Boka bana
Bli medlem

Arkiv för februari, 2022

Anmälan till Easter Cup är öppen!

15-18 april är det dags för Easter Cup, årets största inomhusturnering med plats för över 300 lag över de fyra tävlingsdagarna. Det blir en helg fullt med kämparanda, kamratskap och beach i mängder!Som vanligt kryddar vi turneringen med Fest  lördagen 16/4 för alla partysugna spelare. Buffé kommer att serveras och biljetter till denna säljs från och med torsdag 14/4.

Fredag 15/4
SBT Master 4*
SBT Open Svart 2* (gruppspel)
SBT Challenger 3*

Lördag 16/4
SBT Open Grön 1*
SBT Open Svart 2* (slutspel)
FEST!

Söndag 17/4
Mixed

Måndag 18/4
Ungdom – Junior (U20) + U17

Information och anmälan
All information och anmälan finns under respektive klass i  SÄSONGSKALENDERN

SBT Master nytt tillskott till Easter Cup

Nu står det helt klart att SBT Master 4* blir ett tillskott till paletten av alla tävlingar på Easter Cup den 15-18 april! Det innebär att nästintill alla nationella klasser representeras under denna helg: Junior, Mixed, Open Grön, Open Svart, Challenger och detta år även SBT Master.

Vi hoppas kunna genomföra ett Easter Cup för första gången på två år helt utan restriktioner med fullt ös, spel och gott umgänge!

Anmälan till Easter Cup öppnar inom kort.

Håll utkik på Säsongskalendern

Artikel volleyboll.se

Vilken turneringshelg det blev!

Ja, vilken turneringshelg det blev så här i slutet av Sportlovsveckan. After Beach i fredags, Open Grön i lördags och Challenger i söndags. Stort grattis till vinnarna; Haiko Steitzer & Lotta Svensson (After Beach), Alexandra Bemm/Irene Boni & Leo Lönnroth/Gustav Rybo Molin (Open Grön) och Ellen Lindqvist/Emilia Saxne & Rasmus Bodén/Tauno Dahlin (Challenger). Klicka på mer nedan för hela prispallen i Open Grön och Challenger.

(mer …)

Förändringar i några turneringar – Fler lag och fler klasser!

P.g.a. högt tryck på anmälan till Open Grön 19/2 och Open Svart 5/3 har vi nu valt att utöka dessa turneringar till 16 lag/klass.

Juniorturneringen 19/3 har också ändrat karaktär och kommer nu att bli tre olika tävlingsklasser istället; U20 Mixed (8 lag/klass), U18 Pojkar (8 lag/klass) och U18 Flickor (8 lag/klass). Vi har indikationer på att det kommer en del lag till Göteborg denna helg, så in och anmäl er nu alla GBC-juniorer!

 

/GBC Kansli

Seriespelet – Reservregler och ny hantering

Här kommer ett förtydligande kring vad som gäller med reserver i seriespelet samt en presentation av en ny hantering av reserver på seriespelslappen som kommer att börja gälla från och med period 2 (start 14/2).

(mer …)

Seriespelet – spelas som vanligt från period 2

Då restriktionerna nu släpper från och med imorgon onsdag 9/2 har vi beslutat att spela seriespelet som vanligt igen från och med period 2 (start måndag 14/2). Detta innebär att man flyttas upp och ner som vanligt och att de nya reservreglerna från VT22 gäller igen. Alltså: varje 5-veckorsperiod är det okej att ta in reserv 2 ggr utan avdrag, men från och med den tredje gången blir det halv poäng.

Läs mer om reservreglerna här: Seriespelsregler 

Som vanligt gäller dock att stanna hemma om du känner dig sjuk.

Tips för att hitta seriespelsreserv:

Lista – Seriespelsreserver VT22
Facebookgruppen – Beachgruppen, för träningsmatcher

Om ni inte hittar ett reservlag och måste lämna WO – försök meddela era motståndare och/eller tränaren så hen kan föra informationen vidare.

För frågor kontakta kansliet: info@gbcbeach.com

Hjälps åt att hålla medlemshallen ren och fräsch!

Medlemshallen är primärt vårt ansvar som medlemmar i GBC. Det är vi som medlemmar som ska se till så att det är ordning och reda. Skräpet hör hemma i papperskorgen, tallrikar/glas hör hemma i baren/restaurangen och bollarna hör hemma i bollkorgen (när vi inte spelar med dem då så klart 😉 )


Efter helgens turnering möttes vår personal av en hiskelig syn. Det låg tallrikar, ölglas, pastalådor och annat skräp över hela läktaren och alla bollarna var utspridda i medlemshallen. Tycker du som medlem att det känns rimligt att vi ska behöva hålla kvar vår personal närmare en timme extra för att städa undan skräp och bollar efter att vi har arrangerat en turnering för våra medlemmar?


Vi måste hjälpas åt att plocka ihop bollarna, ställa tillbaka tallrikar/glas i baren/restaurangen där de hör hemma och slänga vårt skräp i papperskorgen. Det måste vi ändå kunna begära att var och en av oss sköter? De allra flesta sköter detta snyggt, men vi måste också påminna de som ibland behöver påminnas. Inte minst besökare som kommer för att titta på oss när vi spelar turnering.


Hjälp varandra att hjälpa oss!


/GBC Kansli