Boka bana
Bli medlem

Sommar Nybörjare 2019

Anmälan stängd

Sommarträning Nybörjare är en träningsgrupp för dig som aldrig tränat beachvolley tidigare samt för dig som tränat upp till två terminer i våra Nybörjargrupper. Till våra träningsgrupper kan man anmäla sig utan att ha någon spelpartner, men om du vill träna med någon speciell så måste detta framgå i din anmälan. Om du inte kan tänka dig att träna i en mixad grupp med damer och herrar så skriv med ”Ej mixed” i kommentaren till din anmälan. Har du tränat mer än två terminer hos oss tidigare hänvisar vi dig till ”Sommarträning Tisdag” eller ”Sommarträning Torsdag”. Anmälan och betalning senast 26/5, begränsat antal platser.

Sommarens träningar utövas framförallt på Rivieran, Beach Centers grymma utomhusbanor med närhet till omklädningsrum, restaurang, kiosk m.m. Om vi får in riktigt många anmälningar till sommarens träningar kan några träningsgrupper flyttas in till Ipanema (medlemshallen) ett antal träningar under sommaren. Detta kommer i så fall att ske på ett rullande schema med minimalt antal inomhusträningar under sommarens gång. Skulle det vara riktigt risigt väder kan tränaren välja att flytta in även andra grupper om gruppen önskar detta. Detta naturligtvis i mån av plats i hallen.

Upplägg
Gruppen tränar 10 måndagar, 10/6-26/8.

OBS! Träningsuppehåll:

 • 24-30/6 (v. 26) – p.g.a. U20-EM
 • 29/7-4/8 (v. 31) – p.g.a. SM-veckan

 

Träningstiderna är 18.00-19.30 alt. 19.30-21.00. Schemat bestäms först då vi har inne alla anmälningar eftersom vi först då vet hur många grupper vi kommer att köra denna terminen. Om det är någon av dessa tider du absolut inte kan, ange det kort men tydligt i kommentaren till anmälan.

Grupperna kommer i att innehålla ca 10-12 spelare. Vilken grupp du placeras i beror på flera olika faktorer. Har du spelat tidigare väger vi in din placering i klubbens seriespel i första hand. Spelar/tränar du inte i GBC VT-19 är vi tacksamma om du skriver in ev. meriter kortfattat i din anmälan.

Schema Sommarträning Nybörjare:
10/6 Träning
17/6 – Träning
24/6 – OBS! Ingen träning, träningsuppehåll
1/7 Träning
8/7 – Träning
15/7 Träning
22/7 Träning
29/7 – OBS! Ingen träning, träningsuppehåll
5/8 Träning
12/8 Träning
19/8 Träning
26/8 Träning

Grupper

Grupper dam

 • Nybörjare Dam Gul
  Måndag 18.00-19.30
  Tränare: Klara Ribom
  Deltagare:
  Caroline Tjus
  Emma Andersson
  Julia Folkesson
  Linn Fadum
  Linnea Larsson
  Lovisa Lindvall
  Malin Andersson
  Martina Eliasson
  Nezanet Habtom
  Sara Malm
  Sofia Nyström
  Stina Andersson

Grupper mixed

 • Nybörjare Mixed Orange
  Måndag 18.00-19.30
  Tränare: Josias
  Deltagare:
  Andres Carmona Wazani
  Catherine Lef
  Christian Apelqvist
  Emma Jonker
  Hanna Klarqvist
  Joakim Elg
  Linda Vuolle
  Paula Milovac
  Sofia Brorsson
  Sofia Månsson
  Thomas Svahn
  Ylva Karlsson
 • Nybörjare Mixed Blå
  Måndag 19.30-21.00
  Tränare: Erik Ljunggren
  Deltagare:
  Anton Bergemalm
  Christine Andreasson
  Daniel Jansson
  Dejana Skakic
  Diana Tran
  Emma Nilsson
  Kristoffer Karlsson
  Lina Karlsson
  Marielle Jenslöv
  Martin Bengtsson
  Rebecka Berglund
  Sherri Yazdani
 • Nybörjare Mixed Turkos
  Måndag 18.00-19.30
  Tränare: Erik Ljunggren
  Deltagare:
  Daniel Andersson
  David Andersson
  Emanuel Ahlin
  Fredrik Pilsmedh
  Johannes Spångberg
  Linnéa Larsson
  Linus Pilebo
  Marie Bodmar
  Michael Green
  Pauline Skeppsvik
  Robin Alinga
  Samuel Dawson

Regler och övrigt

När du anmäler dig till seriespel eller träningsgrupp förbinder du dig till att följa våra träningsregler. Du hittar dem under Träningar till vänster i menyraden på www.gbcbeach.com eller genom att följa länken nedan. Här står även mer information om klubbens seriespel och träningar.

Träningsregler

Alla träningsgrupper ska avsätta de sista 5 minuterna till banvård. Banan ska krattas och bollarna ska samlas ihop i bollkorgen och om ni är sista träningsgruppen så ska bollarna tas in. OBS! Glöm inte bollar som ev. flugit utanför staketet.

Anmälan och betalning

Sommarträning Nybörjare kostar 1000 kr. För att vara med i träningsgrupp behöver du också vara medlem i GBC,  medlemsavgiften är 400 kr och medlemskapet gäller hela 2019.

Anmälan
För att anmäla dig till en träningsgrupp måste du ha ett konto på anmälningssidan och vara medlem i GBC. Du anmäler dig till medlemskap på samma sida som träningsgruppen eller anmäl dig till Medlemskap – Autogiro via formuläret här: Medlemskap via Autogiro.

Det finns tre betalningsmetoder för själva träningsavgiften, se nedan.

Betalningsmodell 1: Betalkort
Betalning sker med betalkorten Visa eller Mastercard.

Betalningsmodell 2: Värdekort
Värdekort = Klubbpoäng. Värdekortsnumret ser du under Medlemskap när du är inloggad på ditt konto på anmälningssidan. Använd detta nummer som betalningsreferens. OBS! Du måste ha täckning för hela summan med poäng för att kunna använda detta betalningsalternativ.

Betalningsmodell 4: Friskvårdskuponger
Om du vill betala med friskvårdskuponger är det viktigt att dessa täcker hela summan för den träningsavgift du vill betala. Lägg friskvårdskupongerna i ett kuvert med följande information på: Namn, personnummer och vilken träningsgrupp du vill betala. Medlemsavgiften måste betalas in via modell 1 eller 2 för att träningsavgiften ska vara godkänd. Med detta betalningsalternativ kan du inte anmäla dig via anmälningssidan, utan vi kommer att lägga till dig manuellt och svara dig när detta är klart. Det är därför extra viktigt att detta görs i god tid och att eventuella kommentarer till anmälan skrivs med på kuvertet eller mejlas till oss innan sista anmälan passerat. OBS! Gäller endast kuponger utfärdade av företaget Friskvårdskuponger, gäller ej Friskvårdschecken eller liknande.

OBS!

* Anmälan och betalning ska vara genomförd senast 26/5. Platserna är begränsade så att anmäla sig i tid rekommenderas om man vill ha en plats till sommaren.

* Tänk på att din anmälan inte registreras förrän betalningen med kort eller värdekort är genomförd.

Hoppas du får en givande sommar tillsammans med oss. Har du frågor som inte besvaras av denna text eller under Regler: Träningar på hemsidan är du varmt välkommen att höra av dig till oss på info@gbcbeach.com eller på 0733-281900 (dagtid vardagar). Vi besvarar dina frågor så fort vi har möjlighet.

Anmälan stängd