Boka bana
Bli medlem

Arkiv för november, 2020

Valberedningens förslag till årsmöte 2020

Snart är det dags för Göteborg Beachvolley Clubs årsmöte.

Här är ser du valberedningens förslag.

Har du missat kallelsen till årsmötet så ser du den HÄR.

Glöm inte heller att vara med och rösta fram årets medlem & tränare. Det gör du HÄR.

Övriga årsmötesdokument kommer publiceras på hemsidan under KLUBBEN: https://gbcbeach.com/klubben/styrelsen

Kostnadsfria bantimmar för medlemmar i träningsgrupp HT20

Kostnadsfria bantimmar
Eftersom Beach Center håller fortsatt öppet så har vi tittat på vissa tider med låg beläggning där man kan spela med ytterligare utökad trygghet. Här vill vi som en viss kompensation erbjuda gratis banbokning för samtliga medlemmar som fått sin klubbträning fryst under HT20.

Gratis träning gäller tillsvidare följande tider fr.om 20.11.19 :

Vardagar dagtid 9-11 och 14-16
Söndag-torsdag Kvällstid 21-22.30
Fredagar kvällstid (Ipanema) 17.30-20.30
Lördagar 19-23
Söndagar (Ipanema) 9.30-11.30

Du bokar banan som vanligt dessa tider via hemsidan eller telefon 031 47 52 82. Väl på plats behöver du uppge ditt namn för receptionspersonalen och meddelar vilken grupp du tränar i.

Läs mer om information gällande COVID-19 HÄR

Uppdatering 2020-12-11: De fria bantimmarna fortsätter att gälla t.o.m. 23/12

Kallelse till årsmöte 2020

Kära medlem,

Härmed kallas du till årsmötet för Göteborg Beachvolley Club 2020 som hålls onsdagen den 16/12.

På grund av omständigheterna kommer mötet hållas digitalt. För att vi ska kunna planera och förbereda tekniken måste du föranmäla dig via nedanstående länk. Möteslänken skickas ut på mail till dig som har föranmält sig innan mötet startar.

Årsmöte i Göteborg Beachvolley Club 2020

Datum: Onsdag 16 december
Insläpp: 18.00-18.25 (för avprickning och teknikcheck)
Mötesstart: 18.30
Plats: Online via länk
Anmälan senast: 15 december

Anmälan sker via nedanstående länk.

>> TILL ANMÄLAN FÖR ÅRSMÖTET

 

Årsmötet är GBC:s högsta beslutande organ, där alla medlemmar kan delta. Alla medlemmar över 16 år har rösträtt och det är vid årsmötet som styrelsen i GBC väljs. Du har chans att påverka och se vad som händer i klubben! Du vet väl att det är du som medlem som i slutändan äger hela Beach Center?

På hemsidan (www.gbcbeach.com, under ”Klubben”) kommer du att kunna ta del av verksamhetsberättelse, årsredovisning, verksamhetsplan & budget en vecka innan Årsmötet.


Klicka nedan för att komma till:

Föredragningslista Årsmöte 2020
Omröstning årets medlem och tränare

 

Årsmötets övriga dokumentationer kommer publiceras här allt eftersom.

/Styrelsen i GBC

 

Titta (lyssna) – vi poddar!

Är du nyfiken på vår klubb och vill veta mer om den? Vår ordförande Anneli Friborg har tillsammans med Anders Nordahl på Beach Center provat på att göra ett pod-avsnitt där de berättar om vår fantastiska klubb GBC. In och lyssna!

GBC fryser större delen av verksamheten

Med anledning av den senaste tidens utveckling avseende Covid-19 har styrelsen för GBC fattat följande beslut.

Klubbens styrelse ihop med kansli och personal har nu tagit beslutet om att frysa den största delen av verksamheten då vi med uppmaningen från Folkhälsomyndigheten och Riksidrottsförbundet känner ett stort ansvar att göra vad vi kan för att hålla smittspridningen nere. Sen pandemin tog fart har vi hållit fast vid hållningen att motionen och nätverket kring beachvolleyn är viktigt för våra medlemmars fysiska och mentala hälsa. Vi står fortfarande fast vid samma hållning men uppmaningen från myndigheterna är tydliga och vi kan inte längre motivera att hålla verksamheten igång på samma sätt som vi gjort under våren och sommaren. Vi hoppas dock innerligt att dessa åtgärder bidrar till att minska smittspridningen och att vi kan köra igång med verksamheten igen som planerat den 19/11.

Nedanstående åtgärder gäller till 19/11 om inget annat meddelas:

Seriespel
Seriespelet fryser fr.o.m. måndag 2/11. Om restriktionerna släpper som planerat den 19/11 kommer vi återuppta seriespelet så vi kan avsluta den nu påbörjade omgång 2. Omgång 3 utgår. Som tidigast återupptas seriespelet den 23/11 men det kan också bli en eller två veckor senare. Detta beslutas och kommuniceras så fort vi vet mer.

Seniorträning, Nybörjarträning och Utmanare
Vi fryser träningarna t.o.m. 19 november. Om inget annat meddelas fortgår träningen som vanligt fr.o.m. 20 november. För Utmanare Junior se åldersindelning nedan.

Juniorer födda -04 och tidigare
Gäller samma som för seniorträningen, tyvärr även om du tränar i en grupp med yngre juniorer.

Juniorer födda -05 och senare
Träningen fortsätter som vanligt. Det kommer ev. ske en omfördelning bland de grupper med blandade åldrar för att möjliggöra för de yngre juniorerna att kunna träna. Detta gäller Juniorträning och Utmanare Junior.

Elit och WT
Träningen fortsätter som vanligt med undantag från seriespel.

Bokning av GBC-träningar
Under denna period går det inte att boka GBC-tränare.

Tävlingar
Samtliga tävlingar och turneringar ställs in under denna period. Detta gäller samtliga sanktionerade tävlingar samt After Beach. Anmälda spelare/lag får avgiften återbetald inom kort.

 

Allmänt

Beach Center kommer fortsatt hålla öppet. Det är varje individs egna ansvar att göra en egen bedömning av läget och följa de riktlinjer som finns. Vi uppmanar alla återigen att tänka på avstånd och att tvätta sina händer. Givetvis ska du stanna hemma om du känner dig krasslig eller misstänker att du kan blivit utsatt för Covid-19.

 

Det är såklart ingen rolig situation för någon men vi får alla hålla ut och göra så gott vi kan för att hindra smittspridningen.

Håll dig uppdaterad via klubbens kanaler och framför allt hemsidan.

 

Ta hand om er!

GBC Styrelse, Kansli och Personal