Boka bana
Bli medlem

Nybörjarträning VT15

Anmälan stängd

Nybörjarträning VT vänder sig till alla seniorer som inte spelat organiserad volleyboll eller beachvolley tidigare. Är ni två som vill börja spela är seriespelet ett annat alternativ. Juniorer (född -95 eller senare) rekommenderas istället att anmäla sig till Juniorträning VT vilket är ett mycket billigare alternativ.

Grupper

Grupper herr

 • Nybörjare Herr 1
  Söndag 18.00-19.30
  Deltagare:
  Ahmed Jamal
  Andreas Albinsson
  Andreas Johansson
  Christoffer Liedholm
  Daniel Zorman
  Tobias Caesar
  Tobias Månsson
  Johan Hoff
  Jonas Sundell
  Mattias Lindström
  Lars Johansson
  Jonas Koch
 • Nybörjare Herr 2
  Söndag 19.30-21.00
  Deltagare:
  Danilo Jose Davila
  Hugo Falk
  Pontus Krantz
  Mack Johansson
  Magnus Lindström
  Jalal Darabi
  Jesper Winkler Johnsrud

Grupper dam

 • Nybörjare Dam 1
  Söndag 18.00-19.30
  Deltagare:
  Elin Fransson
  Liselotte Östberg
  Kajsa Elisabeth Orvarson
  Josefin Fransson
  Heidi Fahlén
  Anna Jönsson
  Viveka Johansson
  Elin Långmo
  Julieta Joaniquina Hidalgo
  Hanna Svedulf
  Olivia Myhran • Nybörjare Dam 2
  Söndag 19.30-21.00
  Deltagare:
  Amanda Nyström
  Yasmine Östergren
  Linda Jeppsson
  Ann-Louise Kullingsjö
  Alexandra Johansson
  Sietske Kloosterman
  Diana Tran
  Hanna Thomsen
  Asmaa Saidi
  Lotta Lind
  Margareta Selfors
  Danilo Jose DavilaUpplägg

I vår tränar gruppen 20 söndagar, 1,5 timme per gång, med start 11/1 och slut 7/6.

OBS! Två träningsuppehåll under vårterminen:

* Helgen 3-5 april, Easter Cup

* Vecka 18 (27/4-3/5), träningsläger, många tränare är borta

Träningstiderna varierar mellan 15.00-16.30, 16.30-18.00, 18.00-19.30 och 19.30-21.00. Schemat bestäms först då vi har inne alla anmälningar eftersom vi först då vet hur många grupper vi kommer att köra i vår.

Kan du inte medverka om du får en viss träningstid så måste detta framgå som ett krav i din anmälan för att du ska få full återbetalning av träningsavgiften om vi inte kan lösa ditt krav.

På någon av vårens första träningar kommer alla i Nybörjarträning VT att få 30 min gymintroduktion på Beach Fitness, klubbens eget gym. Denna gymintroduktion kommer att ske på träningstid.

Grupperna kommer att innehålla ca. 10-12 spelare. Skriv med i anmälan om du vill spela med någon vän eller flera så ska vi försöka lösa detta. Får du inte plats med all text eller om du skulle missa detta steg kan du mejla info@gbcbeach.com. Observera att detta måste vara gjort innan sista anmälan går ut för att vi ska vara säkra på att kunna ta med informationen i gruppindelningen.

Priser och förmåner

Nybörjarträningen kostar i höst 1600 kr. I priset ingår Klubbmästerskapet som spelas 14 maj. Är du inte medlem sedan tidigare tillkommer 400 kr i medlemsavgift. Medlemskapet gäller året ut.

Om du tecknar gymkort på Beach Fitness ger GBC tillbaka 600 kr på din totala träningsavgift i vår. Förutsättningen för att få rabatten är att du tecknar kort för minst 6 månader. Tecknar du 12 månader får du 600 kr rabatt även på höstens träningskostnad.

När du anmält dig och betalat till vårens träningar och tecknat kort på gymmet hör du av dig till oss på info@gbcbeach.com. Ange ditt namn, personnummer samt bankuppgifter (bank, kontonummer inkl. clearingnummer och kontoinnehavare) så ordnar vi återbetalningen av de 600 kr. Om du tecknat helårskort mejlar du igen när du betalat in för hösten så får du tillbaka 600 kr till.

Mer information om Beach Fitness finns på beachcenter.se under Gym i menyn.

Regler och övrigt

När du anmäler dig till en träningsgrupp förbinder du dig till att följa våra träningsregler. Du hittar dem under Träningar till vänster i menyraden på www.gbcbeach.com eller genom att följa länken nedan. Här står även mer information om klubbens träningar.

Träningsregler

Alla träningsgrupper ska avsätta de sista 5 minuterna till banvård. Banan ska krattas och bollarna ska samlas ihop i bollkorgen.

Anmälan och betalning

För att anmäla dig till en träningsgrupp måste du ha ett konto på anmälningssidan (eller i bokningssystemet för Beach Center) och vara medlem i GBC. Du anmäler dig till medlemskap på samma sida som träningsgruppen (under Abonnemang).

Det finns fyra betalningsmetoder för själva träningsavgiften, se nedan.

Betalningsmodell 1: Betalkort

Betalning sker med betalkorten Visa eller Mastercard.

Betalningsmodell 2: Värdekort

Värdekort = Klubbpoäng. Värdekortsnumret ser du under Medlemskap när du är inloggad på ditt konto på anmälningssidan. Använd detta nummer som betalningsreferens. OBS! Du måste ha täckning för hela summan med poäng för att kunna använda detta betalningsalternativ.

Betalningsmodell 3: Autogiro

Med autogiro har du möjlighet att dela upp träningsavgiften på 5 tillfällen. Dragningarna sker från slutet av januari till och med slutet av maj. Om du vill betala träningsavgiften via autogiro ska du fylla i formuläret på hemsidan. Denna lösning erbjuder vi endast för träningsavgifter.

Medlemsavgiften måste betalas in via modell 1 eller 2 för att träningsavgiften ska vara godkänd. Med detta betalningsalternativ kan du inte anmäla dig via anmälningssidan, utan vi kommer att lägga till dig manuellt och svara dig när detta är klart. Det är därför extra viktigt att detta görs i god tid.

Betalningsmodell 4: Friskvårdskuponger

Om du vill betala med friskvårdskuponger är det viktigt att dessa täcker hela summan för den träningsavgift du vill betala. Lägg friskvårdskupongerna i ett kuvert med följande information på: Namn, personnummer och vilken träningsgrupp du vill betala. Medlemsavgiften måste betalas in via modell 1 eller 2 för att träningsavgiften ska vara godkänd.

Med detta betalningsalternativ kan du inte anmäla dig via anmälningssidan, utan vi kommer att lägga till dig manuellt och svara dig när detta är klart. Det är därför extra viktigt att detta görs i god tid. OBS! Gäller endast kuponger utfärdade av företaget Friskvårdskuponger, gäller ej Friskvårdschecken eller liknande.

OBS!

* Anmälan och betalning ska vara genomförd senast 8/12. Platserna är begränsade så att anmäla sig i tid rekommenderas om man vill ha en plats till våren.

* Tänk på att din anmälan inte registreras förrän betalningen med kort eller värdekort är genomförd.

Hoppas du får en givande vår tillsammans med oss. Har du frågor som inte besvaras av denna text eller under Regler: Träningar på hemsidan är du varmt välkommen att höra av dig till oss på info@gbcbeach.com eller på 0733-281900 (dagtid vardagar). Vi besvarar dina frågor så fort vi kan.

Anmälan stängd