Boka bana
Bli medlem

Nybörjarträning ST22

Anmälan stängd

Har du aldrig spelat beachvolley tidigare? Ja, då är det dags!

Oavsett ålder och tidigare idrottslig bakgrund är beachvolleyn en sport som riktar sig till de allra flesta. Det är en enkel sport på det sättet att spelet är lätt att förstå och det enda materialet som behövs inför en träning är en vattenflaska, shorts och t-shirt. Enkelheten är helt klart en del av den charm sporten erbjuder och också troligtvis en av orsakerna att den tilltalar så många. Men största anledningen att så många förälskat sig i vår sport är ju att det är så roligt att spela!

I nybörjarträningen kommer du få hjälp av någon av våra duktiga coacher som kommer lära dig beachvolley på en grundläggande nivå och ge dig verktygen till att fortsätta utvecklas.

Oavsett om du har spelat på skoj tidigare eller är ute efter att hitta en ny sport och träningsform att utöva så kan vi nästan lova att du kommer bli hooked!

FAKTA NYBÖRJARTRÄNING

Period: 13 juni – 22 augusti 2022
Avvikande träningstider:
– Träningsuppehåll 1-7/8 (v.31) p.g.a. SM-veckan
Träningsdag: Måndag
Nivå:
Nybörjare, från 18 år
Pris:
1100 kr
Sista anmälningsdatum
: Söndag 29/5

Har du frågor som inte besvaras av nedanstående information är du varmt välkommen att höra av dig till oss på info@gbcbeach.com eller på 031-47 52 82 (dagtid vardagar). Vi besvarar dina frågor så fort vi kan.

Viktigt att du läser igenom nedanstående information innan anmälan.

Grupper

Nybörjargrupper

 • Nybörjare Mixed Turkos
  Måndag 18.00-19.30
  Tränare: Lennart Flämig
  Deltagare:
  Erik Olander
  Filip Broman
  Freya Svarsjö
  Ida Rothe
  Isa Larsson
  Madelein Randrup
  Maria Meleshko
  Mim Westberg-Johannesson
  Nima Shahsavar
  Philip Nilsson Sparf
  Tatiana Vladimirova
 • Nybörjare Mixed Grön
  Måndag 19.30-21.00
  Tränare: Lennart Flämig
  Deltagare:
  Eli Knoph
  Emelie Leesment
  Eric Ljungberg
  Felicia Kwick
  Felix Rådlund
  Filip Engström
  Julia Hope
  Lukas Holgersson
  Marie Lagerlöf
  Paula Rossing Månsson
 • Nybörjare Mixed Orange
  Måndag 19.30-21.00
  Tränare: Alexandra Bemm
  Deltagare:
  Emma Kempe
  Erik Pettersson
  Helene Melker
  Kaj Jansson
  Karin Elofsson
  Maria Modin
  Martin Löfskog
  Sandra Forrai
  Sara Havner
  Senada Comor
  Therese Markstedt

Tider & Gruppindelning

Träningarna pågår i 10 veckor under sommaren. Träningstiderna är 18.00-19.30 alt. 19.30-21.00.
Schemat spikas efter att vi har fått in alla anmälningar.

Gruppindelning

Nybörjargrupperna delas i grunden in i mixade träningsgrupper. Om du önskar eller kräver en ren dam/herr-grupp måste detta framgå i anmälan. Skriv gärna några korta rader i anmälan om dina eventuellt tidigare idrottsliga meriter samt om det är någon eller några personer du önskar att träna tillsammans med.

Praktisk info

Sommarens träningar utövas framförallt på Rivieran, Beach Centers grymma utomhusbanor med närhet till omklädningsrum, restaurang, kiosk m.m. Om vi får in riktigt många anmälningar till sommarens träningar kan några träningsgrupper flyttas in till medlemshallen ett antal träningar under sommaren. Detta kommer i så fall att ske på ett rullande schema med minimalt antal inomhusträningar under sommarens gång. Skulle det vara riktigt dåligt väder kan tränaren välja att flytta in även andra grupper om gruppen önskar detta. Detta naturligtvis i mån av plats i hallen.

Träningsregler

När du anmäler dig till en träningsgrupp förbinder du dig att följa våra TRÄNINGSREGLER.

Alla träningsgrupper ska avsätta de sista 5 minuterna till banvård. Banan ska krattas och bollarna ska samlas ihop i bollkorgen och om ni är sista träningsgruppen så ska bollarna tas in. OBS! Glöm inte bollar som ev. flugit utanför staketet.

Prova-på innan sista anmälan

Vi kommer att ha Prova-på innan anmälan för sommarens träningar stänger, både för seniorer och juniorer. Välkommen hit om du är ny och vill testa lite innan du anmäler dig till sommarens Nybörjarträning/Juniorträning.

Datum för prova-på:

Onsdag 18/5: 16.30-17.30, 17.30-18.30
Söndag 22/5: 16.00-17.00, 17.00-18.00
Måndag 23/5: 16.00-17.00, 17.00-18.00

Läs mer och anmäl dig här

Anmälan och betalning

Pris Nybörjarträning: 1100 kr (1,5 timme/v, 10 tillfällen)

För att anmäla dig till en träningsgrupp behöver du ett giltigt medlemskap i GBC. Det skaffar du HÄR.

Viktigt information inför anmälan:

 • Anmälan och betalning ska vara genomförd innan sista anmälningsdatum. Platserna är begränsade och skulle det bli fullt så är det de som anmält sig sist som stryks från träningen.
 • Tänk på att din anmälan inte registreras förrän betalningen med kort eller värdekort är genomförd.
 • Skilj på krav och önskemål i din anmälan. Uppger du krav i din anmälan som vi inte kan uppfylla är det troligt att du inte kommer med i träningsgruppen. Var därför noga med att skilja på vad som är önskemål och vad som är krav i kommentaren.
 • Vid anmälan efter anmälningstiden gått ut tillkommer en administrativ avgift om 200 kr.

Betalningsmetoder

1. BETALKORT
Betalning sker med betalkorten Visa eller Mastercard.

2. VÄRDEKORT
Värdekort = Klubbpoäng. Värdekortsnumret ser du under Medlemskap när du är inloggad på ditt konto på anmälningssidan. Använd detta nummer som betalningsreferens. OBS! Du måste ha täckning för hela summan med poäng för att kunna använda detta betalningsalternativ.

3. FRISKVÅRDSBIDRAG
Det är möjligt att betala träningen med friskvårdsbidrag via e-passi. Gå in i appen och välj Göteborg Beachvolley Club (ej Beach Center). Slå sen in hela eller den summa du vill betala av träningsavgiften. Om beloppet inte täcker hela avgiften får du en faktura på resterande summa. Skicka därefter ett mejl till info@gbcbeach.com med vilken träningsgrupp du vill anmäla dig till samt eventuella kommentarer du vill ha med i din anmälan.  Medlemsavgiften måste betalas in via modell 1 eller 2 för att träningsavgiften ska vara godkänd. Med detta betalningsalternativ kan du inte anmäla dig via anmälningssidan, utan vi kommer att lägga till dig manuellt och svara dig när detta är klart. Det är därför extra viktigt att detta görs i god tid och att eventuella kommentarer till anmälan skrivs med i mejlet. OBS! Gäller endast friskvård via företaget Friskvårdskuponger, gäller ej Friskvårdschecken, Actiway eller liknande.

Anmälan stängd