Boka bana
Bli medlem

Arkiv för april, 2022

Uppdaterat träningsschema sista 5 veckor VT22

Inför sista 5-veckorsperioden är schemat nu uppdaterat. Det innebär att serie Elit, 1, 2 och 3 spelar utomhus, att WT, Elit och Utmanare Senior/Junior tränar alla sina pass utomhus och serie 5A och 4B har fått en ny, tidigare speltid.

Alla seriespelsgruppers tider för omgång 4 är uppdaterade under Seriespel -> Seriespelstider och nedan ser ni de nya tiderna/banorna för grupper som fått ändrade tider. Samma tid/bana gäller för dam och herr. OBS! Även om din grupp inte nämns nedan – kolla så att du inte fått en ny bana för din träningsgrupp sista 5 veckorna.

Nya seriespelstider/banor:
Elitserien 18.00-19.30, bana 17-19 utomhus
Serie 1 19.30-21.00, bana 17-19 utomhus
Serie 2 18.00-19.30, bana 20-22 utomhus
Serie 3 19.30-21.00, bana 20-22 utomhus
Serie 4B 18.00-19.30, bana 14-16 inomhus
Serie 5A 18.00-20.00, bana 11-13 inomhus

WT, Elit och Utmanare tränar samma tider som innan, men på nya banor utomhus. Vi kommer att sätta upp ett nytt schema för de 5 sista veckorna på tavlan i medlemshallen, men redan nu kan ni se schemat på hemsidan. Sista lördagsträningen är  och därför finns inte lördagarna med på det nya schemat, men ni tränar alltså även 30/5. OBS! Även om din grupp inte nämns ovan – kolla i schemat så att du vet vilken bana du ska träna på sista 5 veckorna. Inga andra seriespelsgrupper utom serie Elit, 1, 2 och 3 får spela sina matcher utomhus.

>> Till Schema träningar VT-22 – sista 5 veckorna

 

Information till alla i träningsgrupp gällande flytt till utomhusbana

De grupper som kommer att träna utomhus i grunden är: 
WT Dam/Herr

Elit Dam/Herr

Utmanare Senior/Junior Dam/Herr

Dessa gruppers träningspass från och med 2/5 är redan flyttade till utomhusbanorna. Självklart få ni flytta in träningen om ni vill vid t.ex. dåligt väder i mån av plats. Fråga i receptionen. Ovanstående grupper får även flytta ut sina träningar redan nu om de vill det, kontakta info@gbcbeach.com eller fråga i receptionen.
Övriga träningsgrupper får lov att flytta ut sin träning tidigast 1 timme innan träningens start genom att kontakta receptionen för att se om det finns lediga banor och då flytta bokningen till en utomhusbana. Vi gör inga permanenta flyttar av några andra grupper än de som nämns ovan.

RF-SISU bjuder på föreläsningar

Du har väl inte missat att vi har en sida där vi lägger upp info om egna och andras utbildningar? Framförallt fokus på tränarutbildningar men även en hel del blandade ämnen. Nu finns bla tips om 3  föreläsningar om så vitt skilda ämnen som barns utsatthet på nätet, antidoping-hund, och rörelseglädje. Det är RF-SISU som bjuder på dessa, inkl fika/frukost. Du hittar utbildningar och föreläsningar under KLUBBEN och UTBILDNINGAR.

 

Funktionärer på SBT 4* i Påsk

Nu är det dags för en av de största tiderna på året för klubben (och beachvolley-Sverige inkl grannländer)! Med påsken kommer nämligen Easter Cup med turneringar för alla och hålligång hela påskhelgen, och i år kör vi för första gången en SBT 4* (fd SBT Master) redan på påsk.

Som vanligt gäller att vi behöver medlemsinsatser för att göra ett så bra arrangemang som möjligt. Kan du vara med några timmar och döma, sitta i sekretariatet (dvs fylla i poäng i Beachlive-appen och hålla reda på serveordning), rulla boll och kratta, vara funktionärsansvarig, DJa eller speaka några matcher eller något annat så hör av dig så snart som möjligt! På denna sidan kan du läsa mer om de olika rollerna, och HÄR kan du fylla i en intressseanmälan. Har du inte varit med tidigare så är det kanske din tur nu helt enkelt. 😉

Vi kommer även behöva hjälp att återställa CC efter finalerna så stanna kvar och ge ett handtag till eliten så de inte behöver slita ut sig ensamma. En bra chans att få tjöta lite med, och lära känna våra goa elitspelare och andra medlemmar! 🙂

 

Anmälan öppen till sommarträning

Nu är anmälan till sommarens träningar öppen.

Upplägget på träningarna är likt tidigare år, men en nyhet tillkommer denna sommaren och det är träningsgruppen Måndagsträning Mixed. Detta är en Mixad träningsgrupp för motionärer på alla nivåer förutom Nybörjare.

Träningarna startar 13/6 och sista träningen för sommaren är 25/8, med träningsuppehåll för alla grupper v. 31 då SM-veckan avgörs på Tylösand.

>>> Till träningssidan och anmälan