Boka bana
Bli medlem

Höstens träningar – anmälan öppen

Anmälan till höstens träningar är öppen och även denna höst är det några nyheter, se nedan:

  • Juniorrabatten på seriespelet höjs, från HT24 betalar juniorer (t.o.m. 20 år) endast halva priset.
  • Serie 3 (dam/herr) ingår numera i snurran med 4A och 4B kring den sena seriespelstiden 21.00-22.30. Detta innebär att serie 3, 4A och 4B enbart kommer att få den sena tiden var tredje termin. Se preliminärt schema HÄR.

 

Som vanligt har vi träningsuppehåll första helgen i november (2-3/11) då vi arrangerar Halloween Cup. Men i övrigt rullar träningarna på från 7/9-22/12.

Träningsutbud HT24

 

Känner du någon som är sugen på att börja med beachvolley men skulle vilja testa på först, då har vi även några prova-på-tillfällen innan sista anmälan för höstens träningar. Läs mer här: Prova på inför HT24

 

Vill du vara tränare i höst?

Om du är intresserad av att vara tränare i höst, hör gärna av dig till oss snarast på info@gbcbeach.com. Vi behöver många aktiva tränare för att rodda runt våra cirka 117 träningsgrupper i veckan.

Du som aldrig har varit tränare innan eller du som känner att du behöver uppdatera kunskaperna lite har möjlighet att gå någon av våra tränarutbildningar i höst. Utbildningarna kommer att arrangeras i början av terminen, håll utkik på hemsidan för datum.