Boka bana
Bli medlem

Evenemangshjälp

Älskar du beachvolley och vill vara med där det händer?
– då har du hittat rätt!

GBC arrangerar många och stora evenemang där det alltid finns ett stort behov av insatser av olika slag från klubbens medlemmar och utomstående. Det kan vara alltifrån att vara bollrullare på matcherna till att sprida information eller ge ingångar till viktiga kontakter. Stort som litet så finns det någonting som alla skulle kunna bidra med för att vårda och utveckla klubbens evenemang och klubbkänsla – och inte minst för att bidra till sportens utveckling!

Närmast kommande evenemang är:

Easter Cup – SBT 4* 7-8/4

Kan du vara med och göra en insats här? Fyll i detta formuläret!

För frågor eller intresseanmälan, kontakta klubben:

info@gbcbeach.com
031 47 52 82 (knappval 3)

Se nedan vad du skulle kunna bidra med!

VOLONTÄR / TÄVLINGSPERSONAL:

Som volontär och tävlingspersonal gör du en av de mest viktiga insatserna under en tävling. Är du nyfiken och vill veta mer eller om du redan nu vill anmäla dig som volontär och/eller tävlingspersonal mejlar du till info@gbcbeach.com.

BOLLRULLARE

Uppgift: Förse spelarna med boll under match. Varje match behöver 3-5 bollrullare. Inga förkunskaper krävs, genomgång av uppgiften sker innan turneringen startar.
Ersättning: Mat under dagen och vid längre / fler pass kan det även ingå en biobiljett eller motsvarande. Ingen ekonomisk ersättning.

SEKRETARIAT

Uppgift: Föra matchprotokoll. Det är en fördel om man har erfarenhet av detta sedan tidigare, alternativt själv har spelat beachvolley eller volleyboll ett tag. Utbildning görs innan turneringen startar för dom som aldrig fört protokoll alternativt vill ha en uppfräschning.
Ersättning:
Mat under dagen och vid längre / fler pass kan det även ingå en biobiljett eller motsvarande. Ingen ekonomisk ersättning.

BANVÄRD

Uppgift: Ihop med Court Manager se över spel- och uppvärmningsbanor samt kringytan och se till att de är krattade och iordninggjorda för spel och att det ser snyggt ut.
Ersättning:
 Mat under dagen och vid längre / fler pass kan det även ingå en biobiljett eller motsvarande. Ingen ekonomisk ersättning.

PUBLIK- & SPELARSERVICE

Uppgift: Välkomna publik och vara behjälplig för frågor samt serva spelare med mat och dryck.
Ersättning: Mat under dagen och vid längre / fler pass kan det även ingå en biobiljett eller motsvarande. Ingen ekonomisk ersättning.

UPP- OCH NEDMONTERING AV ARENA

Uppgift: Sätta upp sargskyltar, montera läktare, sätta upp flaggor med annat för att göra arenan top notch inför turneringsstarten!
Ersättning: Beachspel och något att äta efter färdigställd upp/nedmontering

LINJEDOMARE

Uppgift: Som linjedomare är det meriterande om du har gått en domarutbildning. Utbildningen är inget krav men du ska ha erfarenhet inom sporten och vara införstådd i vad rollen innebär.
Ersättning:
En symbolisk ekonomisk ersättning.

SPEAKER

Uppgift: Perfekt för dig som älskar att prata och få igång en publik! Nyfiken på att testa? Klubben arrangerar emellanåt speakerutbildningar så hör av dig om du är intresserad att testa dina färdigheter eller om du rentav känner dig redo att köra i skarpt läge.
Ersättning: En symbolisk ekonomisk ersättning.

DJ

Uppgift: Kräver inga förkunskaper. Har du ingen egen musik så förses du med låtlistor och all utrustning som behövs. Uppgiften är enkel – du behöver enbart ha koll på när musiken ska starta och när den ska sluta samt ha en skön känsla för vilka låtar som får igång publiken.
Ersättning: En symbolisk ekonomisk ersättning.

TÄVLINGSLÄKARE

Uppgift: Utbildad läkare som finns närvarande vid matcherna och redo att rycka in vid eventuella skador på plan. Oftast (och förhoppningsvis) lite jobb och mycket matchtittande.
Ersättning: En symbolisk ekonomisk ersättning.

FYSIOTERAPEUT

Uppgift: Samma funktion som läkaren ovan men också tillgänglig för att ta hand om spelare mellan matcher för att mjuka upp stela kroppsdelar, tejpningar osv.
Ersättning: En symbolisk ekonomisk ersättning.

FOTOGRAF

Uppgift: Gillar du att fota och vill bredda ditt portfolio eller bara fota för nöjets skull? Kontakta oss så har du eventuellt möjlighet att bli tävlingens officiella fotograf. Bilder ska laddas upp löpande under resp. matchdag till en databas.
Ersättning: Ekonomisk ersättning enligt överenskommelse.

SKRIBENT

Uppgift: Skriva ihop matchreferat i slutet av varje tävlingsdag för att summera dagen som har gått. Referaten skrivs på engelska och skickas in till Europaförbundet för publicering samma dag.
Ersättning: Ingen ekonomisk ersättning.

 

BRANCHKONTAKTER:

– För möjlighet till samarbeten i form av barter och/eller sponsring

  • Kläder
  • Livsmedel
  • Bil / Minibuss
  • Hotell
  • Media (TV, Radio, Press)
  • Alla företag och branscher som kan vara intresserade av att stötta evenemangen i form av sponsring (OBS! Vi gör inga samarbeten med spelbolag)

Har du en bra ingång eller kontakt?
Tveka inte på att kontakta anders@beachcenter.se

INFORMATIONSSPRIDNING:

  • Sprid ordet vidare!
  • Ta med affischer från Beach Centers reception (när det finns) och sätt upp i ditt närområde
  • Dela evenemangen på Facebook och bjud in vänner

Tänk på att alla medlemmar tillsammans äger GBC och därmed också evenemangen som klubben arrangerar.  Vi som medlemmar ser oss därför själva som starka ambassadörer för evenemangen både när det kommer till informationsspridning och till viljan att visa upp evenemangen på den absolut högsta nivån!