Boka bana
Bli medlem

Arkiv för maj, 2019

Sista anmälan sommarträning 26/5

Nu är det inte långt kvar! På söndag 26/5 stänger anmälan för sommarens träningar så vill du vara med är det hög tid att klicka in på hemsidan och anmäla dig till sommarens träningar nu.

Sommarträning Junior
Sommarträning Nybörjare
Sommarträning Tisdag
Sommarträning Torsdag
Sommarträning Extra Dag

Sommarträningen pågår v. 24-35. Notera att det är träningsuppehåll v. 26 och v. 31, samt att två torsdagsträningar flyttas till onsdag (v. 25 och v. 28).

Välkommen med din anmälan 🙂

 

/GBC

Startlista Challenger

Nu är startlistan för helgens Challenger publicerad på hemsidan. På herrsidan har tävlingsledningen valt att ta in ett Wild Card.

Motivering till WC Josef Buskhe/Erik Bylund:
Laget har presterat på hög nivå under många års tid. Spelarna har pallplatser både på SM och på Swedish Beach Tour, 30-talet Challenger-segrar, 5:e plats Nevza samt SM-guld, -silver och -brons i inomhusvolleyboll, för att nämna några av meriterna. Vi tror att laget kommer att kunna prestera på hög nivå även i denna Challenger och väljer därför att tilldela dem ett Nationellt Wild Card (seed 5-8).

Vi önskar er alla lycka till i helgens Challenger!

>>> Till startlistan för Challenger 25/5

 

/GBC

Sommarens träningar – sista anmälan nära!

Vill du träna i sommar? Skynda på!

Sista anmälan Elit/Utmanare: IMORGON 16/5
Sista anmälan övriga grupper: Söndag 26/5

Har du bara anmält dig till Elit, men vill träna i Utmanare om du inte kommer med i Elit så måste även denna anmälan in senast imorgon 16/5. Om anmälan inte kommit in riskerar du att inte få träna alls i sommar om du inte kommer med i Elit.

>>> Till anmälningssidan för Sommarens träningar

Välkommen med din anmälan 🙂

 

/GBC