Boka bana
Bli medlem

Utbildningar

Tränarutbildning Steg 1 HT19


Typ: Tränarutbildning
Plats: Beach Center i Kviberg
Datum: Söndag 22 september kl. 10.00-19.00

Nu har vi bokat in höstens steg 1-utbildning med tränarinstruktören Johan Rininsland. Är du tränare i klubben och inte har gått denna är det rekommenderat att göra det, så in och anmäl dig. Även om du inte är tränare kan det vara en nyttig och intressant utbildning att gå så det är välkommet att söka för alla medlemmar som bara vill lära sig mer om beachvolley. Vi erbjuder 6 st gratisplatser och det är först till kvarn som gäller, dock med företräde för våra aktiva tränare då vi vill erbjuda så hög kvalitet som möjligt på våra träningar. Om du vill ha en av gratisplatserna är det viktigt att du skickar en kopia på bokningsbekräftelsen till info@gbcbeach.com efter att du anmält dig på förbundets sida. Dessa platser är enbart för GBCs medlemmar.

Sista datum för anmälan är söndag 15 september. 

Anmälan

Till anmälan

Psykisk ohälsa inom elitidrotten


Typ: Föreläsning
Plats: SISU, Mejerigatan 1, Kallebäck
Datum: Tisdag 24 september, kl 18.00-20.30

OBS! Detta är en extern föreläsning och GBC kan därför vare sig svara på frågor om den eller ta in anmälan.

Kostnadsfri föreläsning under temat Hållbar och jämställd elitidrott

Föreläsning: Psykisk ohälsa inom elitidrotten – Jonathan Hedström, 24 september
Först ut i vår utbildningsserie är f.d. elithockeysspelaren Jonathan ”Jonte” Hedström som har haft en lång och framgångsrik karriär, med bland annat 77 landskamper och ett VM-silver. Bakom prestationerna fanns dock en människa som inte mådde bra.
Jonathan föreläser om psykisk ohälsa inom elitidrotten och vikten av ett tillåtande samtalsklimat kring nedstämdhet, prestationsångest och att söka professionell vård. Föreläsningen kompletteras med diskussioner och samtal; hur ser det ut i er förening, vad görs idag och hur kan vi arbeta förebyggande.
Datum/tid: Tisdagen den 24 september kl. 18.00-20.30.
Plats: SISUs lokaler, Mejerigatan 1, Kallebäck, Göteborg.
Anmälan: Anmäl er senast den 15e september, via mejl till sofia.blomgren@vgidrott.se alternativt via QR-koden på affischerna i hallen.
Kostnad: Helt kostnadsfritt!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tränarutbildning Steg 2 HT19


Typ: Tränarutbildning
Plats: Beach Center i Kviberg
Datum: Lördag 9 november kl. 10.00-19.00
Söndag 10 november kl. 10.00-17.00

Nu har vi bokat in en steg 2-utbildning i höst med vår tränarinstruktör Johan Rininsland. Är du tränare i klubben och inte har gått denna är det rekommenderat att gå den, så in och anmäl dig. Även om du inte är tränare kan det vara en nyttig och intressant utbildning att gå så det är välkommet att söka för alla medlemmar som bara vill lära sig mer om beachvolley. Vi erbjuder 6 st gratisplatser till våra medlemmar, och det är först till kvarn som gäller, dock med företräde för våra aktiva tränare då vi vill erbjuda så hög kvalitet som möjligt på våra träningar. Om du vill ha en av gratisplatserna är det viktigt att du skickar en kopia på bokningsbekräftelsen till info@gbcbeach.com efter att du anmält dig på förbundets sida. Dessa gratisplatser är enbart för GBCs medlemmar.

Sista datum för anmälan är söndag 3 november.

Anmälan

Till anmälan