Boka bana
Bli medlem

Arkiv för april, 2017

Sista seriespelsperioden – tider/banor

Vi närmar oss sista seriespelsperioden för vårterminen och här följer lite information om vad som gäller. Sista seriespelsperioden startar 8/5 och slutar 11/6. Serie Elit, 1, 2 och 3 på både dam- och herrsidan kommer att spela sin sista period utomhus (bara match, ingen träning). Detta gör att det blir lite förändringar i tider och regler för dessa serier. Läs vidare för info.

(mer…)

Sommarträningar och Träningsläger

Precis innan påskhelgen öppnade vi upp anmälan för alla träningsgrupper i sommar och samtidigt öppnade också anmälan för våra Träningsläger i sommar. Allting finns nu på hemsidan och anmälan är öppen.

Vi har även fått en ny Webbportal som är lite snyggare och överskådligt enklare än den gamla, just nu väntar vi bara på att få till kommentarsfältet och att man kan betala flera saker samtidigt. Tillsvidare: Skicka era kommentarer via mejl till info@gbcbeach.com i samband med anmälan så noterar vi detta på din bokning för sommaren.

Läs mer och anmäl dig här:
Till Träningssidan

/GBC

Turneringsledare sökes!

Vår och sommar innebär många turneringar och vi skulle gärna lära upp fler medlemmar att hålla i turneringar. Det är alltid bra att sprida kunskapen inom föreningen och dessutom lär du dig mycket när du håller i en turnering. Är du intresserad av att hålla i någon turnering i vår/sommar?

(mer…)

Sista lördagsträningen och Fixardagen 29/4

Nu är utomhussäsongen nära! Med detta kommer också sista lördagsträningen 29/4 och samma datum är det även Fixardagen 29/4 som är lite förutsättningen för att utomhussäsongen ska kunna dra igång på ett bra sätt 🙂

För att fixa till utomhusplanerna behöver vi Din hjälp! Vi fixar banorna, käkar burgare, spelar beachvolley och myser – En kul dag helt enkelt!

När: Lördag 29/4, kl. 11.30 (det går bra att ansluta efter din lördagsträning)
Var: Beach Centers Riviera
Anmälan: Via mejl till info@gbcbeach.com, senast IDAG måndag 24/4
Vi behöver ha in era anmälningar för att kunna lösa mat till alla

_MG_0080   _MG_0029

Startlistor Easter Cup – Alla

Startlistorna åkte upp på hemsidan i eftermiddags och här kommer nu nyheten lite sent, men ni har nog redan hittat rätt 🙂 Klicka på ”Startklasser anmälan” och scrolla ner till rätt klass för att hitta vilka lag som ska spela respektive turnering.

Easter Cup – Startlistor

Vi ses i helgen!

 

/GBC

Påminnelse om Träningsuppehåll VT17

Här kommer en liten påminnelse om vårens träningsuppehåll.

13-19/4 – Påskuppehåll p.g.a. CEV och Easter Cup

1-7/5 – Träningsuppehåll p.g.a. Träningsläger (många tränare är bortresta)

Dessa datum är det alltså varken träningar eller seriespel i Beach Center. Träningsbanorna är avbokade och vill ni träna/spela extra så kan ni självklart boka bana i Beach Center som vanligt då hallen är öppen.

Hoppas vi ses under CEV/Easter Cup nästa helg! 🙂

 

/GBC