Boka bana
Bli medlem

Elittävlingspremiär utomhus!

I år ligger starten för Elittävlingar tidigt! Eller ja, den allra första tävlingen har ju egentligen redan varit här hos oss under Easter Cup, men nu snackar vi utomhuspremiären. Första tävlingen utomhus är Ljungby SBT 4* som tar emot 16 lag per klass. Våra GBC:are står för 42% av startfältet (27/64 spelare), 12 dam- och 15 herrspelare.

Högst rankade i tävlingen är Sara Malmström/Klara Ribom och Martin Appelgren/Alexander Herrmann, båda lagen från GBC. Ytterligare några GBC:spelare som ligger högt seedade i starfältet är Stefan Andreasson i par med Anton Andersson (seed 2), Christofer Lewin i par med Linus Tholse (seed 3) och Josefine Tivefäth/Ellen Lindqvist (seed 4).

Så här säger Klara om förväntningarna inför helgens tävling:

”Vi har inte så mkt förväntningar mer än att vi vill ha så många bra och jämna matcher som möjligt för att spela ihop oss för resten av säsongen”.

Då vi är tidigt in på säsongen så kan det vara många lag resonerar på samma sätt. Det blir med andra ord en spännande start på säsongen!

Sara Malmström & Klara Ribom

Alexander Herrmann & Martin Appelgren

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Glöm inte att följa Team GBC på instagram (@teamgbc) och/eller Facebook för löpande uppdateringar kring vårt elitteam och deras framfart.