Boka bana
Bli medlem

Arkiv för september, 2016

After Beach + Finalmatch = Sant

Visst är det gott att kunna åka till Beach Bar och ta nåt kallt att dricka och kolla på sista upplösningen av Elitserien innan man själv spelar av sig i After Beachen och umgås med annat härligt beachfolk!? I höst blir det av! Finalmatchen och After Beachen kommer att gå på samma dag, matchstart är 17.45 för Finalmatchen och After Beachen kör igång direkt efter inslagen matchboll och sen blir det gött häng i Beach Bar efter lotturneringen.

Boka redan nu in 7/10, 11/11 och 16/12!

(mer …)

Tränarutbildningar klara!

Nu är det klart med datum för tränarutbildningarna i höst.

  • Tränarutbildning Steg 1 – 29/10
  • Tränarutbildning Steg 2 – 12-13/11

Missa inte heller vår Domarutbildning 7-8/10, anmäl dig nu!

Läs mer om alla våra utbildningar här:
Utbildningar GBC

 

/GBC

Domarutbildning 7-8/10

Vill du känna dig säkrare i domarrollen när du spelar turneringar? Vill du lära dig hur man faktiskt dömer på riktigt? Eller skulle du kanske i en framtid vilja döma SBT/Nevza?

Anmäl dig då till Domarutbildningen som vi arrangerar 7-8 oktober i Beach Center. Sprid detta till alla du känner!

(mer …)

Vill du vara reserv i seriespelet?

Vill du vara med på reservlistan för seriespelet?

Ny adress för reservlistan: reserv@gbcbeach.com

Vi har nu startat om listan för att kunna hålla den relevant och uppdaterad inför varje termin. Listan kommer därför att rensas mellan terminerna framöver.

_mg_9370

 

 

 

 

 

/GBC

Inga träningar imorgon 13/9

Här kommer en påminnelse till alla som tränar på tisdagar (Utmanargrupp Dam, juniorgrupper tjejer och tränare för dessa grupper). Det är alltså ingen träning imorgon tisdag 13/9, eftersom vi har ett stort event som har bokat hela Beach Center.

Ersättningsträningen ligger på tisdag 20/12, så notera det i kalendern så att du inte missar sista träningen. Alla som är med i de berörda grupperna samt tränare för grupperna har fått mejl om detta, men här kommer en extra påminnelse.

 

/GBC

Banbyte Serie Dam 5 & 6B ikväll

Ikväll kommer Dam 5 och Dam 6B att spela på andra banor än vad som står på schemat p.g.a. det event vi ska ha imorgon (de förbereder på vissa banor redan idag). Alla spelare i dessa serier har även fått mejl om detta.

Så här ser det ut ikväll:

Dam 5
Tränar på bana 7
Matcher på bana 14-16

Dam 6B
Tränar på bana 13 Matcher på bana 8-10

Lycka till i seriespelet!

 

/GBC

Torsdagsgrupperna klara!

Nu är Torsdagsgrupperna klara!

Tänk på att det varje termin tillkommer och faller bort personer i torsdagsträning, vilket gör att siffran på den grupp du hamnar i kan förändras även om personerna många gånger är de samma som du tränat med tidigare. Placeringen i torsdagsgrupperna görs utifrån seriespelsplacering och tidigare träningsgrupp. Numera kommer Martin Appelgren att finnas tillhands de flesta torsdagar för att hjälpa tränarna på plats och även kunna kika runt lite i grupperna och se till så att någon inte hamnat helt fel. Varje termin kommer det mycket nya spelare till oss och det är inte alltid lätt att veta exakt vilken grupp som är rätt. Om någon hamnat helt snett så finns det möjligheter att justera detta i början av terminen. Tränare för alla grupper är inte klart, så dessa kommer upp så fort schemat är klart och kommer även finnas på schemat i Ipanema strax innan första träningen på torsdag.

Klicka på länken och vidare till ”Grupper Dam” och ”Grupper Herr” för att se grupperna.

Torsdagsträning HT16

 

/GBC