Boka bana
Bli medlem

Styrelsemedlemmar kontakt

GBC Styrelse är ideell och arbetar med långsiktiga planer och utveckling inom alla klubbfrågor såsom träningar, tävlingar, event, junior- och elitverksamhet osv. Vi representerar klubbens alla medlemmar, både juniorer och seniorer och nybörjare och elit.

Här finner du presentationer och kontaktuppgifter till GBC styrelseledamöter verksamhetsår 2016/2017:

GBC Styrelse Anneli Friborg

Anneli Friborg – Ordförande (anneli.friborg@gbcbeach.com)
Fastnade för beachvolley för 6-7 år sedan och är en glad motionär som gillar att tävla ibland och var tränare när jag hinner. Jag är nära de gyllene 40 och arbetar som Konsultchef på ett Teknikkonsultföretag. Detta är mitt andra år i styrelsen och jag ser fram emot att använda allt jag lärt mig om klubben under första året och fortsätta bidra till klubbens härliga verksamhet! En fråga jag brinner extra mycket för är kommunikation till medlemmar, besökare och andra klubbar. Så jag ser fram emot att se den blå klubbväggen på 2:a våning fyllas på med fotografier och information om GBC och vårt fantastiska Beach Center.

 

GBC Styrelse Oskar Redlund

Oskar Redlund – Sekreterare & Hallutveckling (oskar.redlund@gbcbeach.com)
Varbergare, född 85 som bott i Göteborg i snart 10 år, flyttade för studier och fastnade som ingenjör i denna goa stad.
Har spelat beachvolleyboll i varierande mängder i cirka 5 år och har absolut inga planer på att sluta, tveklöst den roligaste sporten jag utövat hittills! Jag har tidigare främst spelat mycket fotboll, handboll, innebandy och golf.
Utöver att utvecklas på det personliga planet, då detta är mitt första styrelseuppdrag, så hoppas jag kunna bidra med innovativa tankar och idéer, öppna och spännande diskussioner samt erfarenheter från både mitt yrke och tidigare utövade idrotter.
Tveka inte på att utbyta några ord med mig om hur klubben, hallen eller verksamheten kan utvecklas!

 

Elisa Niederhaus – Kassör (elisa.niederhaus@gbcbeach.com)
Jag gör nu mitt andra år som Kassör i GBC. Många vet redan vem jag är och har sett mig i klubben sedan 2004. Jag är 26 år och älskar vår vackra sport beachvolleyboll. Har varit tränare nästan lika länge som jag spelat och gillar att få dela med mig av min kunskap. Jobbar som administratör och gillar ordning och reda! Som kassör vill jag bidra med struktur och rättvisa på alla plan så långt det är möjligt. Vår värdegrund är att alla ska få vara med och ha möjligheten att utöva vår sport i en optimal hall. Jag hade blivit superglad om fler vill engagera sig i klubben och man får mer än gärna komma med tips och idéer. Vi i styrelsen är här för er så ta vara på oss!

 

GBC Styrelse Caroline Olofsson

Caroline Olofsson – Junioransvarig & Vice Ordförande (caroline.olofsson@gbcbeach.com)
Nordisk Produktchef på Johnson & Johnson med inriktning på ortopedkirurgiska implantat och instrument inom idrottsmedicin och axelkirurgi. Medlem i GBC sedan 2001, glad motionär som tränar regelbundet och tävlar ibland.
Förra året som Junioransvarig har inneburit mycket grundläggande projekt kring klubbkänslan för juniorerna och att skapa en välstrukturerad och välmående juniorverksamhet som syns, tar stor plats och där man har riktigt kul.
Nästa steg i arbetet är att i kombination med projekt som klubbevent, läger och kommunikation rikta sig mer utåt, samarbeta med övriga volleybollklubbar i regionen vad gäller juniorevent i sanden och att utveckla beachvolleyns framfart. Jag ser fram emot vad detta år kan medföra för GBCs framtid, våra fina barn och ungdomar!

 

GBC Styrelse Wilhelm Fors

Wilhelm Fors – Elitansvarig (wilhelm.fors@gbcbeach.com)
Jag är 22 år gammal, och studerar för tillfället till apputvecklare på IT-Högskolan i Göteborg. Jag har spelat beachvolley sedan våren 2010, och har egentligen alltid tränat mycket. Under ca två år har jag varit en del klubbens elitgrupp och spelat på praktiskt taget varenda strand i Svea Rike. Det här är mitt första styrelseuppdrag, och jag ser fram emot alla lärdomar under kommande år. Utöver det så är mitt största mål att kunna bidra med smarta idéer och lösningar för att gynna GBC-elitens internationella och nationella satsningar, så att GBC kan förstärka och befästa sin roll som Sveriges bästa beachvolleyklubb. Lyssnar gärna på förslag och idéer, så prata med mig!

 

GBC Styrelse Adrienne Marie

Adrienne Marie – Träning, Tränare & Utbildning (adrienne.marie@gbcbeach.com)
The past 16 years (until this year) I have earned my living from volleyball. I have been a professional athlete representing my country in both indoor and beach volleyball, and a professional coach for both indoor and beach. I left Australia in 2010 as I was offered a job in Åland, Finland, as the head coach to work with their board to build and grow the club. Now I work as a personal trainer. This is my first board, but being a real lover of Beachvolleyball, I hope to be able to share what I have learnt and also offer a different perspective, to help the club achieve its goals.

 

GBC Styrelse Suljo Barlow

Suljo Barlow – Suppleant (suljo.barlow@gbcbeach.com)
Mitt andra år i klubbens styrelse som suppleant. Jag är 58 år och i nuläget arbetar som projektledare på Göteborgs Energi. Jag upptäckte beachvolley för några år sedan i Skatås och fastnade direkt för den fina sporten. Det är svårt med ord att beskriva hur mycket glädje har jag fått under de senaste åren med spel och all trevligt folk i klubben. Dessutom tycker jag att vi ska fortsätta att vara transparenta med allt vi gör samt hitta ett sätt att engagera flera medlemmar att ställa upp och hjälpa till på klubbens olika evenemang.

 

GBC Styrelse Michel Örtenfelt

Michel Örtenfelt – Suppleant (michel.ortenfelt@gbcbeach.com)
Jag gör nu mitt första år i styrelsen. Arbetar annars som projektledare för installationer på Volvo Lastvagnar. Jag började med beachvolleyboll för 4 års sedan och brukar beklaga mig för att jag började alldeles för sent men är samtidigt tacksam för att jag började alls! Jag har hållit på med många olika idrotter under mitt liv men ingen av dessa tycker jag kan mäta sig med beachvolleybollen och hur denna sport glädjer och engagerar sina utövare. Engagemanget och glädjen är något jag verkligen vill bevara och t.o.m. få att växa, så prata gärna med mig i dessa ämnen eller om du har andra idéer och tankar som du tror kan utveckla vår verksamhet.

 

Samlade kontaktuppgifter till GBC:s styrelse verksamhetsår 2016/2017:

Titel Namn Kontakt
Ordförande Anneli Friborg anneli.friborg@gbcbeach.com
Kassör Elisa Niederhaus elisa.niederhaus@gbcbeach.com
Sekreterare/Hallutveckling Oskar Redlund oskar.redlund@gbcbeach.com
Junioransvarig Caroline Olofsson caroline.olofsson@gbcbeach.com
Elitansvarig Wilhelm Fors wilhelm.fors@gbcbeach.com
Tränare/Träning/Utbildning Adrienne Marie adrienne.marie@gbcbeach.com
Suppleant Suljo Barlow suljo.barlow@gbcbeach.com
Suppleant Michel Örtenfelt michel.ortenfelt@gbcbeach.com

 

Ipanema Beach AB är helägt av klubben GBC och driver med hjälp av VD och personal anläggningen Beach Center på Kviberg i Göteborg.

Kontaktuppgifter till Ipanema Beach AB:s styrelse verksamhetsår 2016/2017:

Titel Namn Kontakt
Ordförande Jan Magnusson jan.magnusson@gbcbeach.com
Ledamot David Alm david.alm@gbcbeach.com
Ledamot Anneli Friborg anneli.friborg@gbcbeach.com