Boka bana
Bli medlem

Arkiv för november, 2021

Sista anmälan till VT22

Igår var det redan 1:a advent!
Det innebär att det bara är en vecka kvar att anmäla sig till Elitspåret, då sista anmälan sammanfaller med 2:a advent, söndag 5/12

För samtliga träningsgrupper gäller följande sista anmälan:

5/12: Elitspåret
19/12
: Senior (Torsdags- & Lördagsträningar)
26/12: Seriespel, Nybörjare, Junior (ej utmanare det tillhör elitspåret, dvs nu på söndag!)

Obs att det är först till kvarn om gäller på anmälningarna, så även om du anmäler dig i tid så är du inte garanterad en plats om det skulle bli fler anmälda än vi har utrymme för. Så vet du att du vill träna i vår så är det riskabelt att vänta till sista sekund med att anmäla dig.

 

Årsmötet 2021 – Ny styrelse klar

Lördagen den 20:e november 2021 var det årsmöte i GBC där ca 65 medlemmar var närvarande. Styrelsen presenterade verksamhetsberättelse och årsredovisning från året som gått som förstås varit präglat av pandemin. Gå gärna in och läs på hemsidan! Trots att vi har haft en markant lägre omsättning så har vi ändå lyckats skapa ett positivt resultat och verksamheten finns kvar och är igång och snurrar. En stor eloge till VD och personal och alla ideella krafter som gjort detta möjligt! Pandemin är inte slut, vi befinner oss förmodligen mitt i den och nu gäller det att hålla i och hålla ut. I verksamhetsplanen beskrivs att prio 1 för kommande år är att tillse att i möjligaste mån göra det möjligt att hålla Beach Center öppet och träningsverksamheten igång.

(mer …)

Årsmöte imorgon 20/11 – Arenan Camp Nou

Imorgon är det alltså dags för vårt årliga Årsmöte där du som medlem har möjlighet att påverka. Alla medlemmar som är 16 år och äldre har rösträtt.

Mötet äger rum på Prioritet Serneke Arena i konferensrummet Camp Nou (en trappa upp från huvudentrén). Tidigare har vi gått ut med att mötet skulle vara i Paviljongen, men det är alltså flyttat till Camp Nou.

Varmt välkomna!

 

/GBC

Tränarutbildning & workshop

Är du tränare i klubben eller vill bli?

Har du inte ännu gått Tränarutbildning Steg 1 (länk) så snabba dig att boka en av gratisplatserna på söndag den 28/11! Sista anmälan på måndag 22/11 och det är först till kvarn på gratisplatserna! Maila info för att kolla så du kan få en gratisplats INNAN du fyller i anmälan på förbundets sida.

Du som är tränare har även nu en möjliget att delta i en kostnadsfri  WORKSHOP (länk)  med vår huvudtränare Martin Appelgren. Söndag 5/12 kör han en workshop med fokus på Mottag & Pass. Anmäl dig i god tid så han kan planera upplägget efter antal deltagare.

 

Anmälan till vårens träningar öppen!

Nu kan du äntligen anmäla dig till vårens träningar! Vet du redan nu att du vill vara med i träningsgrupp/seriespel i vår så är det dumt att vänta då det är de sist anmälda som ev inte får plats om det blir fullt i grupperna/ojämt i serien.

Annars är datum för sista anmälan för VT22:
5/12: Utmanare/Elit
19/12: Torsdag/Lördag (=Seniorträning)
26/12: Serie/Nybörjare/Junior

Är du ny och inte säker på om beachvolley är din grej så kan du boka in dig på ett eller flera av våra Prova på-träningspass inför sista anmälan.

Träningar | GBC (gbcbeach.com)

 

Seriespel VT22 – måndag/tisdag

Under hösten har vi haft ute en seriespelsundersökning för att ta reda på vad spelarna i serie Elit till 5 tycker om det upplägg som har varit under Corona, dvs. att alla dessa serier har fått spela match istället för att ha träning plus match, samt den specialregel som inneburit att man inte fick något poängavdrag om man hade reserv. I denna artikel presenterar vi resultaten och vad som kommer att gälla i seriespelet från och med VT22.

(mer …)