Boka bana
Bli medlem

Sommar Extra Dag 2019

Anmälan stängd

Sommar Extra Dag är i grunden till för dig som är senior och redan är anmäld till en träningsgrupp men vill ha lite extra träning på dagtid. Eftersom ett dagtidspass inte passar lika många, då många arbetar på dagtid, kommer det att bli färre anmälningar till denna träning och även risk för en större nivåskillnad i anmälningarna. Om en anmälan mot förmodan inte skulle passa ihop med övriga, sätter vi självklart tillbaka pengarna för anmälan.

Sista anmälningsdag är 26/5, begränsat antal platser.

Sommarens träningar utövas framförallt på Rivieran, Beach Centers grymma utomhusbanor med närhet till omklädningsrum, restaurang, kiosk m.m. Om vi får in riktigt många anmälningar till sommarens träningar kan de lägre träningsgrupperna flyttas in till Ipanema (medlemshallen) ett antal träningar under sommaren. Detta kommer i så fall att ske på ett rullande schema med minimalt antal inomhusträningar under sommarens gång. Skulle det vara riktigt risigt väder kan tränaren välja att flytta in även andra grupper om gruppen önskar detta. Detta naturligtvis i mån av plats i hallen.

Upplägg
Gruppen tränar 10 gånger, 12/6-28/8.

OBS! Avvikande tider:

 • Träningsuppehåll 24-30/6 (v. 26) – p.g.a. U20-EM
 • Träningsuppehåll 29/7-4/8 (v. 31) – p.g.a. SM-veckan

Träningstider och grupp

Följande tider finns idag:

Damer
Onsdag 07.00-09.00

Denna grupp har skapats utifrån intresse för träning på dagtid och därför finns det i dagsläget bara en grupp med tränare.

Grupper

Grupper dam

 • Extraträning Dag Dam
  Onsdag 07.00-09.00
  Deltagare:
  Anna Romanova
  Christina Persson
  Emilia Hermansson
  Ina Hüttenberger
  Maria Andersson
  Rebecka Dahlgren
  Sara Qvennerstedt
  Zandra Gabrielsson

Regler och övrigt

När du anmäler dig till seriespel eller träningsgrupp förbinder du dig till att följa våra träningsregler. Du hittar dem under Träningar till vänster i menyraden på www.gbcbeach.com eller genom att följa länken nedan. Här står även mer information om klubbens seriespel och träningar.

Träningsregler

Alla träningsgrupper ska avsätta de sista 5 minuterna till banvård. Banan ska krattas och bollarna ska samlas ihop i bollkorgen och om ni är sista träningsgruppen så ska bollarna tas in. OBS! Glöm inte bollar som ev. flugit utanför staketet.

Anmälan och betalning

Sommarträning Extra Dag kostar 700 kr. För att vara med i träningsgrupp behöver du också vara medlem i GBC,  medlemsavgiften är 400 kr och medlemskapet gäller hela 2019.

Anmälan
För att anmäla dig till en träningsgrupp måste du ha ett konto på anmälningssidan och vara medlem i GBC. Du anmäler dig till medlemskap på samma sida som träningsgruppen eller anmäl dig till Medlemskap – Autogiro via formuläret här: Medlemskap via Autogiro.

Det finns tre betalningsmetoder för själva träningsavgiften, se nedan.

Betalningsmodell 1: Betalkort
Betalning sker med betalkorten Visa eller Mastercard.

Betalningsmodell 2: Värdekort
Värdekort = Klubbpoäng. Värdekortsnumret ser du under Medlemskap när du är inloggad på ditt konto på anmälningssidan. Använd detta nummer som betalningsreferens. OBS! Du måste ha täckning för hela summan med poäng för att kunna använda detta betalningsalternativ.

Betalningsmodell 4: Friskvårdskuponger
Om du vill betala med friskvårdskuponger är det viktigt att dessa täcker hela summan för den träningsavgift du vill betala. Lägg friskvårdskupongerna i ett kuvert med följande information på: Namn, personnummer och vilken träningsgrupp du vill betala. Medlemsavgiften måste betalas in via modell 1 eller 2 för att träningsavgiften ska vara godkänd. Med detta betalningsalternativ kan du inte anmäla dig via anmälningssidan, utan vi kommer att lägga till dig manuellt och svara dig när detta är klart. Det är därför extra viktigt att detta görs i god tid och att eventuella kommentarer till anmälan skrivs med på kuvertet eller mejlas till oss innan sista anmälan passerat. OBS! Gäller endast kuponger utfärdade av företaget Friskvårdskuponger, gäller ej Friskvårdschecken eller liknande.

OBS!

* Anmälan och betalning ska vara genomförd senast 26/5. Platserna är begränsade så att anmäla sig i tid rekommenderas om man vill ha en plats till sommaren.

* Tänk på att din anmälan inte registreras förrän betalningen med kort eller värdekort är genomförd.

Hoppas du får en givande sommar tillsammans med oss. Har du frågor som inte besvaras av denna text eller under Regler: Träningar på hemsidan är du varmt välkommen att höra av dig till oss på info@gbcbeach.com eller på 0733-281900 (dagtid vardagar). Vi besvarar dina frågor så fort vi har möjlighet.

Anmälan stängd