Boka bana
Bli medlem

Vårens träningsgrupper klara!

Nu är vårens träningsgrupper klara, alla utom Juniorgrupperna (Juniorträning, Extraträning Junior och Volleybompa) som kommer nästa vecka! Håll utkik på hemsidan.

Att skapa grupperna är som vanligt ingen dans på rosor, även om det är ett snäpp enklare nu när vi tack vare medlemmen John Hultgrens databas får fram väldigt mycket information om alla spelare utan att söka upp alla en och en. Vi har som vanligt slitit hårt för att få så jämna grupper som möjligt utifrån den informationen vi har och vi ber er därför respektera de grupper vi har satt ihop. Alla kan inte bli 100% nöjda i en grupputtagning och när terminen drar igång är det därför upp till tränarna i samråd med Martin Appelgren (vår huvudtränare) att försöka justera grupperna i de fall någon absolut inte platsar i en grupp (både uppåt och nedåt). Martin kommer att finnas tillgänglig de flesta torsdagskvällar för att hjälpa våra tränare och finnas på plats för frågor. Du når honom även på mejladressen huvudtranare@gbcbeach.com.

Elit
Utmanargrupp
Torsdagsträning
Lördagsträning
Nybörjarträning

Juniorgrupperna är inte riktigt klara, men de kommer i början av nästa vecka. Håll utkik på hemsidan då! Här är länkarna:

Juniorträning
Extraträning Junior Lördag
Volleybompa

Seriespel
Tiderna är nu uppdaterade och du hittar dem under ”Upplägg” via länken nedan. Seriespelsgrupperna hittar du fortfarande under nyheten om seriespelet, tabellerna kommer upp nästa vecka.

Tider Seriespel
Seriespelsgrupper Dam/Herr

Det fullständiga schemat över alla träningar med tränare kommer att dyka upp på hemsidan så snart det är klart. Detta schema kommer du också att hitta på tavlan i klubbhallen Ipanema från och med första träningen på måndag 9/1, så att du enkelt ska kunna hitta till rätt bana på plats.

 

Utskick med denna info har gått ut till alla som anmält sig, här är en länk till all info som gått ut:

Välkomstmejlet till alla anmälda

 

GOTT NYTT ÅR! 🙂

 

/GBC