Boka bana
Bli medlem

Hjälps åt att hålla medlemshallen ren och fräsch!

Medlemshallen är primärt vårt ansvar som medlemmar i GBC. Det är vi som medlemmar som ska se till så att det är ordning och reda. Skräpet hör hemma i papperskorgen, tallrikar/glas hör hemma i baren/restaurangen och bollarna hör hemma i bollkorgen (när vi inte spelar med dem då så klart 😉 )


Efter helgens turnering möttes vår personal av en hiskelig syn. Det låg tallrikar, ölglas, pastalådor och annat skräp över hela läktaren och alla bollarna var utspridda i medlemshallen. Tycker du som medlem att det känns rimligt att vi ska behöva hålla kvar vår personal närmare en timme extra för att städa undan skräp och bollar efter att vi har arrangerat en turnering för våra medlemmar?


Vi måste hjälpas åt att plocka ihop bollarna, ställa tillbaka tallrikar/glas i baren/restaurangen där de hör hemma och slänga vårt skräp i papperskorgen. Det måste vi ändå kunna begära att var och en av oss sköter? De allra flesta sköter detta snyggt, men vi måste också påminna de som ibland behöver påminnas. Inte minst besökare som kommer för att titta på oss när vi spelar turnering.


Hjälp varandra att hjälpa oss!


/GBC Kansli