Boka bana
Bli medlem

Träning utomhus – detta gäller

Från och med idag tisdag 16/4 går det att boka banor utomhus (alla banor utom 23-24 i några veckor till).

Träningar utomhus
Våra Elitgrupper och Utmanargrupper kommer att träna utomhus från och med 6/5 (då sista 5-veckorsperioden börjar). Självklart få ni flytta in träningen om ni vill vid t.ex. dåligt väder i mån av plats – fråga i receptionen.

Andra grupper som vill träna utomhus sista 5 veckorna kan höra av sig till oss på info@gbcbeach.com för att flytta ut de sista 5 veckorna (OBS! Alla i gruppen måste vara överens om att flytta ut). Om ni bara vill flytta ut enstaka träningar vecka för vecka får ni göra dessa bokningar via receptionen.

Seriespel utomhus
När det gäller seriespelet så är det serie Elit, 1, 2 och 3 som ska spela utomhus från och med 6/5 och inga andra serier. Serie 5A och 4B får en ny, tidigare speltid och nya banor inomhus från och med 6/5. Alla seriespelsgruppers tider inför omgång 4 finns under Seriespel -> Seriespelstider VT.

DETTA GÄLLER NÄR MAN TRÄNAR UTOMHUS

Ni som tränar utomhus måste se till så att bollarna kommer ut inför er träning och att de samlas ihop och ställs in efter er träning. Självklart får ni lämna över bollarna till en grupp som kommer efter er (ihopsamlade och klara), men då måste tränaren för den gruppen vara ansvarig för att bollarna samlas ihop och ställs in efter träningspasset.

Det kommer att finnas några krattor/rakor utomhus från och med måndag 6/5, ni behöver alltså inte ta in alla. Men tar ni ut fler än så, ställ tillbaka några inomhus eftersom de flesta fortfarande spelar/tränar inomhus.

OBS! Skjuter ni ut några bollar utanför staketet så måste dessa hämtas in direkt, så att de inte glöms av (tänk på att varje bortskjuten boll kostar klubben mellan 500 och 1000 kr!)

Att göra efter träningen: 
* Hämta bollar utanför staketet
* Samla ihop bollarna och ställ in dem
* Kratta banan

* Ta in spikepallar och annat material och ställ tillbaka under trappan i Ipa

Tack för att du tog dig tid att läsa igenom denna information.

Nu välkomnar vi den riktiga våren! 
/GBC