Boka bana
Bli medlem

Beach-PT

VAD ÄR BEACH-PT

Beach-PT är privatträning som erbjuds till medlemmar och kunder som vill förbättra sitt beachvolleyspel och teknik genom särskilt duktiga och erfarna coacher. Beach-PT är en produkt som erbjuds av Beach Center, via GBC. Syftet med Beach-PT är att det i första hand ska användas som ett komplement till den vanliga träningsverksamheten. Det kan vara att man vill träna lite extra på ett specifikt moment eller att man av någon anledning inte har möjlighet att träna i de befintliga träningsgrupperna. 

KRITERIER FÖR BEACH-PT

En Beach-PT ska hålla hög kvalitet både vad gäller beachvolleykunskaper, tränaregenskaper och social kompetens. Som Beach-PT ska man vara ansiktet utåt mot klubbens medlemmar och övriga kunder som vill ha träning med hög kvalitet. Det blir i slutändan en bedömning av en del mjuka värden som avgör om man får vara Beach-PT. Följande kan ses som riktlinjer och bör uppfyllas.

  • Motsvarande steg 2-utbildning
  • Kompetent och erfaren tränare
  • Spetskompetens inom något eller några områden som tränare
  • Ha minst en fast grupp (1h/v) i klubbens ordinarie träningsverksamhet innevarande termin.
  • Vara en attraktiv tränare som våra medlemmar ska vilja boka. En av våra toppspelare är t.ex. attraktiv även om denne inte är en lika meriterad tränare. 
  • Ska vara beredd på att tacka ja flertalet av de gånger man blir tillfrågad av en grupp att vara deras Beach-PT.
  • Vara en god ambassadör för klubben och dess verksamhet och en god förebild för medlemmarna.

 

Elitspelare (senior) som är tränare för GBC:s ordinarie träningsverksamhet kommer att få frågan om denne vill att vara Beach-PT aktuell säsong. 

Om man inte ingår i detta segment och vill vara Beach-PT får man skicka in en ansökan via detta formulär där en bedömning görs om man uppfyller kriterierna. 

Har man inte varit aktiv Beach-PT under fyra terminer (2 år) så tas man per automatik bort från listan och man får i så fall ansöka på nytt om att bli Beach-PT.

Beslut om vilka som får vara Beach-PT tas av GBCs kansli i samråd med VD för Beach Center.

HEMSIDA OCH PROFILER

Information och bokning av Beach-PT finns att hitta på beachcenter.se/beach-pt. Här finns egna tränarprofiler på de aktiva tränarna med kort information och kontaktuppgifter. Varje tränare har en varsin personlig sida som de själva kan välja att uppdatera med information och bilder om de skulle vilja.

KLÄDSEL

Beach-PT får en tränar-T-shirt som utmärker tränaren som Beach-PT. Denna T-shirt skiljer sig från tränarklädseln i klubbens träningsverksamhet. Tröjan ska alltid bäras under pågående PT-träning och ska inte användas som egen träningströja eller när tränaren coachar klubbens träningar. För att hämta ut en tröja mailar man vilken storlek man vill ha till info@gbcbeach.com

INCHECKNING

Tränarna behöver anmäla sin närvaro på plats i receptionen innan sitt pass så att vi kan säkerställa att rätt person är bokad på rätt pass. Dubbelkolla alltid med receptionspersonalen så att bokningen är inlagd som ”Beach-PT”. Det är nödvändigt för att tränaren ska få sin utbetalning.

TRÄNARERSÄTTNING

Tränarersättningen är samma som den man får som tränare i klubben.

TRÄNARREDOVISNING

Beach-PT redovisar sina tränartimmar via formuläret på GBC:s hemsida. Detta ska göras av tränaren senast en vecka efter genomfört träningspass.

Endast tränare som är med på Beach-PT-listan inför varje termin kan bokas in och få ersättning för ett Beach-PT-pass.

PRISLISTA

https://beachcenter.se/beach-pt

BOKNINGSFÖRFARANDE

Bokningen görs av de utövare som vill boka in Beach-PT genom följande steg:

  • Kolla igenom tillgängliga tränare på Beach Centers hemsida
  • Ta kontakt med den tränare du vill boka och kom överens om tid
  • Boka och betala bana för Beach-PT på hemsidan

 

OBS! Det är viktigt att du som Beach-PT säkerställer att bokningen ligger rätt i vårt bokningssystem vid ankomst med receptionspersonalen så att gruppen betalar/betalat rätt pris och så att du kan få ut din tränarersättning.

AVBOKNINGSREGLER

Till skillnad från en träningsgrupp i klubbens ordinarie träningsverksamhet så är det spelarna som bokar in träning och utvald tränare från gång till gång. Det finns alltså inget som heter “att ta in reservtränare” för en Beach-PT-träning, utan om du som Beach-PT inte kan coacha på överenskommen tid så är det spelarnas ansvar att avboka passet eller boka in en ny Beach-PT.

Samma avbokningsregler gäller som vid vanlig banbokning (senast 16.00 dagen innan). Dock kan en förbetald bokning inte avbokas av kunden/medlemmen själv via webben. Avbokning måste därmed alltid göras via telefon 031-47 52 82 eller mail info@beachcenter.se (mail gäller endast vid gott om tid till bokningen eller om man inte kommer fram på telefonen).  

Avbokning och återbetalning görs manuellt av personalen.

Om det kommer in en avbokning senare än 16.00 dagen innan får man i regel betala 200 kr i avbokningsavgift (samma som vid vanliga bokningar).

 

Uppdaterad 23-09-12