Boka bana
Bli medlem

Arkiv för augusti, 2020

Grupper till elitspåret klara

Nu är grupperna för WT och Elit 2020/2021 och Utmanare HT20 uttagna och publicerade.

Intresset för elitspåret har varit ovanligt stort med många riktigt duktiga spelare som sökt – en väldigt rolig utveckling för klubben vilket också ökat konkurrensen och höjt nivån i grupperna.

För att se grupperna gå till fliken GRUPPER

>> TILL GRUPPERNA

 

Du som inte kommit med i någon av grupperna ovan har fortfarande möjlighet att söka dig vidare till våra övriga träningsgrupper.

Seniorträning (torsdag / lördag) – sista anmälan 25/8
Seriespel & Juniorträningsista anmälan 30/8

>> TILL ANMÄLAN

 

OBS! Du som ska vara tränare till våren meddela snarast dina önskemål till info@gbcbeach.com. Notera 7/9, kl. 18.00 för tränarmöte på Beach Center.

Seriespelet återupptar poängräkning fr.o.m. HT20

Fr.o.m. höstterminen återupptas poängräkningen i seriespelet igen. Detta innebär att seriespelet spelas på som vanligt igen med några undantag för de regler som gäller vid reservinhopp (se nedan).

Eftersom vi frös poängen från omgång 3 VT20 kommer indelningen i seriespelet baseras på resultaten i omgång 2 VT20

 

OBS! Tillfälliga regler fr.o.m. HT20 och tills vidare med anledning av pandemin:

– Lag som tar in reserv får fulla poäng så länge reglerna enligt §1.5 i Seriespelsregler efterföljs. Detta för att spelare som inte känner sig friska stannar hemma och inte måste tappa poäng av den anledningen.

– Om en reserv, trots att den är godkänd enligt §1.5, ändå anses vara på en orimligt hög nivå i förhållande till gruppens nivå kan detta överklagas. (Exempel på detta är om en spelare tidigare varit på elitnivå och inte längre är aktiv i GBCs seriespel eller har någon Sverigeranking. Då är det möjligt att ifrågasätta om denne spelaren ska vara reserv för en lägre serie.) Överklagan skickas då till GBC Kansli, info@gbcbeach.com. Om kansliet anser att det är en orimlig reserv får laget halva poäng enligt vanliga reservregler istället för fulla poäng. Överklagan och poängavdragen kan göras i efterhand.

– Tas ett helt reservlag in anpassas samma regel som tidigare enligt §1.4.

Alla uppmanas att sköta de tillfälliga reservreglerna på ett schysst sätt och inte använda detta som ett sätt att få en bättre placering i gruppen.

 

Här kan du gå in för att läsa SERIESPELSREGLERNA

 

Vid frågor, kontakta GBC Kansli på info@gbcbeach.com

SM-medaljörer 2020

Förra veckan gick Beachvolley-SM av stapeln i Tylösand. Massa GBC-are trotsade det tuffa vädret och kämpade i de olika klasserna. Resultatet blev (förutom vindpinade frisyrer, dyblöta kläder och stelfrusna fingrar) ett stort gäng medaljer, hela 25 stycken! Bra jobbat allihopa! Många kom snubblande nära pallplats och en 4e- eller 5e-plats är inte fy skam det heller. Var stolta, så som klubben är över era insatser!

 

Startlista Mixed 8/8

Nu är startlistan för mixed 8/8 publicerad.

Vi har plats för fler lag så vill du efteranmäla ett lag kan du göra detta t.o.m. 13.00 på fredag.
Mejla då till info@gbcbeach.com

TILL STARTLISTAN

Lycka till!