Boka bana
Bli medlem

Styrelsemedlemmar kontakt

GBC Styrelse är ideell och arbetar med långsiktiga planer och utveckling inom alla klubbfrågor såsom träningar, tävlingar, event, junior- och elitverksamhet osv. Vi representerar klubbens alla medlemmar, både juniorer, seniorer, nybörjare och elit.

Här finner du presentationer och kontaktuppgifter till GBC styrelseledamöter verksamhetsår 2022/2023:

Anneli Friborg – Ordförande (anneli.friborg@gbcbeach.com)

När jag var runt 30 år hittade jag till GBC och beachvolleyn genom kollegor och nu har jag varit en glad motionär i typ 15 år. Att själv kunna välja om jag ”bara” vill spela eller även träna eller till och med tävla, det tycker jag är en av de stora tjusningarna med vår sport!

Jag har jobbat över 20 år inom teknikkonsultbranschen med systemutveckling, teknikinformation och träning utifrån ett användare- och verksamhetsperspektiv. Mittemellan teknik och människa. Därför är information och kommunikation något som ligger mig varmt om hjärtat. En utmaning i en så stor klubb som vår, både att nå ut med information och att ha stora öron och lyssna in vad medlemmar tycker och vill. Men det är väldigt roligt att jobba med!

År 2023 är jag inne på mitt åttonde år som ordförande för GBC. Ett fint förtroende jag är oerhört stolt över. Det som engagerar mig är att utveckla både vår verksamhet i klubben och sporten i sig långsiktigt, att involvera medlemmar som vill engagera sig och att hitta vägar framåt. Jag är i spänd förväntan över att få se vad det kan bli för fina och häftiga effekter av det stora visionsarbete som i skrivande stund pågår inom GBC.

Vi ses i sanden!

Max Callenberg – Kassör & Event- och Tävlingsansvarig (max.callenberg@gbcbeach.com)

Jag är 33 år och en medelmåttig beachvolleybollspelare som inte bangar sista ölen. Fåordig.

Haiko Steitzer – Junioransvarig (haiko.steitzer@gbcbeach.com)

Jag är född (1975) och uppvuxen i den östtyska staden Greifswald och via Berlin kommit 2010 till Göteborg. Medlem i GBC sedan 2013 och i styrelsen sedan 2018. Jag är en tävlingsinriktad motionär sedan 1992 med egen juniorverksamhet i familjen 🙂

Ludvig Simonsson – Träning-, Tränare- & Utbildningsansvarig (ludvig.simonsson@gbcbeach.com)

En glad kille på snart 30 år som började träna beachvolleyboll i slutet av gymnasiet. Flyttade upp till Umeå för att lägga mer tid på denna fantastiska sport. Bodde där uppe mellan 2011 och 2016 och under den perioden spelade jag bland annat min första Sverigetour. Valde att satsa mer på sporten och flyttade i september 2016 ner till Göteborg och började träna i WT-gruppen. Har spelat i lite olika länder och har några pallplatser på olika tourtävlingar och i en Nevza. Skadade foten för snart två år sedan, så har knappt tränat och inte alls tävlat sedan dess. Foten börjar bli bättre och har så smått börjat träna i sanden igen!

Simon Bohman – Elitansvarig (simon.bohman@gbcbeach.com)

Diana Mårdbrink – Marknadsföringsansvarig (diana.mardbrink@gbcbeach.com)

Jag fick en beachvolleyboll i present  av en kompis i Umeå innan jag skulle flytta till Göteborg. När jag flyttade hit tänkte jag nu är det dags att testa, så jag hittade till klubben 2004 och varit medlem sedan dess. Jag har jobbat med försäljning i hela mitt liv, så jag tror att jag kan det ganska bra 😊 Hitta flera sponsorer, skapa långsiktiga samarbeten och på detta sätt få ökade intäkter för att utveckla klubben och få fler människor att spela beachvolley.

Elin Westin – Sekreterare (elin.westin@gbcbeach.com)

Har varit medlem i klubben sen 2017, som jag nu ser som mitt andra hem. Under åren har jag varit en del av både utmanar-, elit- och motionsverksamhet, samt coachat alla möjliga nivåer.
När jag inte sysslar med volleyboll så spelar jag även orimliga mängder brädspel och jobbar som arkitekt. Jag gick med i styrelsen 2023 då jag vet att klubben spelar en viktig roll i många människors liv och vill gärna hjälpa till att fortsätta förbättra verksamheten. Ni hittar mig vanligtvis spelandes på mixedturneringar, uppe i gymmet eller sovandes i en solstol vid utebanorna.

Hugo Dahlgren – Suppleant(hugo.dahlgren@gbcbeach.com)

Samlade kontaktuppgifter till GBC:s styrelse:


TitelNamnKontakt
OrdförandeAnneli Friborganneli.friborg@gbcbeach.com
Kassör & Event- och TävlingsansvarigMax Callenbergmax.callenberg@gbcbeach.com
JunioransvarigHaiko Steitzerhaiko.steitzer@gbcbeach.com
ElitansvarigSimon Bohmansimon.bohman@gbcbeach.com
Tränare-/Träning-/UtbildningsansvarigLudvig Simonssonludvig.simonsson@gbcbeach.com
MarknadsföringsansvarigDiana Mårdbrinkdiana.mardbrink@gbcbeach.com
SekreterareElin Westinelin.westin@gbcbeach.com
SuppleantHugo Dahlgrenhugo.dahlgren@gbcbeach.com

Valberedning 2021/2022

 

Ipanema Beach AB är helägt av klubben GBC och driver med hjälp av VD och personal anläggningen Beach Center på Kviberg i Göteborg.

Kontaktuppgifter till Ipanema Beach AB:s styrelse:


TitelNamnKontakt
OrdförandeJan Magnussonjan.magnusson@gbcbeach.com
LedamotDavid Almdavid.alm@gbcbeach.com
Ledamot Anneli Friborganneli.friborg@gbcbeach.com