Boka bana
Bli medlem

Lördagsträning VT17

Anmälan stängd

Lördagsträningen rekommenderas dig som har tränat beachvolley eller volleyboll tidigare. För dig som vill träna mer rekommenderas Torsdagsträning i kombination med Lördagsträning. Är du nybörjare hänvisar vi dig i första hand till gruppen Nybörjarträning som tränar på söndagar. Sista anmälningsdag är 19/12.

Gruppen tränar 15 lördagar med start 14/1 och slut 29/4.

OBS! Träningsuppehåll under terminen:

 • Lördag 15/4 – p.g.a. Easter Cup (träningsuppehåll 13/4-19/4)

Grupperna kommer att innehålla 8-12 spelare, där de högre grupperna med fördel har ett något lägre antal. Träningstiderna varierar mellan 09.00-11.00 och 11.00-13.00 och det som avgör vilka som får sen eller tidig tid är tränartillsättningen. Om det är någon av dessa tider du absolut inte kan, ange det kort och tydligt i kommentaren till anmälan.

Indelning av grupperna sker främst med hjälp av seriespelsranking och tidigare grupp. I vissa fall tar vi även med tränarutlåtanden, SVBF-ranking, tidigare meriter och tidigare närvaro på träning. Vi vill understryka betydelsen av att spela vårt seriespel för att möjliggöra en mer rättvis indelning av grupperna. Du som är anmäld till seriespel prioriteras i Torsdagsträning. Om du inte tränat hos oss senaste åren eller alls är vi tacksamma om du kan beskriva dina meriter kortfattat i kommentarsfältet i din anmälan.

Vi som tar ut grupperna kommer aldrig att kunna göra en exakt rättvis fördelning, då det är många faktorer som ska tas hänsyn till som inte alltid går att likställa. När terminen är igång kan därför tränarna göra korrigeringar i grupperna mellan sig. Man måste alltså vara beredd på att flyttas upp eller ner i grupperna om tränarna anser detta vara lämpligt.

Grupper

Grupper herr

 • Herr 1
  Lördag 09.00-11.00
  Tränare: Peter Appelgren
  Deltagare:
  Bosse Thorén
  Jorge Gómez
  Robert Hillgren
  Max Callenberg
  Niklas Svanberg
  Matthias Schädlich
  Erling Zandfeld
  Andreas Grankvist
  Koichi Kondo
 • Herr 2
  Lördag 11.00-13.00
  Tränare: Lisa Sundberg
  Deltagare:
  David Frantzich
  Hugo Falk
  Jonas Koch
  Nils Lindenmo
  Oscar Larsson
  Tomas Sjöstedt
  Afshin Etemad
  Ashraf Bahnam
  Petter Eriksen
  Fabio Hallerstedt
  Patrik Hallerstedt

Grupper dam

 • Dam 1
  Lördag 09.00-11.00
  Tränare: Ludvig Simonsson
  Deltagare:
  Agneta Sjögren
  Agnetha Olsson
  Alexandra Bemm
  Karin Bubach Brandberg
  Synnöve Lysö
  Malin Tillmar
  Åsa Rudberg
 • Dam 2
  Lördag 09.00-11.00
  Tränare: Erik Ljunggren
  Deltagare:
  Malin Reinholdsson
  Alice Karlsson
  Mia Kajsajuntti
  Diana Tran
  Maria Celovska
  Marie Westerlund
  Eva Ljunggren
  Tora Bergdahl
  Sanna Nyman
 • Dam 3
  Lördag 11.00-13.00
  Tränare: Simon Bager
  Deltagare:
  Cecilia Salmi
  Victoria Salmi
  Daniella Nygren
  Jenny Andersson
  Johanna Andersson
  Karolin Ardstedt
  Marie Johansson
  Sara Wilck
  Diana Tran
  Lisa Lindgren
 • Dam 4
  Lördag 09.00-11.00
  Tränare: Bahrija Becovic
  Deltagare:
  Annika Larsson
  Stina Zetterquist
  Hanna Leissner
  Charlotta Leissner
  Cecilia Eriksen
  Linda Olsson
  Sabina Ocklind
  Minna Murvik
  Sara Nordmark

Priser och förmåner

Lördagsträningen kostar 2000 kr. I priset ingår Klubbmästerskapet som spelas 25 maj. För att vara med i träningsgrupp behöver du också vara medlem i GBC,  medlemsavgiften är 400 kr och medlemskapet gäller hela 2017.

Gymbidrag
Om du tecknar gymkort på Beach Fitness ger GBC tillbaka 600 kr på din totala träningsavgift för denna terminen. Förutsättningen för att få rabatten är att du tecknar kort för minst 6 månader. Tecknar du 12 månader får du 600 kr rabatt även på nästa termins träningskostnad. När grupperna är spikade och du tecknat kort på gymmet hör du av dig till oss på info@gbcbeach.com. Ange ditt namn, personnummer samt bankuppgifter (bank, kontonummer inkl. clearingnummer och kontoinnehavare) så ordnar vi återbetalningen av de 600 kr. Om du tecknat helårskort mejlar du igen när grupperna är klara för nästa termin så får du tillbaka 600 kr till. Mer information om Beach Fitness finns på beachcenter.se under Gym i menyn.

Regler och övrigt

När du anmäler dig till en träningsgrupp förbinder du dig till att följa våra träningsregler. Du hittar dem under Träningar till vänster i menyraden på www.gbcbeach.com eller genom att följa länken nedan. Här står även mer information om klubbens träningar.

Träningsregler

Alla träningsgrupper ska avsätta de sista 5 minuterna till banvård. Banan ska krattas och bollarna ska samlas ihop i bollkorgen.

Anmälan och betalning

För att anmäla dig till en träningsgrupp måste du ha ett konto på anmälningssidan (eller i bokningssystemet för Beach Center) och vara medlem i GBC. Du anmäler dig till medlemskap på samma sida som träningsgruppen (under ”Teckna medlemskap”).

Det finns fyra betalningsmetoder för själva träningsavgiften, se nedan.

Betalningsmodell 1: Betalkort
Betalning sker med betalkorten Visa eller Mastercard.

Betalningsmodell 2: Värdekort
Värdekort = Klubbpoäng. Värdekortsnumret ser du under Medlemskap när du är inloggad på ditt konto på anmälningssidan. Använd detta nummer som betalningsreferens. OBS! Du måste ha täckning för hela summan med poäng för att kunna använda detta betalningsalternativ.

Betalningsmodell 3: Autogiro
Med autogiro har du möjlighet att dela upp träningsavgiften på 5 tillfällen. Första dragningen sker i sker början av januari och sedan resterande dragningar i slutet av månaderna januari till och med april. Notera att det kommer att ske två dragningar i januari månad. Om du vill betala träningsavgiften via autogiro ska du fylla i formuläret på hemsidan. Denna lösning erbjuder vi endast för träningsavgifter. Medlemsavgiften måste betalas in via modell 1 eller 2 för att träningsavgiften ska vara godkänd. Med detta betalningsalternativ kan du inte anmäla dig via anmälningssidan, utan vi kommer att lägga till dig manuellt och svara dig när detta är klart. Det är därför extra viktigt att detta görs i god tid och att eventuellt viktiga kommentarer så som partner skrivs med under ”övrigt” i formuläret.

Betalningsmodell 4: Friskvårdskuponger
Om du vill betala med friskvårdskuponger är det viktigt att dessa täcker hela summan för den träningsavgift du vill betala. Lägg friskvårdskupongerna i ett kuvert med följande information på: Namn, personnummer och vilken träningsgrupp du vill betala. OBS! Använder du appen utfärdad av Friskvårdskuponger, skicka ett mejl till info@gbcbeach.com i god tid före sista anmälan för vidare instruktioner. Medlemsavgiften måste betalas in via modell 1 eller 2 för att träningsavgiften ska vara godkänd. Med detta betalningsalternativ kan du inte anmäla dig via anmälningssidan, utan vi kommer att lägga till dig manuellt och svara dig när detta är klart. Det är därför extra viktigt att detta görs i god tid och att eventuellt viktiga kommentarer så som partner skrivs med på kuvertet eller mejlas till oss innan sista anmälan passerat. OBS! Gäller endast kuponger utfärdade av företaget Friskvårdskuponger, gäller ej Friskvårdschecken eller liknande.

OBS!

* Anmälan och betalning ska vara genomförd senast 19/12. Platserna är begränsade så att anmäla sig i tid rekommenderas om man med säkerhet vill ha en plats.

* Tänk på att din anmälan inte registreras förrän betalningen med kort eller värdekort är genomförd.

Hoppas du får en givande termin tillsammans med oss. Har du frågor som inte besvaras av denna text eller under Träningsregler på hemsidan är du varmt välkommen att höra av dig till oss på info@gbcbeach.com eller på 0733-281900 (dagtid vardagar). Vi besvarar dina frågor så fort vi kan.

Anmälan stängd