Boka bana
Bli medlem

Styrelsemedlemmar kontakt

GBC Styrelse är ideell och arbetar med långsiktiga planer och utveckling inom alla klubbfrågor såsom träningar, tävlingar, event, junior- och elitverksamhet. Vi representerar klubbens alla medlemmar, både juniorer, seniorer, nybörjare och elit.

Här finner du presentationer och kontaktuppgifter till GBC styrelseledamöter verksamhetsår 2023/2024:

Per Ljunggren – Ordförande (per.ljunggren@gbcbeach.com)

Att bli vald till Ordförande är att stort förtroende från GBC:s medlemmar och ett lika stort ansvar att verka för alla medlemmars bästa. Jag har spelat beachvolleyboll sedan 1982. I många år parallellt med inomhusvolleyboll. När GBC bildades för 30 år sedan gav det en möjlighet att fortsätta med beachvolleyboll.

Inom GBC har jag genom åren varit både spelare, tränare, styrelsemedlem och djupt delaktig att skapa både utomhus och inomhusbanor. Den resa GBC har gjort fram till idag med 1600 medlemmar och skapandet av Beach Center visar vilken stark och bra klubb GBC är.

Den senaste medlemsundersökningen visar vilken riktning GBC:s medlemmar vill gå. Att omsätta resultatet har GBC styrelse jobbat med. Att nu förverkliga visionen är något som vi alla GBC-medlemmar kan uppnå tillsammans.

GBC är unikt bland Sveriges volleybollklubbar då vi äger vår egen anläggning som troligen också är världens största inomhusanläggning för beachvolleyboll. Det är ett stort ansvar men ger framförallt fantastiska möjligheter. Med ett väl fungerande Beach Center kan GBC fokusera på att utveckla verksamheten för alla medlemmars bästa.

För att förverkliga visionen behöver vi som klubb, både styrelse och medlemmar, ta steg framåt varje år. Det är en gemensam resa jag ser fram mot att göra.

Ni kan ofta hitta mig på Beach Center och är alltid välkomna att prata med mig om vad ni ser är bra med GBC och vilka utvecklingsmöjligheter som finns.

Haiko Steitzer – Junioransvarig (haiko.steitzer@gbcbeach.com)

Jag är född (1975) och uppvuxen i den östtyska staden Greifswald och via Berlin kommit 2010 till Göteborg. Medlem i GBC sedan 2013 och i styrelsen sedan 2018. Jag är en tävlingsinriktad motionär sedan 1992 med egen juniorverksamhet i familjen 🙂

 

 

 

 

 

Ludvig Simonsson – Träning-, tränare- & utbildningsansvarig (ludvig.simonsson@gbcbeach.com)

En glad kille på drygt 30 år som började träna beachvolleyboll i slutet av gymnasiet. Flyttade upp till Umeå för att lägga mer tid på denna fantastiska sport. Bodde där uppe mellan 2011 och 2016 och under den perioden spelade jag bland annat min första Sverigetour. Valde att satsa mer på sporten och flyttade i september 2016 ner till Göteborg och började träna i WT-gruppen. Har spelat i lite olika länder och har några pallplatser på olika tourtävlingar och i en Nevza. Skadade foten för drygt två år sedan, så har knappt tränat och inte alls tävlat sedan dess. Foten börjar bli bättre och har så smått börjat träna i sanden igen!

 

 

 

Simon Bohman – Elitansvarig (simon.bohman@gbcbeach.com)

Diana Mårdbrink – Kassör och marknadsföringsansvarig (diana.mardbrink@gbcbeach.com)

Jag fick en beachvolleyboll i present  av en kompis i Umeå innan jag skulle flytta till Göteborg. När jag flyttade hit tänkte jag nu är det dags att testa, så jag hittade till klubben 2004 och varit medlem sedan dess. Jag har jobbat med försäljning i hela mitt liv, så jag tror att jag kan det ganska bra 

Hitta flera sponsorer, skapa långsiktiga samarbeten och på detta sätt få ökade intäkter för att utveckla klubben och få fler människor att spela beachvolley.

 

 

Elin Westin – Sekreterare (elin.westin@gbcbeach.com)

Har varit medlem i klubben sen 2017, som jag nu ser som mitt andra hem. Under åren har jag varit en del av både utmanar-, elit- och motionsverksamhet, samt coachat alla möjliga nivåer.

När jag inte sysslar med volleyboll så spelar jag även orimliga mängder brädspel och jobbar som arkitekt. Jag gick med i styrelsen 2023 då jag vet att klubben spelar en viktig roll i många människors liv och vill gärna hjälpa till att fortsätta förbättra verksamheten. Ni hittar mig vanligtvis spelandes på mixedturneringar, uppe i gymmet eller sovandes i en solstol vid utebanorna.

 

 

 

Einar Launing – Medlem-, event- och tävlingsansvarig (einar.launing@gbcbeach.com)

Jag heter Einar Launing och är 66 år och sedan ett par år pensionär. Hösten 1971 introducerade Åke Lager mig för volleyboll vilket fick mig att lägga hockeyn och fotbollen på hyllan. Jag spelade i nästan 30 år i flera olika lag och nivåer och som högst med Tapper i division 1.

Det blev ett 17 år långt uppehåll för familj, axel och knäproblem, men abstinensen var svår. Jag hängde runt banorna i Kviberg och för 3 år sedan vågade jag prova mina knäproteser i sanden på GBC och tränar och spelar nu själv så ofta jag kan.
Min professionella karriär tilldrog sig i huvudsak på Volvo Cars där dom 15 sista åren ägnades åt administrativ kvalitet med ISO-support, dokumentstyrning och säkerhet för divisionen Marketing & Sales.

Sara Ben Maaouia – Suppleant (sara.benmaaouia@gbcbeach.com)

Lina Hult – Suppleant (lina.hult@gbcbeach.com)

Jemima Hermansson – Suppleant (jemima.hermansson@gbcbeach.com)

Samlade kontaktuppgifter till GBC:s styrelse:

TitelNamnKontakt
OrdförandePer Ljunggrenper.ljunggren@gbcbeach.com
JunioransvarigHaiko Steitzerhaiko.steitzer@gbcbeach.com
ElitansvarigSimon Bohmansimon.bohman@gbcbeach.com
Tränare-/Träning-/UtbildningsansvarigLudvig Simonssonludvig.simonsson@gbcbeach.com
Kassör/MarknadsföringsansvarigDiana Mårdbrinkdiana.mardbrink@gbcbeach.com
SekreterareElin Westinelin.westin@gbcbeach.com
Medlems-/Event-/TävlingsansvarigEinar Launing einar.launing@gbcbeach.com
SuppleantSara Ben Maaouiasara.benmaaouia@gbcbeach.com
SuppleantLina Hultlina.hult@gbcbeach.com
SuppleantJemima Hermanssonjemima.hermansson@gbcbeach.com

Valberedning 2023/2024

 

Ipanema Beach AB är helägt av klubben GBC och driver med hjälp av VD och personal anläggningen Beach Center på Kviberg i Göteborg.

Kontaktuppgifter till Ipanema Beach AB:s styrelse:

TitelNamnKontakt
OrdförandeJan Magnussonjan.magnusson@gbcbeach.com
LedamotDavid Almdavid.alm@gbcbeach.com
Ledamot Per Ljunggrenper.ljunggren@gbcbeach.com