Boka bana
Bli medlem

Extraträning Junior Lörd VT

Anmälan stängd

Extraträning Junior Lördag riktar sig till våra juniorer som redan är anmälda till Juniorträning och vill ha ännu mer träning. Träningen ligger på lördagar kl. 09.30-11.00. Förlängd anmälan till 26/12!

Extraträningen har inte lika många utövare som i våra ordinarie Juniorträningar, därför kommer vi blanda tjejer och killar i samma grupp.

Upplägg
Grupperna tränar i 15 veckor med start 14/1, slut 29/4.

OBS! Träningsuppehåll under terminen:

 • Torsdag 13/4 – Onsdag 19/4 – p.g.a. Easter Cup
 • Måndag 1/5 – Söndag 7/5 – p.g.a. Träningsläger

 

Grupper

Grupper herr

 • Extraträning Junior 1
  Lördag 09.30-11.00
  Deltagare:
  Bolla Falkenby Thorén
  Movitz Samuelsson-Snare
  Viking Henriksson
  Jacob Hornö Eriksen
  Elin Strömberg
  Stella Funnemark
  Ida Näslund
  Izabella Thomsen
 • Extraträning Junior 2
  Lördag 09.30-11.00
  Deltagare:
  William Welander
  Caesar Funnemark
  Olle Strömberg
  Gustav Samuelsson
  Noah Grankvist
  Ola Hornö Eriksen
  Samuel Grankvist
  Tim Hornö Eriksen

Grupper dam

 • Extraträning Junior 1
  Lördag 09.30-11.00
  Deltagare:
  Bolla Falkenby Thorén
  Movitz Samuelsson-Snare
  Viking Henriksson
  Jacob Hornö Eriksen
  Elin Strömberg
  Stella Funnemark
  Ida Näslund
  Izabella Thomsen
 • Extraträning Junior 2
  Lördag 09.30-11.00
  Deltagare:
  William Welander
  Caesar Funnemark
  Olle Strömberg
  Gustav Samuelsson
  Noah Grankvist
  Ola Hornö Eriksen
  Samuel Grankvist
  Tim Hornö Eriksen

Priser och förmåner

Extraträning Junior Lördag kostar 600 kr. För att vara med i träningsgrupp behöver du också vara medlem i GBC,  juniormedlemsavgiften är 200 kr och medlemskapet gäller hela 2017.

Juniorer som tränar med GBC under terminen spelar gratis på vardagar fram till kl. 17.00.

Regler och övrigt

När du anmäler dig till en träningsgrupp förbinder du dig till att följa våra träningsregler. Du hittar dem under Träningar till vänster i menyraden på www.gbcbeach.com eller genom att följa länken nedan. Här står även mer information om klubbens träningar.

Träningsregler

Alla träningsgrupper ska avsätta de sista 5 minuterna till banvård. Banan ska krattas och bollarna ska samlas ihop i bollkorgen.

Anmälan och betalning

För att anmäla dig till en träningsgrupp måste du ha ett konto på anmälningssidan (eller i bokningssystemet för Beach Center) och vara medlem i GBC. Du anmäler dig till juniormedlemskap på samma sida som träningsgruppen (under ”Teckna medlemskap”). Om du som förälder ska anmäla ditt barn ska du skapa ett konto i barnets namn (med barnets personnummer) men sedan använder du dina egna kontaktuppgifter. Notera att en mejladress endast kan finnas på ett konto i systemet (eftersom mejladressen är användarnamnet).

Det finns tre betalningsmetoder för själva träningsavgiften, se nedan.

Betalningsmodell 1: Betalkort
Betalning sker med betalkorten Visa eller Mastercard.

Betalningsmodell 2: Värdekort
Värdekort = Klubbpoäng. Värdekortsnumret ser du under Medlemskap när du är inloggad på ditt konto på anmälningssidan. Använd detta nummer som betalningsreferens. OBS! Du måste ha täckning för hela summan med poäng för att kunna använda detta betalningsalternativ.

Betalningsmodell 3: Autogiro
Med autogiro har du möjlighet att dela upp träningsavgiften på 5 tillfällen. Första dragningen sker i sker början av januari och sedan resterande dragningar i slutet av månaderna januari till och med april. Notera att det kommer att ske två dragningar i januari månad. Om du vill betala träningsavgiften via autogiro ska du fylla i formuläret på hemsidan. Denna lösning erbjuder vi endast för träningsavgifter. Medlemsavgiften måste betalas in via modell 1 eller 2 för att träningsavgiften ska vara godkänd. Med detta betalningsalternativ kan du inte anmäla dig via anmälningssidan, utan vi kommer att lägga till dig manuellt och svara dig när detta är klart. Det är därför extra viktigt att detta görs i god tid och att eventuellt viktiga kommentarer så som partner skrivs med under ”övrigt” i formuläret.


OBS!

* Anmälan och betalning ska vara genomförd senast 19/12. Platserna är begränsade så att anmäla sig i tid rekommenderas om man med säkerhet vill ha en plats.

* Tänk på att din anmälan inte registreras förrän betalningen med kort eller värdekort är genomförd.

Hoppas du får en givande termin tillsammans med oss. Har du frågor som inte besvaras av denna text eller under Träningsregler på hemsidan är du varmt välkommen att höra av dig till oss på info@gbcbeach.com eller på 0733-281900 (dagtid vardagar). Vi besvarar dina frågor så fort vi kan.

Anmälan stängd