlem i klubben har han varit sedan 2008 då han som junior klev ner i sanden och fastnade. Månadens profil är Erik Ljunggren. (mer …)

Klädbytarhäst på plan 2

Nu har vi fixat i ordning klädbytarhästen igen, efter en paus sedan Trettondagsturneringen. Den har parkerat utanför omklädningsrummen på plan 2 och där kan du som har träningskläder som har mer kvar att ge hänga upp dina hela och rena plagg.

Lämna kläder, byt kläder eller ta med dig något snyggt plagg hem. Ett trevligt sätt för oss att bidra till återbruk och ett fint sätt för oss medlemmar att hjälpa varandra

/GBC Kansli

Träning utomhus – detta gäller

Från och med idag tisdag 16/4 går det att boka banor utomhus (alla banor utom 23-24 i några veckor till).

Träningar utomhus
Våra Elitgrupper och Utmanargrupper kommer att träna utomhus från och med 6/5 (då sista 5-veckorsperioden börjar). Självklart få ni flytta in träningen om ni vill vid t.ex. dåligt väder i mån av plats – fråga i receptionen.

Andra grupper som vill träna utomhus sista 5 veckorna kan höra av sig till oss på info@gbcbeach.com för att flytta ut de sista 5 veckorna (OBS! Alla i gruppen måste vara överens om att flytta ut). Om ni bara vill flytta ut enstaka träningar vecka för vecka får ni göra dessa bokningar via receptionen.

Seriespel utomhus
När det gäller seriespelet så är det serie Elit, 1, 2 och 3 som ska spela utomhus från och med 6/5 och inga andra serier. Serie 5A och 4B får en ny, tidigare speltid och nya banor inomhus från och med 6/5. Alla seriespelsgruppers tider inför omgång 4 finns under Seriespel -> Seriespelstider VT.

DETTA GÄLLER NÄR MAN TRÄNAR UTOMHUS

Ni som tränar utomhus måste se till så att bollarna kommer ut inför er träning och att de samlas ihop och ställs in efter er träning. Självklart får ni lämna över bollarna till en grupp som kommer efter er (ihopsamlade och klara), men då måste tränaren för den gruppen vara ansvarig för att bollarna samlas ihop och ställs in efter träningspasset.

Det kommer att finnas några krattor/rakor utomhus från och med måndag 6/5, ni behöver alltså inte ta in alla. Men tar ni ut fler än så, ställ tillbaka några inomhus eftersom de flesta fortfarande spelar/tränar inomhus.

OBS! Skjuter ni ut några bollar utanför staketet så måste dessa hämtas in direkt, så att de inte glöms av (tänk på att varje bortskjuten boll kostar klubben mellan 500 och 1000 kr!)

Att göra efter träningen: 
* Hämta bollar utanför staketet
* Samla ihop bollarna och ställ in dem
* Kratta banan

* Ta in spikepallar och annat material och ställ tillbaka under trappan i Ipa

Tack för att du tog dig tid att läsa igenom denna information.

Nu välkomnar vi den riktiga våren! 
/GBC

Startlistor och efteranmälan – Easter Cup 2024

Nu är alla startlistor för helgens Easter Cup uppdaterade under respektive turnering.

>> Till turneringssidorna i Profixio

I vissa klasser finns det platser kvar, så om du är sugen på att spela – dra iväg ett mejl till info@gbcbeach.com! Det är alltid bra att ha ett reservlag eller två också, eftersom det ofta är någon som blir sjuk inför en storturnering som denna.

Det ska bli kul att träffa er alla i helgen!

 

/GBC Kansli

Medlemsforum 3e mars – Sammanfattning

I början på månaden höll GBC styrelse ett medlemsforum, ett öppet forum för klubbens medlemmar att diskutera olika frågor i klubben tillsammans med några från styrelsen. Vi pratade om hur vi upplever våra omklädningsrum på plan 2, hur vi tycker att seriespelet funkar och hur vi upplever rollen som tränare i klubben. Deltagandet blev lite mindre än förväntat och mötet hölls mellan 6 engagerade individer. Här är en sammanfattning över konversationerna som vi i styrelsen tar med oss input från:

 

>> Länk till sammanfattningen

 

Vi i styrelsen är glada över de som ville vara med, men vill självklart bli fler till nästa möte. Hoppas vi ses vid nästa tillfälle! ♥️

 

Hälsningar från Styrelsen

Seriespel – protest mot orimlig reserv ej möjlig

Från och med idag, måndag 25/3, är det inte längre möjligt att skicka in en protest till kansliet för ”orimlig reserv”, p.g.a. att denna regel flera gånger har nyttjats på fel sätt senaste tiden. Reglerna är nu uppdaterade och det som nu gäller är istället detta:

 

 

 

 

 

Reglerna i sin helhet hittar ni som vanligt här:
https://gbcbeach.com/seriespel/regler

Vi tror och hoppas självklart att alla vill att seriespelet ska vara så rättvist och bra som möjligt. Samtidigt bör alla också kunna ha förståelse för att det inte alltid är lätt att hitta en reserv med kort varsel som kan ställa upp. 

 

/GBC Kansli

Månadens profil: Valdemar Orrbeck

Denna månads profil är en riktig rising star, en ung kille som visat sig vara en av klubbens stora talanger. Han tog hem Beach Royals för några veckor sedan och dagen efter stod han högst upp på pallen på SBT 2*. Månadens profil är ingen mindre än Valdemar Orrbeck! (mer …)

Vinnare Elitserien omgång 2

Vi är nu halvvägs igenom vårterminen 2024 och det är dags att kora vinnare för omgång 2 i Elitserien. Denna andra seriespelsperiod VT24 vanns av Sara Malmström/Hulda Rudberg på damsidan och Martin Appelgren/Alexander Annerstedt på herrsidan.

Foto: Billy Andersson

(mer …)

Påminnelse om träningsuppehåll

Vi påminner om att vi under vårterminen har två träningsuppehåll, i samband med påsken samt på Kristi Himmelfärdsdagen. Nedan hittar du datumen för uppehållen.

Träningsuppehåll VT24:

29/3-4/4 – P.g.a. Easter Cup och påsk

9/5 – P.g.a. Klubbmästerskapen

 

Dessa datum är det alltså inga träningar eller seriespel.