Boka bana
Bli medlem

After Beach + Finalmatch = Sant

Visst är det gott att kunna åka till Beach Bar och ta nåt kallt att dricka och kolla på sista upplösningen av Elitserien innan man själv spelar av sig i After Beachen och umgås med annat härligt beachfolk!? I höst blir det av! Finalmatchen och After Beachen kommer att gå på samma dag, matchstart är 17.45 för Finalmatchen och After Beachen kör igång direkt efter inslagen matchboll och sen blir det gött häng i Beach Bar efter lotturneringen.

Boka redan nu in 7/10, 11/11 och 16/12!

Vi gjorde ett litet test i slutet av våren, där vi arrangerade Finalmatchen ihop med After Beachen för att lite fler personer skulle ha möjlighet att se Finalmatchen samtidigt som det blev något mer av After Beachen. Detta kommer vi att spinna vidare på i höst då vi kommer att lägga upp det på liknande sätt. After Beachen kommer att ligga samma vecka som sista matchen för perioden spelas i Elitserien, dessa datum är alltså: 7/10, 11/11 och 16/12. Matchstart och avprickning i After Beach är 17.45 och After Beachens lotturnering drar igång så fort Finalmatcherna är slut. Efter lotturneringen kör vi, som sig bör, någon baraktivitet som Quiz eller liknande.

Har du någon kul idé på baraktivitet som du skulle vilja hålla i i samband med After Beachen? Kontakta info@gbcbeach.com snarast 🙂

 

/GBC