Boka bana
Bli medlem

Lördagsträning VT15

Anmälan stängd

Lördagsträningen rekommenderas dig som har tränat beachvolley eller volleyboll tidigare. För dig som vill träna mer rekommenderas Torsdagsträning VT i kombination med Lördagsträning VT. Är du nybörjare hänvisar vi dig i första hand till gruppen Nybörjarträning VT.

Grupper

Grupper herr

 • Lördagsträning Herr 1
  Lördag 09.00-11.00
  Deltagare:
  Anton Albinsson
  Viktor Grudeborn
  Bosse Thorén
  Jonatan Rosman
  Christer Bengtsson
  Viktor Bergqvist

 • Lördagsträning Herr 2
  Lördag 11.00-13.00
  Deltagare:
  Mats Samuelsson
  Matthias Schädlich
  Per Erlandsson
  Arash Toyser
  Carl Nilsson
  Carl Olsson
  Carlos Hillgren
  Said Bagheri
  Erling Zandfeld
  Farid Zareiyan
  John Hultgren

Grupper dam

 • Lördagsträning Dam 1
  Lördag 09.00-11.00
  Deltagare:
  Yvonne Stenberg
  Agnetha Olsson
  Ina Huttenberger
  Lovisa Skogholm
  Jenny Strålman
 • Lördagsträning Dam 2
  Lördag 09.00-11.00
  Deltagare:
  Malin Hillerström
  Marina Samsjö
  Katarina Wenell
  Synnöve Lysö
  Malin Tillmar
  Charlotte Hagman
  Diana Mårdbrink
 • Lördagsträning Dam 3
  Lördag 11.00-13.00
  Deltagare:
  Malin Nilsson
  Mia Abramsson
  Diana Tran
  Bahar Motlagh
  Beatrice Alexandersson
  Carolina Hast
  Eva Ljunggren
  Kristina Jansson

Upplägg

Gruppen tränar 15 lördagar med start 10/1 och slut 25/4.

OBS! Två träningsuppehåll under vårterminen

* Helgen 3-5 april, Easter Cup

* Vecka 18 (27/4-3/5), träningsläger, många tränare är borta

Träningstiderna varierar mellan 09.00-11.00 och 11.00-13.00 och det som avgör vilka som får sen eller tidig tid är tränartillsättningen. Kan du inte medverka om du får en viss träningstid måste detta framgå som ett krav i din anmälan för att du ska få full återbetalning av träningsavgiften om vi inte kan lösa ditt krav.

De bästa grupperna kommer att innehålla ca 8-10 spelare medan övriga grupper kommer att innehålla ca 10-12 spelare. Om ett visst antal i gruppen är ett krav för dig så måste detta framgå i din anmälan för att du ska få full återbetalning av träningsavgiften om vi inte kan lösa ditt krav.

Indelning av grupperna sker genom en samlad bild av seriespelsranking (prioritet 1), SVBF-ranking, tränarutlåtanden, meriter, utvecklingspotential och ev. tidigare närvaro på träning. Skriv gärna med några rader om dina tidigare erfarenheter och mål i kommentarsfältet i din anmälan. Får du inte plats med all text eller om du skulle missa detta steg kan du mejla info@gbcbeach.com. Observera att detta måste vara gjort innan sista anmälan går ut för att vi ska vara säkra på att kunna ta med informationen i gruppindelningen.

Vi som tar ut grupperna kommer aldrig kunna göra precis rätt i alla lägen. När terminen är igång kan därför tränarna göra korrigeringar i grupperna mellan sig. Man måste alltså vara beredd på att flyttas upp eller ner i grupperna om tränarna anser detta vara lämpligt.

Priser och förmåner

Lördagsträningen kostar i vår 1800 kr. I priset ingår Klubbmästerskapet som spelas 14 maj. Är du inte medlem sedan tidigare tillkommer 400 kr i medlemsavgift. Medlemskapet gäller året ut.

Om du tecknar gymkort på Beach Fitness ger GBC tillbaka 600 kr på din totala träningsavgift i vår. Förutsättningen för att få rabatten är att du tecknar kort för minst 6 månader. Tecknar du 12 månader får du 600 kr rabatt även på höstens träningskostnad.

När du anmält dig och betalat till vårens träningar och tecknat kort på gymmet hör du av dig till oss på info@gbcbeach.com. Ange ditt namn, personnummer samt bankuppgifter (bank, kontonummer inkl. clearingnummer och kontoinnehavare) så ordnar vi återbetalningen av de 600 kr. Om du tecknat helårskort mejlar du igen när du betalat in för hösten så får du tillbaka 600 kr till.

Mer information om Beach Fitness finns på beachcenter.se under Gym i menyn.

Regler och övrigt

När du anmäler dig till en träningsgrupp förbinder du dig till att följa våra träningsregler. Du hittar dem under Träningar till vänster i menyraden på www.gbcbeach.com eller genom att följa länken nedan. Här står även mer information om klubbens träningar.

Träningsregler

Alla träningsgrupper ska avsätta de sista 5 minuterna till banvård. Banan ska krattas och bollarna ska samlas ihop i bollkorgen.

Anmälan och betalning

För att anmäla dig till en träningsgrupp måste du ha ett konto på anmälningssidan (eller i bokningssystemet för Beach Center) och vara medlem i GBC. Du anmäler dig till medlemskap på samma sida som träningsgruppen (under abonnemang).

Det finns fyra betalningsmetoder för själva träningsavgiften, se nedan.

Betalningsmodell 1: Betalkort

Betalning sker med betalkorten Visa eller Mastercard.

Betalningsmodell 2: Värdekort

Värdekort = Klubbpoäng. Värdekortsnumret ser du under Medlemskap när du är inloggad på ditt konto på anmälningssidan. Använd detta nummer som betalningsreferens. OBS! Du måste ha täckning för hela summan med poäng för att kunna använda detta betalningsalternativ.

Betalningsmodell 3: Autogiro

Med autogiro har du möjlighet att dela upp träningsavgiften på 5 tillfällen. Dragningarna sker från slutet av januari till och med slutet av maj. Om du vill betala träningsavgiften via autogiro ska du fylla i formuläret på hemsidan. Denna lösning erbjuder vi endast för träningsavgifter.

Medlemsavgiften måste betalas in via modell 1 eller 2 för att träningsavgiften ska vara godkänd. Med detta betalningsalternativ kan du inte anmäla dig via anmälningssidan, utan vi kommer att lägga till dig manuellt och svara dig när detta är klart. Det är därför extra viktigt att detta görs i god tid.

Betalningsmodell 4: Friskvårdskuponger

Om du vill betala med friskvårdskuponger är det viktigt att dessa täcker hela summan för den träningsavgift du vill betala. Lägg friskvårdskupongerna i ett kuvert med följande information på: Namn, personnummer och vilken träningsgrupp du vill betala. Medlemsavgiften måste betalas in via modell 1 eller 2 för att träningsavgiften ska vara godkänd.

Med detta betalningsalternativ kan du inte anmäla dig via anmälningssidan, utan vi kommer att lägga till dig manuellt och svara dig när detta är klart. Det är därför extra viktigt att detta görs i god tid. OBS! Gäller endast kuponger utfärdade av företaget Friskvårdskuponger, gäller ej Friskvårdschecken eller liknande.

OBS!

* Anmälan och betalning ska vara genomförd senast 8/12. Platserna är begränsade så att anmäla sig i tid rekommenderas om man vill ha en plats till våren.

* Tänk på att din anmälan inte registreras förrän betalningen med kort eller värdekort är genomförd.

* Om du har bytt efternamn är det viktigt att du anger detta i din anmälan för att vi ska kunna ta hänsyn till tidigare seriespel/träningsgrupp.

Hoppas du får en givande vår tillsammans med oss. Har du frågor som inte besvaras av denna text eller under Regler: Träningar på hemsidan är du varmt välkommen att höra av dig till oss på info@gbcbeach.com eller på 0733-281900 (dagtid vardagar). Vi besvarar dina frågor så fort vi har möjlighet.

Anmälan stängd