Boka bana
Bli medlem

Nybörjarträning VT23

Anmälan stängd

Har du aldrig spelat beachvolley tidigare? Ja då är det dags!

Oavsett ålder och tidigare idrottslig bakgrund är beachvolleyn en sport som riktar sig till de allra flesta. Det är en enkel sport på det sättet att spelet är lätt att förstå och det enda materialet som behövs inför en träning är en vattenflaska, shorts och t-shirt. Enkelheten är helt klart en del av den charm sporten erbjuder och också troligtvis en av orsakerna att den tilltalar så många. Men största anledningen att så många förälskat sig i vår sport är ju att det är så roligt att spela!

I nybörjarträningen kommer du få hjälp av någon av våra duktiga coacher som kommer lära dig beachvolley på en grundläggande nivå och ge dig verktygen till att fortsätta utvecklas.

Oavsett om du har spelat på skoj tidigare eller är ute efter att hitta en ny sport och träningsform att utöva så kan vi nästan lova att du kommer bli ”hooked”!

Snabb Fakta Nybörjarträning

 • Period: 15/1 – 11/6
 • Träningsuppehåll: 7-13/4 (p.g.a. Easter Cup) + en veckas uppehåll till, denna meddelas under terminens gång.  -> Träningsuppehållet blir v. 23 (alltså slutar terminen 4/6 istället)
 • Träningsdag: söndagar
 • Nivå: nybörjare, från 18 år
 • Pris: 2250 kr (1,5 h, 20 tillfällen)
 • Sista anmälningsdatum: måndag 26/12


Prova på innan sista anmälan

Vi kommer att erbjuda några prova-på-tillfällen innan sista anmälan, ifall du vill testa en träning innan du anmäler dig. Dessa tillfällen hittar du under kommande träningar, Prova på inför VT23

Viktigt att du läser igenom nedanstående information innan anmälan.

Har du frågor som inte besvaras av nedanstående information eller under Träningsregler på hemsidan är du varmt välkommen att höra av dig till oss på info@gbcbeach.com eller på 031-47 52 82 (knappval 3) (dagtid vardagar). Vi besvarar dina frågor så fort vi kan.

Grupper

Grupper Mixed

 • Nybörjare Mixed Gul
  Söndag 15.00-16.30
  Tränare: Theodor Sigström
  Deltagare:
  Artem Gumeniuk
  Daniel Kärnestad
  Dejana Skakic
  Ellen Andrén
  Emma Blom
  Johan Toft
  Jonathan Jansson
  Maria Olsson
  Nanna Ohlsson
  Sebastian Emmot
  Tatiana Vladimirova
 • Nybörjare Mixed Röd
  Söndag 16.30-18.00
  Tränare: Ray Hage
  Deltagare:
  Abdi Hussein
  Anna Lidman Olsson
  Ellinor Widroth
  Erik Lilja
  Fredrik Lars Wallhede
  Johannes Lindgren
  Kristina Gunnarsson
  Leonard Mindhammar
  Leyla Jittit
  Sofia Lindgren
  Yingzhi Ning
  Ylva Möller
 • Nybörjare Mixed Turkos
  Söndag 18.00-19.30
  Tränare: Robert Öhrström
  Deltagare:
  Daniela Gomez Martinez
  Diana Tran
  Ellen Klein
  Ferran Font Gironès
  Jonian Grazhdani
  Júlia Teixidor Deulofeu
  Karl Lindgren
  Lea Mijatovic
  Malin Samsioe
  Monzer Abbas
  Sebastian Hambäck
  Sigrid Bondeson
 • Nybörjare Mixed Lila
  Söndag 19.30-21.00
  Tränare: Robert Öhrström
  Deltagare:
  Andreas Reuterberg
  Christian Böll
  David Carlsson
  Disa Nilsen
  Farhija Abukar
  Franz Molin
  Greta Nordström
  Hanna Knutsson
  Julia Andersson
  Maria Säwemark
  Martin Nordgren
  Molly Porshammar

Tider och grupper

Träningen pågår i 90 min, varje vecka under 15 veckor (höst) eller 20 veckor (vår) med undantag för träningsuppehåll en eller ett par veckor under terminen (se snabböversikten för datum).

Tiden du tränar beror på vilken grupp du hamnar i. Grupperna startar 13.30, 15.00, 16.30, 18.00 eller 19.30. Eventuellt ännu tidigare beroende på antalet anmälda för terminen. Vi har flera grupper varje terminsstart och vi delar in grupperna utifrån tid- och kompisönskemål. Ange om det är någon särskild tid du inte kan träna eller någon särskild person du vill träna med i kommentaren till din anmälan. När grupperna är publicerade är det svårt att göra ändringar.

Grupperna består av 10-12 spelare och är i grunden mixade grupper. Det kan även bli dam- och herrgrupper, beroende på antal anmälda – skriv i anmälan om du helst önskar att vara med i en separat dam/herr-grupp.

Priser och förmåner

Pris Nybörjarträning: 2250 kr

Medlemskap
För att vara med i träningsgrupp behöver du också ett medlemskap i GBC. Medlemsavgiften per år är 400 kr (kan ev. höjas till 500 kr) för seniorer och 200 kr (kan ev. höjas till 250 kr) för juniorer (halva priset för dig som ansluter efter halva året passerat). Medlemskapet gäller hela kalenderåret.

Läs mer om vad som ingår i medlemskapet HÄR.

Gymbidrag
Om du tecknar gymkort på Beach Fitness ger GBC tillbaka 600 kr på din totala träningsavgift för denna terminen. Förutsättningen för att få rabatten är att du tecknar kort för minst 6 månader. Tecknar du 12 månader får du 600 kr rabatt även på nästa termins träningskostnad (HT/VT). När grupperna är spikade och du tecknat kort på gymmet hör du av dig till oss på info@gbcbeach.com. Ange ditt namn, personnummer samt bankuppgifter (bank, kontonummer inkl. clearingnummer och kontoinnehavare) så ordnar vi återbetalningen av de 600 kr. Om du tecknat helårskort mejlar du igen när grupperna är klara för nästa termin så får du tillbaka 600 kr till.

Mer information om Beach Fitness hittar du HÄR.

Träningsregler

Alla träningsgrupper ska avsätta de sista 5 minuterna till banvård. Banan ska krattas och bollarna ska samlas ihop i bollkorgen.

En gång per termin ska 15 minuter istället för 5 minuter avsättas för banvård i Ipanema (medlemshallen). Ett grävschema finns uppsatt upp på informationstavlan i Ipanema.

När du anmäler dig till en träningsgrupp förbinder du dig till att följa våra TRÄNINGSREGLER.

Anmälan och betalning

För att vara med i en träningsgrupp behöver du ett giltigt medlemskap i GBC. Medlemskapet skaffar du HÄR från och med 1/12 (då medlemsavgiften ev. kommer att höjas på årsmötet 26/11).

Viktigt information inför anmälan:

 • Anmälan och betalning ska vara genomförd innan sista anmälningsdatum. Platserna är begränsade och eventuella efteranmälningar tas in i mån av plats.
 • Tänk på att din anmälan inte registreras förrän betalningen med kort eller värdekort är genomförd.
 • Ange eventuella önskemål i anmälan, t.ex. träningstid eller träningskompis. Om det är någon tid du måste ha för att kunna medverka, skriv detta tydligt så att vi vet detta när vi ska dela in grupperna.
 • Om du inte kan tänka dig att spela i mixad grupp ska detta framgå vid anmälan.

Betalningsmetoder

Det finns tre betalningsmetoder för träningsavgiften, se nedan.

1. BETALKORT
Betalning sker med betalkorten Visa eller Mastercard.

2. VÄRDEKORT
Värdekort = Klubbpoäng. Värdekortsnumret ser du under Medlemskap när du är inloggad på ditt konto på anmälningssidan. Använd detta nummer som betalningsreferens. OBS! Du måste ha täckning för hela summan med poäng för att kunna använda detta betalningsalternativ.

3. AUTOGIRO
Med autogiro har du möjlighet att dela upp träningsavgiften på 4 tillfällen (HT) eller 5 tillfällen (VT). Första dragningen sker i sker början av första månaden (september/januari) och sedan resterande dragningar i slutet av månaderna september till och med november (HT) och januari till och med april (VT). Notera att det kommer att ske två dragningar i september/januari månad. Om du vill betala träningsavgiften via autogiro ska du fylla i formuläret Autogiroanmälan Träningsgrupper. Med detta betalningsalternativ kan du inte anmäla dig via anmälningssidan, utan vi kommer att lägga till dig manuellt och svara dig när detta är klart. Det är därför extra viktigt att detta görs i god tid och att eventuellt viktiga kommentarer så som partner skrivs med under Övrigt i formuläret.

Anmälan stängd