Boka bana
Bli medlem

Styrelsemedlemmar kontakt

GBC Styrelse är ideell och arbetar med långsiktiga planer och utveckling inom alla klubbfrågor såsom träningar, tävlingar, event, junior- och elitverksamhet osv. Vi representerar klubbens alla medlemmar, både juniorer, seniorer, nybörjare och elit.

Här finner du presentationer och kontaktuppgifter till GBC styrelseledamöter verksamhetsår 2019/2020:

GBC Styrelse Anneli Friborg

Anneli Friborg – Ordförande (anneli.friborg@gbcbeach.com)
Fastnade för beachvolley för cirka 10 år sedan och är en glad motionär som gillar att tävla open ibland och vara tränare när jag hinner. Jag är född 1977 så har passerat 40 och arbetar som Konsultchef på ett Teknikkonsultföretag i Göteborg. Kommer från Skaraborg i norra Västergötland så pratar numera någon blandning av skaraborgska och göteborgska, dock inte skånska trots några års boende och jobb i skåne. Detta är mitt fjärde år i styrelsen och jag tycker det är en stor ära att få vara en del av och representera en så fantastisk verksamhet som GBC är! Vi har ett spännande år framför oss, 2019 är ett år med storslagna planer i GBC:s historia med Sveriges första World Tour och Sveriges första EM i beachvolley. Min ambition är att som ordförande och som funktionär bidra till att göra detta år minnesvärt och något alla medlemmar i GBC kan se tillbaka på med stolthet.

 

GBC Styrelse Oskar Redlund

Oskar Redlund – Kassör (oskar.redlund@gbcbeach.com)
Varbergare, född 85 som bott i Göteborg i snart 11 år, flyttade för studier och fastnade som ingenjör i denna goa stad.
Har spelat beachvolleyboll i varierande mängder i cirka 6 år och har absolut inga planer på att sluta, tveklöst den roligaste sporten jag utövat hittills! Jag har tidigare främst spelat mycket fotboll, handboll, innebandy och golf.
Utöver att utvecklas på det personliga planet så hoppas jag kunna bidra med innovativa tankar och idéer, öppna och spännande diskussioner samt erfarenheter från både mitt yrke och tidigare utövade idrotter. Detta är mitt andra år i styrelsen, tveka inte på att utbyta några ord med mig om hur klubben, hallen eller verksamheten kan utvecklas!

 

Mats Lithvall – Sekreterare & Nybörjareansvarig (mats.lithvall@gbcbeach.com)

Anna-Karin Hermansson – Junioransvarig (anna-karin.hermansson@gbcbeach.com)

 

Thomas Herrmann – Elitansvarig (thomas.herrmann@gbcbeach.com)

Jag började med volleyboll i mitten på 70-talet och efter hand så blev det beachvolley på somrarna. När den gamla beachhallen startade 1993 var jag med och tränade i de första träningsgrupperna men slutade några år senare när jag fick lite skador, så jag vilade i drygt 10 år, medans mina barn växte upp.

Sedan hände det – jag fick ett återfall i sanden för ca 10 år sedan och jag var fast igen. Efter ett par bronsmedaljer i veteranklasserna 35 och 45 är jag numera dubbel guldmedaljör, först i 50 klassen och senast 2018 i 55+ klassen – så det går uppåt…😊. På bilden syns ett av mina sista hopp, numera lyfter jag inte så högt ur sanden…men rutinen försvinner ju inte, så jag får leva på det.

 

Max Callenberg – Eventansvarig (max.callenberg@gbcbeach.com)

Jag är 33 år och en medelmåttig beachvolleybollspelare som inte bangar sista ölen. Fåordig.

Karin Backström – Träning, Tränare & Utbildning (karin.backstrom@gbcbeach.com)

 

Haiko Steitzer – Suppleant (haiko.steitzer@gbcbeach.com)

Född 1975 i den östtyska staden Greifswald och via Berlin kommit 2010 till Göteborg. Jag spelar (beach)volleyboll sedan 1992, dock mest på skoj (de ända meriter är en 2:a och 3:e plats på de tyska företagsmästerskapen med laget ”Siemens Berlin”). Jag är medlem i GBC sedan 2014 och har värvat också nästan hela familjen… Som suppleant kommer jag att hjälpa till där det behövs mest, vi får se vad det blir, men rolig blir det iaf 😉

Samlade kontaktuppgifter till GBC:s styrelse:

Titel Namn Kontakt
Ordförande Anneli Friborg anneli.friborg@gbcbeach.com
Kassör Oskar Redlund oskar.redlund@gbcbeach.com
Sekreterare & Nybörjareansvarig Mats Lithvall mats.lithvall@gbcbeach.com
Junioransvarig Anna-Karin Hermansson anna-karin.hermansson@gbcbeach.com
Elitansvarig Thomas Herrmann thomas.herrmann@gbcbeach.com
Eventansvarig Max Callenberg max.callenberg@gbcbeach.com
Tränare/Träning/Utbildning Karin Backström karin.backstrom@gbcbeach.com
Suppleant Haiko Steitzer haiko.steitzer@gbcbeach.com

 

Ipanema Beach AB är helägt av klubben GBC och driver med hjälp av VD och personal anläggningen Beach Center på Kviberg i Göteborg.

Kontaktuppgifter till Ipanema Beach AB:s styrelse:

Titel Namn Kontakt
Ordförande Jan Magnusson jan.magnusson@gbcbeach.com
Ledamot David Alm david.alm@gbcbeach.com
Ledamot Anneli Friborg anneli.friborg@gbcbeach.com