Boka bana
Bli medlem

Arkiv för maj, 2022

NYA KLUBBMÄSTARE KRÖNTA!

KLUBBMÄSTARE 2022: 
Hulda Rudberg/Selma Robinsson & Martin Johansson/Alexander Annerstedt

Så kom dagen vi väntat på sen våren 2020!
Vi kunde äntligen genomföra vårt älskade KM – KLUBBMÄSTERSKAPEN igen!

(mer …)

Ett guld och tre brons i Ljungby SBT4*

I helgen avgjordes första utomhustävlingen för eliten den här säsongen. Kosan styrdes mot Ljungby Beach Arena där 16 damlag och 16 herrlag gjorde upp i varierande, inte så somrigt väder. Resultatet blev ett guld och tre brons till GBC – en bra start på säsongen!

Foto: Swedishbeachtour.se

(mer …)

Startlista Klubbmästerskapen 2022

Sedan imorse ligger startlistan uppe på hemsidan till årets Klubbmästerskap. Äntligen är det dags för denna heldagsturnering i Beach Center efter två års uppehåll.

Vi saknar fortfarande 2 lag på damsidan, mejla din efteranmälan till info@gbcbeach.com, snarast! Även herrar som vill stå med på reservlista kan mejla dit.

Du hittar startlistan under ”Startklasser och anmälan”, TILL KLUBBMÄSTERSKAPEN (KM)

Nu laddar vi för torsdag!

Träna beachvolley i sommar – sista anmälan 29/5

Visst längtar du också efter sand mellan tårna och en svalkande vind som kyler ner heta sommardagar på vår egen Riviera? Vi börjar närma oss sista anmälan för sommarträningarna, så det är bara att klicka in på hemsidan anmäla sig.

Denna sommar får vi besök av Klaus och Josias från Brasilien som kommer att coacha en del grupper i sommar. Klaus har varit här fem somrar tidigare (2015-2019) och Josias var här första gången 2019 och sedan slog pandemin till. Nu hälsar vi dem varmt välkomna tillbaka! Dessa två tränare kommer man också att kunna boka in som GBC-tränare på dagtid under sommarperioden (v. 24-34).

Just nu letar våra brassetränare efter boende, så har du något extra rum att hyra ut – hör av dig!

Josias

Klaus

 

 

 

 

 

 

 

 

Anmäl dig senast 29/5:


Prova på innan sista anmälan

Känner du någon som är sugen på att börja med beachvolley men skulle vilja testa på först, då har vi även några prova-på-tillfällen innan sista anmälan för sommarträningarna. Läs mer här: Prova på inför ST22

Elittävlingspremiär utomhus!

I år ligger starten för Elittävlingar tidigt! Eller ja, den allra första tävlingen har ju egentligen redan varit här hos oss under Easter Cup, men nu snackar vi utomhuspremiären. Första tävlingen utomhus är Ljungby SBT 4* som tar emot 16 lag per klass. Våra GBC:are står för 42% av startfältet (27/64 spelare), 12 dam- och 15 herrspelare.

Högst rankade i tävlingen är Sara Malmström/Klara Ribom och Martin Appelgren/Alexander Herrmann, båda lagen från GBC. Ytterligare några GBC:spelare som ligger högt seedade i starfältet är Stefan Andreasson i par med Anton Andersson (seed 2), Christofer Lewin i par med Linus Tholse (seed 3) och Josefine Tivefäth/Ellen Lindqvist (seed 4).

Så här säger Klara om förväntningarna inför helgens tävling:

”Vi har inte så mkt förväntningar mer än att vi vill ha så många bra och jämna matcher som möjligt för att spela ihop oss för resten av säsongen”.

Då vi är tidigt in på säsongen så kan det vara många lag resonerar på samma sätt. Det blir med andra ord en spännande start på säsongen!

Sara Malmström & Klara Ribom

Alexander Herrmann & Martin Appelgren

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Glöm inte att följa Team GBC på instagram (@teamgbc) och/eller Facebook för löpande uppdateringar kring vårt elitteam och deras framfart.

Junior Masters nästa helg!

På våra juniorers begäran har vi styrt upp en hel helg med roligheter för både klubbens och besökande juniorer. Det börjar med lotturnering kl 14.00 på fredag 27/5, då juniorer är lediga pga klämdag efter Kristi himmelsfärd. Efter det blir det tacobuffé och gött häng med gamla och nya kompisar från GBC och andra klubbar, och uppladdning för de rankinggrundande turneringarna på lördag.

Anmäl dig så snart som möjligt och absolut senast måndag 23/5!
Detta vill du inte missa! 

Mer info och anmälan HÄR

 

KLUBBMÄSTERSKAPEN är tillbaka!

Efter en 2 år lång paus kan vi ÄNTLIGEN genomföra KM = KLUBBMÄSTERSKAPEN igen! Som vi längtat, och väntat tålmodigt på detta härliga klubbevent!

För er som under dessa år blivit medlemmar och inte vet vad det handlar om så är detta alltså dagen då #gbcfamiljen tar över hela Beach Center – varenda bana, ute och inne, kommer vara bokad för en stor turnering med endast GBCare. Plats för 48 dam- respektive herrlag där alla (elitspelare, utmanare, motionärer, juniorer, veteraner, nybörjare) tävlar i samma klass, och alla går vidare till antingen A- eller B-slutspel.

11.00 startar turneringen, och mellan 19-21 serveras en vegetarisk buffé. Maten, liksom turneringen är helt gratis för alla som är med i träningsgrupp/seriespel VT22. För övriga medlemmar kostar hela kalaset 150 kr. (Glöm ej att betala in detta HÄR, efter ni skickat in er anmälan. OBS att betalningen inte räknas som en laganmälan så glöm inte att fylla i formuläret för att få en plats i tävlingen.)

Först till kvarn på platserna, när det är fullt är det fullt och de lag som anmäler sig efter det hamnar på reservlistan. Sista anmälan är nu på torsdag 19/5 och i skrivande stund är det nu bara plats kvar för 16 herr- respektive 15 damlag!

Klubbmästerskap 26/5 | GBC (gbcbeach.com)

 

Seriespelet uppdaterat – Sista omgången VT22

Nu är seriespelet uppdaterat för de sista 5 veckornas spel VT22.

Vi påminner om att serie Elit, 1, 2 och 3 spelar utomhus, att WT, Elit och Utmanare Senior/Junior tränar alla sina pass utomhus och serie 5A och 4B har fått en ny, tidigare speltid. Kolla noga på schemat!

Alla seriespelsgruppers tider för omgång 4 är uppdaterade under Seriespel -> Seriespelstider och nedan ser ni de nya tiderna/banorna för grupper som fått ändrade tider. Samma tid/bana gäller för dam och herr. OBS! Även om din grupp inte nämns nedan – kolla så att du inte fått en ny bana för din träningsgrupp sista 5 veckorna.

Nya seriespelstider/banor:
Elitserien 18.00-19.30, bana 17-19 utomhus
Serie 1 19.30-21.00, bana 17-19 utomhus
Serie 2 18.00-19.30, bana 20-22 utomhus
Serie 3 19.30-21.00, bana 20-22 utomhus
Serie 4B 18.00-19.30, bana 14-16 inomhus
Serie 5A 18.00-20.00, bana 11-13 inomhus

>> Till Schema träningar VT-22 – sista 5 veckorna

 

Lycka till!