Boka bana
Bli medlem

Beställ registerutdrag

Sedan januari 2020 är det lag på att alla som arbetar med barn och ungdomar ska ha visat upp ett godkänt utdrag ur belastningsregistret. Det är en i syfte att göra barns tillvaro tryggare och mindre utsatt. Därför är det av yttersta vikt att du som juniortränare ansöker om ett registerutdrag hos polisen och visar upp detta för någon på kansliet. Ledare yngre än 15 år behöver inte uppvisa registerutdrag.

Enklast är att beställa utdraget via denna sidan där du enkelt loggar in med e-legitimering. När du får utdraget till dig skickar du det vidare till info@gbcbeach.com Du kan också fylla i en blankett i receptionen på Beach Center så hjälper vi dig scanna och maila in det för dig.

Efter att ansökan skickats in får du inom ca 1-2 veckor ett brev hem från polisen (bra att informera de du bor med om detta, så de inte blir oroliga när det kommer). Ta med dig kuvertet till GBC och visa upp det för någon på kansliet så vi kan registrera dig som godkänd juniortränare.

Tänk på att när du som är du som juniortränare behöver en reserv så ska även denne vara godkänd juniortränare. Vilka som är det ser du på Reservtränarlistan, där det står ”OK” under Juniortränare.

Registerutdraget är en färskvara så vi hör av oss till dig när det är dags att förnya det.

Du kan återanvända ditt registerutdrag i 1 års tid om du skulle behöva visa upp det någon annanstans också. Vi sparar inte era utdrag utan kasserar dem, så vill du återanvända det så behöver du säga till innan vi hunnit slänga det.