Boka bana
Bli medlem

Seniorträning ST22

Vill du se hur bra du kan bli, fila på tekniken eller bara träna för att hålla igång?

Seniorträningen riktar sig till dig som just nu spelar beachvolley på motionsnivå. Du kanske redan är en rutinerad spelare men vill fortsätta att utvecklas eller är relativt ny och vill ta dig vidare från nybörjarnivå? Nytt för i sommar är att vi kör en mixad grupp på måndagar också.

Våra duktiga coacher kommer att ge dig verktygen för att bli en bättre beachvolleyspelare anpassat efter den nivå du själv är på.

Som seniorspelare kan du välja att träna tisdagar och/eller torsdagar. Vilken dag väljer du vid anmälan.

FAKTA SENIORTRÄNING

Period: 13 juni – 25 augusti 2022
Avvikande träningstider:
– Träning onsdag 22/6 istället för torsdag 23/6 p.g.a. midsommar
– Träningsuppehåll 1-7/8 (v.31) p.g.a. SM-veckan
Träningsdag:
– Måndag (mixad träning)
– Tisdag (dam/herr)
– Torsdag (dam/herr)
Nivå: Alla nivåer förutom nybörjare och elit
Pris: 1100 kr/träningsgrupp (1,5 timme/v, 10 tillfällen)
Sista anmälningsdatum: Söndag 29/5

Har du frågor som inte besvaras av nedanstående information är du varmt välkommen att höra av dig till oss på info@gbcbeach.com eller på 031-47 52 82 (dagtid vardagar). Vi besvarar dina frågor så fort vi kan.

Viktigt att du läser igenom nedanstående information innan anmälan.

Tider & Gruppindelning

Träningarna pågår i 10 veckor under sommaren. Träningstiderna är 18.00-19.30 alt. 19.30-21.00.

Schemat spikas efter att vi har fått in alla anmälningar.

Gruppindelning
Indelning av grupperna sker främst med hjälp av seriespelsranking och tidigare träningsgrupp. I vissa fall tar vi även med tränarutlåtanden, tidigare meriter och närvaro på tidigare träningar. Om du inte har tränat hos oss de senaste åren eller alls är vi tacksamma om du kan beskriva dina meriter kortfattat i kommentarsfältet i din anmälan.

Läs mer om hur gruppindelningen går till under TRÄNINGSREGLER.

Den mixade träningen för motionärer är en ny variant som vi testar från och med sommaren 2022. Beroende på antal anmälningar till denna träningsform kan nivån i grupperna skifta något.

Praktisk info

Sommarens träningar utövas framförallt på Rivieran, Beach Centers grymma utomhusbanor med närhet till omklädningsrum, restaurang, kiosk m.m. Om vi får in riktigt många anmälningar till sommarens träningar kan de lägre träningsgrupperna flyttas in till medlemshallen ett antal träningar under sommaren. Detta kommer i så fall att ske på ett rullande schema med minimalt antal inomhusträningar under sommarens gång. Skulle det vara riktigt dåligt väder kan tränaren välja att flytta in även andra grupper om gruppen önskar detta. Detta naturligtvis i mån av plats i hallen.

Träningsregler

När du anmäler dig till en träningsgrupp förbinder du dig till att följa våra TRÄNINGSREGLER.

Alla träningsgrupper ska avsätta de sista 5 minuterna till banvård. Banan ska krattas och bollarna ska samlas ihop i bollkorgen och om ni är sista träningsgruppen så ska bollarna tas in. OBS! Glöm inte bollar som ev. flugit utanför staketet.

Extraträning Dagtid

Det finns möjlighet att träna extra på dagtid. Förutsättningen är att ni är minst 6 personer i en egen-kombinerad grupp och att ni har hittat en tränare som kan ta gruppen. Vid intresse hör av er till info@gbcbeach.com.

Anmälan och betalning

Pris Måndagsträning Mixed: 1100 kr (1,5 timme/v, 10 tillfällen)
Pris Tisdagsträning
: 1100 kr (1,5 timme/v, 10 tillfällen)
Pris Torsdagsträning: 1100 kr (1,5 timme/v, 10 tillfällen)

För att anmäla dig till en träningsgrupp behöver du ett giltigt medlemskap i GBC. Det skaffar du HÄR.

Viktigt information inför anmälan:

  • Anmälan och betalning ska vara genomförd innan sista anmälningsdatum. Platserna är begränsade och skulle det bli fullt så är det de som anmält sig sist som stryks från träningen.
  • Tänk på att din anmälan inte registreras förrän betalningen med kort eller värdekort är genomförd.
  • Skilj på krav och önskemål i din anmälan. Uppger du krav i din anmälan som vi inte kan uppfylla är det troligt att du inte kommer med i träningsgruppen. Var därför noga med att skilja på vad som är önskemål och vad som är krav i kommentaren.
  • Vid anmälan efter anmälningstiden gått ut tillkommer en administrativ avgift om 200 kr.

Betalningsmetoder

1. BETALKORT
Betalning sker med betalkorten Visa eller Mastercard.

2. VÄRDEKORT
Värdekort = Klubbpoäng. Värdekortsnumret ser du under Medlemskap när du är inloggad på ditt konto på anmälningssidan. Använd detta nummer som betalningsreferens. OBS! Du måste ha täckning för hela summan med poäng för att kunna använda detta betalningsalternativ.

3. FRISKVÅRDSBIDRAG
Det är möjligt att betala träningen med friskvårdsbidrag via e-passi. Gå in i appen och välj Göteborg Beachvolley Club (ej Beach Center). Slå sen in hela eller den summa du vill betala av träningsavgiften. Om beloppet inte täcker hela avgiften får du en faktura på resterande summa. Skicka därefter ett mejl till info@gbcbeach.com med vilken träningsgrupp du vill anmäla dig till samt eventuella kommentarer du vill ha med i din anmälan.  Medlemsavgiften måste betalas in via modell 1 eller 2 för att träningsavgiften ska vara godkänd. Med detta betalningsalternativ kan du inte anmäla dig via anmälningssidan, utan vi kommer att lägga till dig manuellt och svara dig när detta är klart. Det är därför extra viktigt att detta görs i god tid och att eventuella kommentarer till anmälan skrivs med i mejlet. OBS! Gäller endast friskvård via företaget Friskvårdskuponger, gäller ej Friskvårdschecken, Actiway eller liknande.

Till anmälan

(Anmälan öppnas i ett nytt fönster)