Boka bana
Bli medlem

Vårens tränings- och seriespelsgrupper klara!

Nu är samtliga grupper inför vårterminen klara.
Att sätta grupper är en svår uppgift. Vi går igenom samtliga kommentarer och försöker ta hänsyn till alla de önskemål och krav som finns samtidigt som det är viktigt att få en jämn nivå i grupperna samtidigt som tiderna ska synka med tränarnas egna träningstider. Ja det är en hel del att väga in. Även om vi försöker kan vi inte uppfylla allas önskemål till 100% då det är många andra parametrar som spelar in, men då vi gjort grupperna med noga omtanke så önskar vi att du respekterar den grupp du blivit tilldelad.

Så här går gruppindelningen till:
GBC har ett internt rankingsystem som i huvudsak är baserat på varje enskild individs resultat i seriespelet. Rankingsystemet tar hänsyn till din spelhistorik flera år tillbaka och även om du haft uppehåll någon eller några terminer. Har du inte spelat seriespel utan enbart tränat torsdagsträning, då får du en ranking baserat på snittet av rankingen i din träningsgrupp. Är du ny i klubben tar vi i första hand hänsyn till de tidigare meriter du angett i kommentaren.

Även om vi har ett rankingsystem så går vi fortfarande igenom samtliga kommentarer och försöker matcha önskemålen så gott vi kan utan att frångå rankingsystemet allt för mycket.

Vill du veta mer om hur rankingsystemet fungerar kan du läsa under gruppindelning/ranking i våra Seriespelsregler.

Hur får jag en bättre ranking?
Det lättaste sättet, och det vi rekommenderar är att du anmäler dig till seriespelet och spelar upp dig och din ranking.

Hur fördelas tiderna på Torsdagsträningarna?
De spelare med bäst ranking har förtur på tiderna 18.00-19.30 och 19.30-21. Har du fått den sena tiden 21.00-22.30 beror detta på att du ligger i den lägre nivåskaran av samtliga anmälda för terminen.

Jag anser att jag hamnat i helt fel grupp
Har du hamnat i helt fel grupp kommer vi försöka justera detta under terminen. Det är ett beslut som tas av din tränare i samråd med andra tränare och ibland även kansliet. Om du mot förmodan är missnöjd med din grupp, prata alltså med din tränare.

För frågor, kontakta info@gbcbeach.com.


Klicka på
länkarna nedan för att komma till resp. träning. För att se grupperna klicka vidare på underfliken ”Grupper” på resp. landningssida:

Elitspår

Seniorträning (torsdags- och lördagsträning)

Juniorträning

Nybörjarträning

Beachvolley 65+

Seriespel – Damer

Seriespel – Herrar

Notera! Tiderna för seriespelet är uppdaterade. Säkerställ vilken tid du spelar på HÄR

 

Vi hoppas ni får en rolig och utmanande termin!

Vi ses i sanden!

/GBC Kansli