Boka bana
Bli medlem

KLUBBMÄSTERSKAPEN är tillbaka!

Efter en 2 år lång paus kan vi ÄNTLIGEN genomföra KM = KLUBBMÄSTERSKAPEN igen! Som vi längtat, och väntat tålmodigt på detta härliga klubbevent!

För er som under dessa år blivit medlemmar och inte vet vad det handlar om så är detta alltså dagen då #gbcfamiljen tar över hela Beach Center – varenda bana, ute och inne, kommer vara bokad för en stor turnering med endast GBCare. Plats för 48 dam- respektive herrlag där alla (elitspelare, utmanare, motionärer, juniorer, veteraner, nybörjare) tävlar i samma klass, och alla går vidare till antingen A- eller B-slutspel.

11.00 startar turneringen, och mellan 19-21 serveras en vegetarisk buffé. Maten, liksom turneringen är helt gratis för alla som är med i träningsgrupp/seriespel VT22. För övriga medlemmar kostar hela kalaset 150 kr. (Glöm ej att betala in detta HÄR, efter ni skickat in er anmälan. OBS att betalningen inte räknas som en laganmälan så glöm inte att fylla i formuläret för att få en plats i tävlingen.)

Först till kvarn på platserna, när det är fullt är det fullt och de lag som anmäler sig efter det hamnar på reservlistan. Sista anmälan är nu på torsdag 19/5 och i skrivande stund är det nu bara plats kvar för 16 herr- respektive 15 damlag!

Klubbmästerskap 26/5 | GBC (gbcbeach.com)