Boka bana
Bli medlem

Seriespelsgrupperna för VT22 är klara!

Nu är seriespelsgrupperna klara för vårterminen och du hittar grupperna under ”Grupper Dam” och ”Grupper Herr” via denna länken:

Seriespel VT22

För dig som ska spela seriespel är det viktigt att du har tagit del av klubbens seriespelsregler. Här ges det en utförlig förklaring på hur rankingsystemet fungerar, vad som gäller när man tar in reserv osv.

NYHET INFÖR VT22 – Läs!

 • Så här spelar grupperna på måndag/tisdag:
              Elitserien: Matcher 2 h
              Serie 1-4: Matcher i 1,5 h
              Serie 5: Träning 1 h + match 1 h

   

 • När det gäller reservregeln så behåller vi till viss del “Corona-reservregeln”, dvs att man inte får halv poäng vid reserv även under VT22 och framåt. Dock införs en begränsning: Inom varje 5-veckorsperiod får man bara ta in reserv två gånger utan poängavdrag, tar man in reserv en tredje gång så blir det halv poäng. Det är upp till varje seriespelsgrupp att hålla reda på detta och meddela oss om det blir poängavdrag. Mejla info@gbcbeach.com. 
 • Tiderna för de olika grupperna är nu spikade och du hittar tiderna här: Seriespelstider


Så här går gruppindelningen till:
GBC har ett internt rankingsystem som i huvudsak är baserat på varje enskild individs resultat i seriespelet. Rankingsystemet tar hänsyn till din spelhistorik flera år tillbaka och även om du haft uppehåll någon eller några terminer. Har du inte spelat seriespel utan enbart tränat torsdagsträning, då får du en ranking baserat på snittet av rankingen i din träningsgrupp. Är du ny i klubben tar vi i första hand hänsyn till de tidigare meriter du angett i kommentaren.

Vill du veta mer om hur rankingsystemet fungerar kan du läsa under gruppindelning/ranking i våra Seriespelsregler.

 

Har du några andra frågor och funderingar är du alltid välkommen att höra av dig till oss på info@gbcbeach.com

Hoppas du får en rolig och utmanande vårtermin hos oss!

/Göteborg Beachvolley Club