Boka bana
Bli medlem

Styrelsemedlemmar kontakt

GBC Styrelse är ideell och arbetar med långsiktiga planer och utveckling inom alla klubbfrågor såsom träningar, tävlingar, event, junior- och elitverksamhet osv. Vi representerar klubbens alla medlemmar, både juniorer, seniorer, nybörjare och elit.

Här finner du presentationer och kontaktuppgifter till GBC styrelseledamöter verksamhetsår 2017/2018:

GBC Styrelse Anneli Friborg

Anneli Friborg – Ordförande (anneli.friborg@gbcbeach.com)
Fastnade för beachvolley för cirka 7 år sedan och är en glad motionär som gillar att tävla ibland och var tränare när jag hinner. Jag är nära de gyllene 40 och arbetar som Konsultchef på ett Teknikkonsultföretag. Detta är mitt tredje år i styrelsen och jag ser fram emot att använda allt jag lärt mig om klubben under första året och fortsätta bidra till klubbens härliga verksamhet! En fråga jag brinner extra mycket för är kommunikation till medlemmar, besökare och andra klubbar. Så jag ser fram emot att se den blå klubbväggen på 2:a våning fyllas på med fotografier och information om GBC och vårt fantastiska Beach Center.

 

GBC Styrelse Oskar Redlund

Oskar Redlund – Kassör (oskar.redlund@gbcbeach.com)
Varbergare, född 85 som bott i Göteborg i snart 11 år, flyttade för studier och fastnade som ingenjör i denna goa stad.
Har spelat beachvolleyboll i varierande mängder i cirka 6 år och har absolut inga planer på att sluta, tveklöst den roligaste sporten jag utövat hittills! Jag har tidigare främst spelat mycket fotboll, handboll, innebandy och golf.
Utöver att utvecklas på det personliga planet så hoppas jag kunna bidra med innovativa tankar och idéer, öppna och spännande diskussioner samt erfarenheter från både mitt yrke och tidigare utövade idrotter. Detta är mitt andra år i styrelsen, tveka inte på att utbyta några ord med mig om hur klubben, hallen eller verksamheten kan utvecklas!

 

Elisa Niederhaus – Sekreterare (elisa.niederhaus@gbcbeach.com)
Jag gör nu mitt tredje år i styrelsen. Många vet redan vem jag är och har sett mig i klubben sedan 2004. Jag är 27 år och älskar vår vackra sport beachvolleyboll. Har varit tränare nästan lika länge som jag spelat och gillar att få dela med mig av min kunskap. Jobbar som administratör och gillar ordning och reda! Som sekreterare vill jag bidra med struktur och rättvisa på alla plan så långt det är möjligt. Vår värdegrund är att alla ska få vara med och ha möjligheten att utöva vår sport i en optimal hall. Jag hade blivit superglad om fler vill engagera sig i klubben och man får mer än gärna komma med tips och idéer. Vi i styrelsen är här för er så ta vara på oss!

 

GBC Styrelse Caroline Olofsson

Caroline Olofsson – Junioransvarig & Vice Ordförande (caroline.olofsson@gbcbeach.com)
Nordisk Produktchef på Johnson & Johnson med inriktning på ortopedkirurgiska implantat och instrument inom idrottsmedicin och axelkirurgi. Medlem i GBC sedan 2001, glad motionär som tränar regelbundet och tävlar ibland.
Förra året som Junioransvarig har inneburit mycket grundläggande projekt kring klubbkänslan för juniorerna och att skapa en välstrukturerad och välmående juniorverksamhet som syns, tar stor plats och där man har riktigt kul.
Nästa steg i arbetet är att i kombination med projekt som klubbevent, läger och kommunikation rikta sig mer utåt, samarbeta med övriga volleybollklubbar i regionen vad gäller juniorevent i sanden och att utveckla beachvolleyns framfart. Jag ser fram emot vad detta år kan medföra för GBCs framtid, våra fina barn och ungdomar!

 

Talar Kirkor – Elitansvarig (talar.kirkor@gbcbeach.com)

Jag är 33 år och jobbar som verksamhetsutvecklare med barn och unga i Angered. Jag har spelat beachvolleyboll sedan 2008, fram till förra året har jag även spelat handboll. Jag är en tävlingsmänniska och en dålig förlorare så mitt mål har alltid varit att klättra uppåt till toppen. Jag har varit med i elit grupperna i några år och nu mera är jag med i WT-dam gruppen. Jag ska bli det bästa jag kan bli i denna sport!

Jag är en tjej med mycket åsikter och tankar, jag vågar även alltid framföra dem högt och lågt. Eftersom jag tycker en del kände jag att då är det också dags att engagera sig i klubben igen och därför gick jag med i styrelsen. Jag har tidigare erfarenhet av styrelsen då jag satt för några år sedan som junioransvarig. Så nu tillsammans med er medlemmar ska vi göra massa bra för att bli ännu bättre. Mitt mål är att tillsammans med er göra elit verksamheten till den bästa. Lyssnar mer än gärna på era åsikter och tankar, så ta bara tag i mig när ni ser mig.

 

Fanny Lindström – Elitansvarig (fanny.lindström@gbcbeach.com)

Jag är 29 år och har bott i Göteborg i snart 4 år. Jag blev introducerad till beachvolleyboll på en strand i Cypern för länge sedan och har sedan dess brunnit för sporten. Tidigare har jag sysslar med bland annat handboll, fotboll och tävlat i att äta. Min största merit inom matätandet är en vinst i en pitepaltätartävling där jag slukade hela 14 st pitepaltar! Jag drömmer om diverse men bland annat att resa till Kambodja, köpa hus runt medelhavet eller testa på livet som en svala. Jag hoppas kunna bidra till att både utveckla GBC:s elitverksamhet och verksamthet i övrigt under mitt styrelseuppdrag!

 

Max Callenberg – Eventansvarig (max.callenberg@gbcbeach.com)

Jag är 33 år och en medelmåttig beachvolleybollspelare som inte bangar sista ölen. Fåordig.

 

GBC Styrelse Adrienne Marie

Adrienne Marie – Träning, Tränare & Utbildning (adrienne.marie@gbcbeach.com)
The past 17 years (until this year) I have earned my living from volleyball. I have been a professional athlete representing my country in both indoor and beach volleyball, and a professional coach for both indoor and beach. I left Australia in 2010 as I was offered a job in Åland, Finland, as the head coach to work with their board to build and grow the club. Now I work as a personal trainer. This is my first board, but being a real lover of Beachvolleyball, I hope to be able to share what I have learnt and also offer a different perspective, to help the club achieve its goals.

 

GBC Styrelse Suljo Barlow

Suljo Barlow – Suppleant (suljo.barlow@gbcbeach.com)
Mitt tredje år i klubbens styrelse som suppleant. Jag är 59 år och i nuläget arbetar som projektledare på Göteborgs Energi. Jag upptäckte beachvolley för några år sedan i Skatås och fastnade direkt för den fina sporten. Det är svårt med ord att beskriva hur mycket glädje har jag fått under de senaste åren med spel och all trevligt folk i klubben. Dessutom tycker jag att vi ska fortsätta att vara transparenta med allt vi gör samt hitta ett sätt att engagera flera medlemmar att ställa upp och hjälpa till på klubbens olika evenemang.

 

Peter Appelgren – Suppleant (peter.appelgren@gbcbeach.com)
Peter är en ungtupp som brinner för slitsamma yrken och att gymma. Peter ångrar att han inte gjorde militärtjänst då han tror att han skulle vara fruktansvärt bra på att ta order. I styrelsen kommer Peter göra det han blir tillsagd, helt i linje med hans självbild.

 

Samlade kontaktuppgifter till GBC:s styrelse verksamhetsår 2017/2018:

Titel Namn Kontakt
Ordförande Anneli Friborg anneli.friborg@gbcbeach.com
Kassör Oskar Redlund oskar.redlund@gbcbeach.com
Sekreterare Elisa Niederhaus elisa.niederhaus@gbcbeach.com
Junioransvarig Caroline Olofsson caroline.olofsson@gbcbeach.com
Elitansvarig Talar Kirkor talar.kirkor@gbcbeach.com
Elitansvarig Fanny Lindström fanny.lindstrom@gbcbeach.com
Eventansvarig Max Callenberg max.callenberg@gbcbeach.com
Tränare/Träning/Utbildning Adrienne Marie adrienne.marie@gbcbeach.com
Suppleant Suljo Barlow suljo.barlow@gbcbeach.com
Suppleant Peter Appelgren peter.appelgren@gbcbeach.com

 

Ipanema Beach AB är helägt av klubben GBC och driver med hjälp av VD och personal anläggningen Beach Center på Kviberg i Göteborg.

Kontaktuppgifter till Ipanema Beach AB:s styrelse verksamhetsår 2017/2018:

Titel Namn Kontakt
Ordförande Jan Magnusson jan.magnusson@gbcbeach.com
Ledamot David Alm david.alm@gbcbeach.com
Ledamot Anneli Friborg anneli.friborg@gbcbeach.com