Boka bana
Bli medlem

Träningsgrupper VT15 klara

Nu är träningsgrupperna för våren klara. Som vanligt är det ingen dans på rosor att ta ut alla grupper och detta är därför en första uttagning som kommer att gälla från och med första träningen.

Vi gör självklart vårt bästa för att ta ut grupperna så rättvist som möjligt, utifrån den informationen vi har bl.a. GBC-ranking, tidigare träningsgrupper, SVBF-ranking och kommentarer från våra tränare. GBC-ranking blir en mycket vägledande faktor i uttagningen av grupperna. Alla kan inte bli 100% nöjda i en grupputtagning och när terminen drar igång är det därför upp till tränarna att försöka justera grupperna i de fall någon absolut inte platsar i en grupp (både uppåt och nedåt). Detta gäller dock inte seriespelet, som tas ut på tidigare resultat, här får man spela sig till rätt nivå.

När det gäller seriespelet så delas man in efter sin senaste ranking om man har spelat tidigare. Beroende på antal anmälda på olika nivåer kan man som lag ha gått uppåt eller nedåt i seriesystemet.

Ni hittar träningsgrupperna under ”Grupper Dam” och ”Grupper Herr” under respektive gruppnamn (se länkar nedan). Seriespelsgrupperna kommer att publiceras på måndag 22/12 eller tisdag 23/12, eftersom de sista seriespelen spelas på söndag 21/12.

Torsdagsträning

Lördagsträning

Nybörjarträning

Juniorträning (95-05)

Kidsvolley (06-09)

 

Nu önskar vi er nu en riktgt God Jul och ett Gott Nytt år!

/GBC