Boka bana
Bli medlem

GBC fryser större delen av verksamheten

Med anledning av den senaste tidens utveckling avseende Covid-19 har styrelsen för GBC fattat följande beslut.

Klubbens styrelse ihop med kansli och personal har nu tagit beslutet om att frysa den största delen av verksamheten då vi med uppmaningen från Folkhälsomyndigheten och Riksidrottsförbundet känner ett stort ansvar att göra vad vi kan för att hålla smittspridningen nere. Sen pandemin tog fart har vi hållit fast vid hållningen att motionen och nätverket kring beachvolleyn är viktigt för våra medlemmars fysiska och mentala hälsa. Vi står fortfarande fast vid samma hållning men uppmaningen från myndigheterna är tydliga och vi kan inte längre motivera att hålla verksamheten igång på samma sätt som vi gjort under våren och sommaren. Vi hoppas dock innerligt att dessa åtgärder bidrar till att minska smittspridningen och att vi kan köra igång med verksamheten igen som planerat den 19/11.

Nedanstående åtgärder gäller till 19/11 om inget annat meddelas:

Seriespel
Seriespelet fryser fr.o.m. måndag 2/11. Om restriktionerna släpper som planerat den 19/11 kommer vi återuppta seriespelet så vi kan avsluta den nu påbörjade omgång 2. Omgång 3 utgår. Som tidigast återupptas seriespelet den 23/11 men det kan också bli en eller två veckor senare. Detta beslutas och kommuniceras så fort vi vet mer.

Seniorträning, Nybörjarträning och Utmanare
Vi fryser träningarna t.o.m. 19 november. Om inget annat meddelas fortgår träningen som vanligt fr.o.m. 20 november. För Utmanare Junior se åldersindelning nedan.

Juniorer födda -04 och tidigare
Gäller samma som för seniorträningen, tyvärr även om du tränar i en grupp med yngre juniorer.

Juniorer födda -05 och senare
Träningen fortsätter som vanligt. Det kommer ev. ske en omfördelning bland de grupper med blandade åldrar för att möjliggöra för de yngre juniorerna att kunna träna. Detta gäller Juniorträning och Utmanare Junior.

Elit och WT
Träningen fortsätter som vanligt med undantag från seriespel.

Bokning av GBC-träningar
Under denna period går det inte att boka GBC-tränare.

Tävlingar
Samtliga tävlingar och turneringar ställs in under denna period. Detta gäller samtliga sanktionerade tävlingar samt After Beach. Anmälda spelare/lag får avgiften återbetald inom kort.

 

Allmänt

Beach Center kommer fortsatt hålla öppet. Det är varje individs egna ansvar att göra en egen bedömning av läget och följa de riktlinjer som finns. Vi uppmanar alla återigen att tänka på avstånd och att tvätta sina händer. Givetvis ska du stanna hemma om du känner dig krasslig eller misstänker att du kan blivit utsatt för Covid-19.

 

Det är såklart ingen rolig situation för någon men vi får alla hålla ut och göra så gott vi kan för att hindra smittspridningen.

Håll dig uppdaterad via klubbens kanaler och framför allt hemsidan.

 

Ta hand om er!

GBC Styrelse, Kansli och Personal