Boka bana
Bli medlem

Styrelsemedlemmar kontakt

GBC Styrelse är ideell och arbetar med långsiktiga planer och utveckling inom alla klubbfrågor såsom träningar, tävlingar, event, junior- och elitverksamhet osv. Vi representerar klubbens alla medlemmar, både juniorer, seniorer, nybörjare och elit.

Här finner du presentationer och kontaktuppgifter till GBC styrelseledamöter verksamhetsår 2021/2022:

Anneli Friborg – Ordförande (anneli.friborg@gbcbeach.com)

GBC Styrelse Anneli Friborg
Har spelat beachvolley sedan ungefär 2007 och är en glad motionär som gillar att tävla seriespel och open ibland och vara tränare när jag hinner. Världens roligaste motionsform! Sedan 2015 har jag fått förtroendet från medlemmar att vara en del i GBC:s styrelse som ordförande och jag är tacksam för att få vara delaktig i att utveckla och driva denna fantastiska verksamhet framåt. Det är roligt, klurigt, ibland tungt, men oftast väldigt intressant och lärorikt. Vi är en förening som består av juniorer, seniorer, motionärer och elitsatsande och det vi alla har gemensamt är att vi gillar att utöva beachvolley! Vi alla medlemmar i GBC äger tillsammans världens största inomhusanläggning som är Beach Center på Kviberg. Kan man vara annat än stolt när man säger det? 🙂

Max Callenberg – Kassör & Event- och Tävlingsansvarig (max.callenberg@gbcbeach.com)

Jag är 33 år och en medelmåttig beachvolleybollspelare som inte bangar sista ölen. Fåordig.

Haiko Steitzer – Sekreterare & Junioransvarig (haiko.steitzer@gbcbeach.com)

Jag är född (1975) och uppvuxen i den östtyska staden Greifswald och via Berlin kommit 2010 till Göteborg. Medlem i GBC sedan 2013 och i styrelsen sedan 2018. Jag är en tävlingsinriktad motionär sedan 1992 med egen juniorverksamhet i familjen 🙂

Ludvig Simonsson – Träning-, Tränare- & Utbildningsansvarig (ludvig.simonsson@gbcbeach.com)

En glad kille på snart 30 år som började träna beachvolleyboll i slutet av gymnasiet. Flyttade upp till Umeå för att lägga mer tid på denna fantastiska sport. Bodde där uppe mellan 2011 och 2016 och under den perioden spelade jag bland annat min första Sverigetour. Valde att satsa mer på sporten och flyttade i september 2016 ner till Göteborg och började träna i WT-gruppen. Har spelat i lite olika länder och har några pallplatser på olika tourtävlingar och i en Nevza. Skadade foten för snart två år sedan, så har knappt tränat och inte alls tävlat sedan dess. Foten börjar bli bättre och har så smått börjat träna i sanden igen!

Simon Bohman – Elitansvarig (simon.bohman@gbcbeach.com)

Diana Mårdbrink – Marknadsföringsansvarig (diana.mardbrink@gbcbeach.com)

Jag fick en beachvolleyboll i present  av en kompis i Umeå innan jag skulle flytta till Göteborg. När jag flyttade hit tänkte jag nu är det dags att testa, så jag hittade till klubben 2004 och varit medlem sedan dess. Jag har jobbat med försäljning i hela mitt liv, så jag tror att jag kan det ganska bra 😊 Hitta flera sponsorer, skapa långsiktiga samarbeten och på detta sätt få ökade intäkter för att utveckla klubben och få fler människor att spela beachvolley.

 

Samlade kontaktuppgifter till GBC:s styrelse:


TitelNamnKontakt
OrdförandeAnneli Friborganneli.friborg@gbcbeach.com
Kassör & Event- oTävlingsansvarigMax Callenbergmax.callenberg@gbcbeach.com
Sekreterare & JunioransvarigHaiko Steitzerhaiko.steitzer@gbcbeach.com
ElitansvarigSimon Bohman simon.bohman@gbcbeach.com
Tränare-/Träning-/UtbildningsansvarigLudvig Simonssonludvig.simonsson@gbcbeach.com
MarknadsföringsansvarigDiana Mårdbrink diana.mardbrink@gbcbeach.com

Valberedning 2021/2022

 

Ipanema Beach AB är helägt av klubben GBC och driver med hjälp av VD och personal anläggningen Beach Center på Kviberg i Göteborg.

Kontaktuppgifter till Ipanema Beach AB:s styrelse:


TitelNamnKontakt
OrdförandeJan Magnussonjan.magnusson@gbcbeach.com
LedamotDavid Almdavid.alm@gbcbeach.com
Ledamot Anneli Friborganneli.friborg@gbcbeach.com